• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kızlar şükür bebeğimi aldım kucağıma şükür süt sıkıntısından başka sıkıntımız yok. Hepinize tek tek dua ettim. Bebeğimi görünce dahada.Çok dua ettim
Okadar güzel birşey ki inşallah dedim Rabbim beni sevindirdiğin gibi onlarıda sevindir. Canı gönülden dua ettim inşallah kızlar inşallah Rabbim sizlerinde gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Canım benim Allah anlalı babalı büyütsün.oğlan çok gazlı olur sıkıntısı kızdan fazla yardıma ihtiyacın olursa face den yazabilirsin bana

Kizlar olmadi malesef :KK43: bir hafta 10 gün bekleyip kürtaj olucam ondan öncede kanama olurmus acaba progestanmi izin vermio düsmesine 4mm embrio sadece cok buyumemis Gecen hafta 3.55 dı
Canımsınnn çok geçmiş olsun... Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle... Gönlümüzde olanı hakkımıza hayırlı Eyle aminnnnnnnn ecmainnnn...

Sagolun kızlar
D dorti kuzumbenimm kuzumbenimm
İlk degıl benım düşük bu 4. Düşük olacak rahım perdesı vardı amalıyat oldum 2013 eylülde onamı baglı duzelmedımı bılmıorum ama pesını bırakmıycam kızım uzuldu bellı etmesede :
Canım bende 4 aylık düşüğümde çok kahve lekeler görüyordum... O lekelenmeler hafif kanamalar sağlıksız bir bebeğe işarettir canım... Hiç üzülme... Hakkında hayırlısı olsun...

Sagolun kızlar
D dorti kuzumbenimm kuzumbenimm
İlk degıl benım düşük bu 4. Düşük olacak rahım perdesı vardı amalıyat oldum 2013 eylülde onamı baglı duzelmedımı bılmıorum ama pesını bırakmıycam kızım uzuldu bellı etmesede :
Bılıyorum canım sen çok ugrastın hepsını bılıyorum allah yardımcın olsun inşallah bırgun o istedıgın bebek kucagına gelecek canım

Bılıyorum canım sen çok ugrastın hepsını bılıyorum allah yardımcın olsun inşallah bırgun o istedıgın bebek kucagına gelecek canım
Kizim icin insAllah yeniden aksi gibi kuran gurumuzda bir bayan dogum yapti
biri
19 haftalik hamile
Biri yeni ögrendi hamile oldugunu
Benimkide dogsa 40 larimiz karisacakti :(

iki kızım vardı birde oğlum oldu:KK46: yumurtlama günü tek ilişki takviye diyet dua alkali beslenme aklına gelebilecek herşeyi yaptım ben:KK68: geçmişleri okuduysan yazar allah yar ve yardımcınız olsun gönlünüzdekini versin rabb,im o herşeyin en güzelini bilir çok güzel günler bunlar heyecanlı bekleyişler unutulmaz anılar okudukça duygulandım geçmişe döndüm
kuzu nerdesiniz yawwwwww

selam kızlar nasılsınız ??gijnij doğum yapmışssın gözün aydın Allah hayırlı evlat eylesin anneli babalı büyüsün darısı bana hala gebe kalamadım beklemedeyim kızlar bende ...

sevgili bayanlar merhabaaa,
ben gijgij in eşinin de kullandıgı maca kapsulden alacagım, kasımda deneme yapacagız cunku.
ama nereye baksam stokta yok :(

yakın zamanda siz aldınız mı? bilindik guvenilir bi yer olsun diyorum,

sımdıden cook tesekkurler..

sevgili bayanlar merhabaaa,
ben gijgij in eşinin de kullandıgı maca kapsulden alacagım, kasımda deneme yapacagız cunku.
ama nereye baksam stokta yok :KK43:

yakın zamanda siz aldınız mı? bilindik guvenilir bi yer olsun diyorum,

sımdıden cook tesekkurler..
Dogal yoldan alinmiomu ne icerio bu kapsul

kızlar ben bu ay testlerin azizliğine uğradım ayın başında aldığım testler tam belli etmedi gg den yine test istedim bugün geldi 1 saat önce testi yaptım hala pozitif bugün 15.gün sabah bugün 7.30 deneme yaptık yine her zamanki gibi akıntıya ve sancıyı dikkate aldım bende testlerden tam verim almayınca bugun akşam tekrar deneme yapayım zaten 5 aydır olmuyor pozitifi görünce denemeyi düşünüyodum bu ay öyle oldu istmeden benim çat pozitiften sonra 36 saati bulmuyor 15 17. saat gibi çatlıyor.sizce erkenmi oldu yine test şuan pik durumda...

