• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kizlar ya bugun bende pek migde bulantisi olmadi gun boyu neden acaba korkuyorum dusuk olacak diye disari ciktik gezdik hava aldim ondanmi ya tersine denemeden 15 gun sonra misafirim cok geldi kendimi cok yordum yatiliydi hepside hem pespese geldiler ....poi sen hemsiresin bilirsin bir etkisi olurmu ben ilk bebegimi yol gittigimden dusurdum yol kotuydu tabi berbatti yani...

Kizlar ya bugun bende pek migde bulantisi olmadi gun boyu neden acaba korkuyorum dusuk olacak diye disari ciktik gezdik hava aldim ondanmi ya tersine denemeden 15 gun sonra misafirim cok geldi kendimi cok yordum yatiliydi hepside hem pespese geldiler ....poi sen hemsiresin bilirsin bir etkisi olurmu ben ilk bebegimi yol gittigimden dusurdum yol kotuydu tabi berbatti yani...
ben acık havanın ıyı geldıgını dusunuyorum

Riskli gebeliklerde yol yasaklanır mide bulantısı yoksa bence de hava aldığındandır.hemen kendini strese sokma ne güzel işte miden bulanmamış ama dikkat et arabalar çok sallarsa binme uzun yola falan

Kızlar neden ben her deneme yaptıgımız ay kendımı resmen hamıle gıbı hıssedıyoru.m. Butun hamılelık belırtılerını fazlasıyla yasıyorum. Inanın okadar kendımı kaptırıyorumki avm lerdekı x ray cıhazlarından bıle gecemıyorum korkudan. Bırtek benmı boyleyım. :(

Kızlar neden ben her deneme yaptıgımız ay kendımı resmen hamıle gıbı hıssedıyoru.m. Butun hamılelık belırtılerını fazlasıyla yasıyorum. Inanın okadar kendımı kaptırıyorumki avm lerdekı x ray cıhazlarından bıle gecemıyorum korkudan. Bırtek benmı boyleyım. :KK43:
bende aynıyım yalnız değilsin canım ya

Gercekten cok üzülüyorum nıye böyleyım dıye. Her seferınde aynı sey oluyor. Bu ayda aynı seyler oldu.çok kötu bişey bu ama. Insanın psıkolojısı bozuluyor.
Şu an tüm belirtilerim var 13 aydır da hep aynı yum dan sonra başlayan mide bulantısı ağızda metalik tat kasıklarda ağrı ara ara giren kramplar bel ağrısı göğüslerde dolgunluk oysaki yum çatlayalı 3 gün oldu hatta 2.5 gün

canım hayırlı olsun. güzel günleriniz olsun kızlarınla birlikte canım. ben de senin gibi her yöntemi denedim demek istiyorum en azından. ph ölçme yöntemini denediniz mi?
teşekkür ederim,Amin. Hergün ph ölçtüm, karbonatlı su içtim. Ayrıca vajinal duş yaptım. Olmayınca olmuyor.insan her yöntemi deneyince kesin gözüyle bakıyor. Keşke kazayla olsaydı, daha çabuk alışırdım kızıma. Şimdi alıştım. Kızlarımla bir hayat hayal ediyorum, alışveriş yapıyorum. Sağlıkla gelmesi için dua ediyorum. Şimdiki aklım olsa sadece dua ederdim.

Şu an tüm belirtilerim var 13 aydır da hep aynı yum dan sonra başlayan mide bulantısı ağızda metalik tat kasıklarda ağrı ara ara giren kramplar bel ağrısı göğüslerde dolgunluk oysaki yum çatlayalı 3 gün oldu hatta 2.5 gün
Aynen canım yaa. Bende hayretler içindeyım. Bu kadar gercekçi belırtıler nasıl oluyor. Bukadarmı aynı olur. Sık idrara cıkma karında gaz ve şişlik. Göğüslerde acı. Yanı daha ne dıyeyım hepsını yasıyorum ama yıne sonuç negatıf.

selam canım , tatildeydim.
benim bu ayda olmadı ne yazıkki . tatilimin 3.günü regl oldum.

bu ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.
Kızımda rahim filminden sonra hamile kalmıştım.
Butun testlerın yapıldımı peki. Ben adetımın üçÜncü gunu gıdecem bakalım. Yumurta takıbı yapılacak ılk defa.sende fırsat buldukca gel bızı yanlız bırakma

teşekkür ederim,Amin. Hergün ph ölçtüm, karbonatlı su içtim. Ayrıca vajinal duş yaptım. Olmayınca olmuyor.insan her yöntemi deneyince kesin gözüyle bakıyor. Keşke kazayla olsaydı, daha çabuk alışırdım kızıma. Şimdi alıştım. Kızlarımla bir hayat hayal ediyorum, alışveriş yapıyorum. Sağlıkla gelmesi için dua ediyorum. Şimdiki aklım olsa sadece dua ederdim.
Cok haklısın canım. Hersey kısmet. Bız ne ysparsak yapalım rabbım neyı nasıp ettıyse o oluyor. Sanada hayırlı olsun bebegın canımm

Sen yumurtlama takıbını kendınmı yapıyosun canım

Back