• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Amin. Sıcaklara dikkat et, çıtçıtlıyla kalsın. Birkaç haftaya toparlar İnşallah. Bana çok yardımcı olmuştun, Hep dua ediyorum sana. Yeni bir prenses geliyor ama olsun, hakkını helal et.
Canım Allah razı olsun. Sizlerden dua almak okadar.güzel ki. İnanın bende hep sizlere dua.ediyorum. Değil sadece cinsiyet için her şekilde dua ediyorum.

Canım benim teşekkürler... Elimizden hiçççç birşey gelmiyor... Rabbim sağlıklı sihatli versin bize çok aratmadan, senin kaç çocuk var...
Canım geç olsun ama dilediğin olsun. Bak ben neler denedim neler yaptım ne Kıbrıslar ne yumurta takibi Vs biliyorsun zaten iki.düşük Vs sonunda vaz geçmişken ne olursa olsun razı gelmişken oluverdi. O yüzden asla umutsuz olma. Buda bir imtihan Rabbim dilerse her şekilde olur zaten. İnşallah en kısa zamanda Rabbim nasip etsin gönlündekini inşallah

Canım ben hamile kalmadan önce 41 gün boyunca yusuf Suresi 41 tane hurmaya okudum hergün hurmayı yarısını ben yarısını eşim yedi. Hamile kaldıktan sonrada 41 gün boyunca yine yusuf Suresi ibrahim Suresi ve muhammed suresini okuduk. Birde hamile kalmadan önce üç cuma üst üste 99 tane yani 1 tesbihe 99 Tane ayetel.Kürsü okudum ve tesbihi yüksek bir yere astım niyetim kabul oluncada o tesbihleri birer tane daha ayetel.Kürsü okuyarak yüksek yerden indirdim. Başka aklıma gelmiyor canım uykusuzluktan unuttuğum varsa aklıma gelirse yazarım yine

gijnij
41 gün boyunca yusuf suresini okuduğunu belirtmişsin ya adet döneminde nasıl yaptın? ya da senin yerine başkası mı okudu bilgilendirebilir misin?

Kızlar merhaba. Biliyorsunuz ikinci prenses geliyor. Size cinsiyet değil başka bşey soracam. İki kız annesi olmak nasıl? Etraf vs etkiliyor mu? Kızlar iyi anlaşıyor mu? Zorlukları güzellikleri neler? Kaç yaşlarındalar ve 3. Düşünüyomusunuz?

Kızlar bu maca kapsulun erkek bebek olmadı ıcın ne faydası varki ben anlamadım hala :eek::KK12::KK69::mad::mad:
Gijnijin eşine dr önermişti... Ve kullandı... Bende kullandırdım eşime... Bence bu takviyeler dr kontrolü altında olursa daha güzel olur çünkü sperm tahlili yaptırmak çok önemli... Eşimi kesinlikle ikna edemediğim için ben öylesine içirmiştim... Ben faydasını göremedim 4 aydır gebe kalamadım... İhtiyaç olup olmadığını en güzel uzmanlar bilir. Eşine tahlil ettirebilen varsa bence ettirsin sonra kullansın. O sıralarda gijnij yanılmıyorsam bu takviyeler spermlerin sayısını artırıp hızını düşünebiliyor diye bir muhabbet etmişlerdi bazı arkadaşlarla...

Eklentiler

• DSC_6939.JPG
    DSC_6939.JPG
    95,3 KB · Görüntüleme: 40
  • DSC_6941.JPG
    DSC_6941.JPG
    89,6 KB · Görüntüleme: 31
Gijnijin eşine dr önermişti... Ve kullandı... Bende kullandırdım eşime... Bence bu takviyeler dr kontrolü altında olursa daha güzel olur çünkü sperm tahlili yaptırmak çok önemli... Eşimi kesinlikle ikna edemediğim için ben öylesine içirmiştim... Ben faydasını göremedim 4 aydır gebe kalamadım... İhtiyaç olup olmadığını en güzel uzmanlar bilir. Eşine tahlil ettirebilen varsa bence ettirsin sonra kullansın. O sıralarda gijnij yanılmıyorsam bu takviyeler spermlerin sayısını artırıp hızını düşünebiliyor diye bir muhabbet etmişlerdi bazı arkadaşlarla...
Ewet cnm haklısın bende esimi ikna etmek üzereyim dedim başındayiz daha bi ver istersen felan .Gijnij cnm ondada yardimina ihtiyacimiz var şimdi Dr ye ne diycem nasıl vercem diyi :) siz ne diyerek vermişidiniz cnm yaa

Rabbim insAllah haxirli vakitte yollasin
Ben iki rekat Allah rizasi icin namaz kildim pesine ayetel kürsü okudum
Dua ettim Rabbim hayirli erkek evlat nasip et diye bide adak adamistim
Her iliskiden önce namaz kildim hamile kaldim cinsiyeti belli olana kadar kilmaya devam ettim cinsiyetini ögrendikten sobra sükür namazi kildim
Ilkim kizdi ve esim basla cocuk istemiodu
Ben korunuyordum hamile oldugumu duyunca kizacak die erkek olursa kizmaz dusuncesiyle bu yola basvurdum
Rabbimden hep hayirlisini diledim cok sükür
Bir kizim iki oglum var
Nasılsın ne yaptın kurtajmı oldun yoksa..durumun nasıl ıyıyemı gıdıyor ınsallah canım..merak ettım seni

Ben baktım ınternetten consel ıstek artırıyomuş falan yazıyoduda Bu kapsul için :KK48::confused:

Sen nasılsın canım ıyımısın

Kızlar merhaba. Biliyorsunuz ikinci prenses geliyor. Size cinsiyet değil başka bşey soracam. İki kız annesi olmak nasıl? Etraf vs etkiliyor mu? Kızlar iyi anlaşıyor mu? Zorlukları güzellikleri neler? Kaç yaşlarındalar ve 3. Düşünüyomusunuz?
canım cınsıyetlerini bilmiyorum ama ben 3 cocuk ıstıyorum Alahın izni ile, suan bi kızım var, ikincisi de ikiz oluverse ooo ne iyi olur.
kucukluklerı onların fızıksık psıkolojik gelişimleri kolay değil, ama bazı seyleri de kardesleriyle paylasarak ogrenmelerini istiyorum. evlat hayattaki en guzel sey, kız yada erkekten bagımsız olarak, evlat.. cok sukur.. Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah

canım cınsıyetlerini bilmiyorum ama ben 3 cocuk ıstıyorum Alahın izni ile, suan bi kızım var, ikincisi de ikiz oluverse ooo ne iyi olur.
kucukluklerı onların fızıksık psıkolojik gelişimleri kolay değil, ama bazı seyleri de kardesleriyle paylasarak ogrenmelerini istiyorum. evlat hayattaki en guzel sey, kız yada erkekten bagımsız olarak, evlat.. cok sukur.. Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah
Napiyon cnm nasıl gidiyor neler yapiyon??

Gijnij cnm cevap bekliyom sende paşa seni bugün çok yordu heralde napiyon nasil oğlumuz kaç günlük oldu Darısı başımıza insallah:))♡♡
Canım ya misafir giden gelen üstüne bebek uykusuzluk çok yorgunum valla cevap yazamadım. Benden tam olarak ne istiyorsun detaylı yazarsan sana daha iyi yardımcı olurum. Benim İki düşüğüm üst üste oldu sonra rahimde yapışıklık oldu rahim filmi çektim o şekilde öğrendik beni ameliyat eden dr bana düşük sebeplerinden biride kalitesiz embriyo olmasından kaynaklı olabilir dedi yani döllenme oluyor ama sağlıksız olduğu için tutunamıyor birde Kıbrıs'ta yaptığımızdan yola çıkarak eşimin spermleri nin neden kalitesiz olduğunu araştırmak istedik. Sonra bize cerrah paşanın PROF olan bülent Bilici sanırım adı nette Yazınca adresi teli Vs çıkıyor özel.muanesi var taksim de tavsiye ettiler gittik ben baştan sona tüm hikayemizi anlattım adam çok konuşmadı sadece dinledi pek birşeyde söylemedi açıkçası öncesinde biz Sperm tahlili yapmıştık onuda götürdük tabi tahlil kötü çıkmıştı doktor bu seferde Sperm dna tahlili istedi onu yapın gelin konuşalım dedi. Bu arada Sperm vermek için eşim hiçbir zaman Labaratuar gitmedi ben eve en yakın yeri buldum evde veriyordu ben koşa koşa götürüyordum. Şimdi bakıyorum da meğerse ne zorluklar çekmişim. Dna sonucuna göre dr bize bu ilaçları verdi. Özellikle erkek bebek içinde neler yaptığımızıda anlatmıştım. Durum böyle canım. Aklına başka birşey gelirse sor ben yazarım yine

Gijnij cnm cevap bekliyom sende paşa seni bugün çok yordu heralde napiyon nasil oğlumuz kaç günlük oldu Darısı başımıza insallah:))♡♡
Bu arada Bugün 20 günlük olduk. Bol bol emmek istiyor altına yapıyor. Başka işi yok zaten şimdilik. Rabbim inşallah sizlerde nasip etsin. Daha hiçbirşey anlamıyor ama evimiz çok şenlendi. Kız bebekte olsaydı aynısı olacaktı eminim. Ama insanın istediği cinsiyettede olunca dahada güzel oluyor. Çok şükür RaRabbime

Canım ya misafir giden gelen üstüne bebek uykusuzluk çok yorgunum valla cevap yazamadım. Benden tam olarak ne istiyorsun detaylı yazarsan sana daha iyi yardımcı olurum. Benim İki düşüğüm üst üste oldu sonra rahimde yapışıklık oldu rahim filmi çektim o şekilde öğrendik beni ameliyat eden dr bana düşük sebeplerinden biride kalitesiz embriyo olmasından kaynaklı olabilir dedi yani döllenme oluyor ama sağlıksız olduğu için tutunamıyor birde Kıbrıs'ta yaptığımızdan yola çıkarak eşimin spermleri nin neden kalitesiz olduğunu araştırmak istedik. Sonra bize cerrah paşanın PROF olan bülent Bilici sanırım adı nette Yazınca adresi teli Vs çıkıyor özel.muanesi var taksim de tavsiye ettiler gittik ben baştan sona tüm hikayemizi anlattım adam çok konuşmadı sadece dinledi pek birşeyde söylemedi açıkçası öncesinde biz Sperm tahlili yapmıştık onuda götürdük tabi tahlil kötü çıkmıştı doktor bu seferde Sperm dna tahlili istedi onu yapın gelin konuşalım dedi. Bu arada Sperm vermek için eşim hiçbir zaman Labaratuar gitmedi ben eve en yakın yeri buldum evde veriyordu ben koşa koşa götürüyordum. Şimdi bakıyorum da meğerse ne zorluklar çekmişim. Dna sonucuna göre dr bize bu ilaçları verdi. Özellikle erkek bebek içinde neler yaptığımızıda anlatmıştım. Durum böyle canım. Aklına başka birşey gelirse sor ben yazarım yine
Cnm çok sagol Allah razı olsun .Gerçekden dimi arkamıza dönüp bakdikmi anlıyoruz neler yaptığımızı Rabbim inşallah burda isteyen tüm arkadaşlarımla bir bizide guldurur .(Amin)

Back