kızlar ben bu ay testlerin azizliğine uğradım ayın başında aldığım testler tam belli etmedi gg den yine test istedim bugün geldi 1 saat önce testi yaptım hala pozitif bugün 15.gün sabah bugün 7.30 deneme yaptık yine her zamanki gibi akıntıya ve sancıyı dikkate aldım bende testlerden tam verim almayınca bugun akşam tekrar deneme yapayım zaten 5 aydır olmuyor pozitifi görünce denemeyi düşünüyodum bu ay öyle oldu istmeden benim çat pozitiften sonra 36 saati bulmuyor 15 17. saat gibi çatlıyor.sizce erkenmi oldu yine test şuan pik durumda...
canim hakkinda hayirlisi olsun guzelim rabbim gönlundkeini karnina koysun

canim hakkinda hayirlisi olsun guzelim rabbim gönlundkeini karnina koysun
sagol amin gurbet seninle konuşmak ne güzel konu sahibisin ama eskiler hiç gelmiyor sen unutmamışsın burayı ee konu sahibisin hep görmek isteriz :) sen deneyimlisin erkenmi oldu ben zamanlamayı bir tutturamadım bu ayda testler bozuldu hayırlısı artık nasibimde varsa olacak. çok zor bu işler.sanada geçmiş olsun Rabbim gönlündekini nasib etsin...

Canım durumun nasıl nasılsın doktor ne dıyor ne olacak şimdi offf
Bıtanem valla progestanı bıraktım haftaya carsamba normal kontrolum var bakalım gun dogmadan neler dogar agrım sancım yok belırtı zaten kalmadı
Düsünmüyorum artık hamılemıyım pıskolojısı yok yani normal hayatıma döndüm kızım bahdını bıle acmıo :KK12:

sagol amin gurbet seninle konuşmak ne güzel konu sahibisin ama eskiler hiç gelmiyor sen unutmamışsın burayı ee konu sahibisin hep görmek isteriz :) sen deneyimlisin erkenmi oldu ben zamanlamayı bir tutturamadım bu ayda testler bozuldu hayırlısı artık nasibimde varsa olacak. çok zor bu işler.sanada geçmiş olsun Rabbim gönlündekini nasib etsin...
Elşmden geldıgınce yardımcı olurum ahh eskıler gelsede konussak ne arkadaslıklar dostluklar kuruldu bı bılsen

Ben yazılanları yaptım ama prenses geliyor hayırlısıyla. İçin rahat edecekse yap, ama Allah biliyor, gerisi boş.
bir tanıdığıma kızı olacağını söylemişlerdi. doğuma 3 hafta kaldı. yeni öğrendik meğer oğlu oluyormuş. :) hayırlısı olsun, benim de kızım var. nasıl nefis nasıl lezzetli :) sağlıkla al kucağına inşallah. daha 10 aylık ama sabırsızlıkla 2. yi istiyorum. tekrar hamileliği özledim. yeni doğmuş bebek kokusu özledim :) sabırsızlıkla bekliyorum.
yumurtlama günü tek ilişki şeklindeki denemeyi uyguladın mı? hiç o şekilde hamile kalıp kızı olanı duymamıştım.

Bıtanem valla progestanı bıraktım haftaya carsamba normal kontrolum var bakalım gun dogmadan neler dogar agrım sancım yok belırtı zaten kalmadı
Düsünmüyorum artık hamılemıyım pıskolojısı yok yani normal hayatıma döndüm kızım bahdını bıle acmıo :KK12:
çok geçmiş olsun. hayırlısı buymuş demek ki. büyük mü kızınız?

bir tanıdığıma kızı olacağını söylemişlerdi. doğuma 3 hafta kaldı. yeni öğrendik meğer oğlu oluyormuş. :) hayırlısı olsun, benim de kızım var. nasıl nefis nasıl lezzetli :) sağlıkla al kucağına inşallah. daha 10 aylık ama sabırsızlıkla 2. yi istiyorum. tekrar hamileliği özledim. yeni doğmuş bebek kokusu özledim :) sabırsızlıkla bekliyorum.
yumurtlama günü tek ilişki şeklindeki denemeyi uyguladın mı? hiç o şekilde hamile kalıp kızı olanı duymamıştım.
Evet aynen öyle yaptım. Yum günü tek ilişki. Ateş ölçme, ovulasyon testi, dr, diyet, alkali vs. Ayrıca takvimler. Ama anladımki tek yapmamız gereken Allah'a bırakmakmış. Biz hiç erkek bebek olsun diye dua etmedik, edemedik. Günah ggibi, ayıp gibi geldi. Hep hayırlısını ver dedik. Hayırlısı buymuş.

Back