Süper Anneler - 2011

Canım karbonatlı duş zaten gebe kalmaya engel zaten kalamıyor San kolay kolay karbonat boşuna yapma normal doğal.olarak hamile kalan kişiler karbonatlı duş ile 5,6 ayda anca hamile kalıyorlar senin zaten sorunlu.ise hepten zorlaşır. Benimde doğuma 16 gün kaldı Rabbim nasip ederse. Rabbim bu mubarek günlerin hürmetine herkesin gönlüne göre versin inşallah

Canım rabbım gönlune gore versın

merhaba kızlar, doğum yapan var mı :) herkes nasıl merak ettim. bu arada yazdım mı bilemiyorum 2. bebeğimde erkek olacak. kız isterdim ama nasip buymuş demek ki..

Gijnij rabbim hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin canim bebisini saglikla gelsin insallah

Iyi aksamlar kizlar nerdesiniz cogunuz ugramiyosunuz artik izmir ,kubra sabir ,poi deneme yapiyomusunuz hala?? .sibel asosyalci gebelik nasil gidiyor gorunmyosunuz hic dogum yapacak arkadaslarada kolaylik dliyorum bebislerini tez zamanda kucaklarina alirlar insallah zonox cinsiyeti ogrenmissin gozun aydin hayirlisi olsun.bende gecen persembe deneme yaptim 2 ay ara verdikten sonra ama yine umudum yok gebe kalamiyorum bir turlu...

merhaba kızlar, doğum yapan var mı :) herkes nasıl merak ettim. bu arada yazdım mı bilemiyorum 2. bebeğimde erkek olacak. kız isterdim ama nasip buymuş demek ki..
Hayırlı olsun canım sen yumurt
hayırlı olsun canım sen yumurtlama gunlerını denedın yoksa adet bıter bıtmezmı

Selâm kizlar.. Size birşey sormak istiyorum... Bir hadiste okumusdum adet bitiminden 5 gun içinde hamile kalinirsa erkek 5.gunden 8. Güne kadar olursada kiz yazuodu.. Bunu deneyen varmi??
kizlar bunu deneyen oldumu ben denedim 2 oglum var kizim oldu baska deneyen varmi acaba

canim tahlillerin temiz cikmis cok sukur bu karbonati falan erkek bebk icinmi uygulayacaksin benim iki oğlum var ikisne de adetim bittigi gun tek iliski ile hamile kaldim bende kiz bebek istiyorum rabbimden hayirlisiyla insallah

bende kızıma reglim bittikten sonra ki gün hamile kaldım.normalde 3 gün sürüyor.5.gece hamile kaldım ve 7.gün yumurtluyormuşum.reglim 22 gün arayla oluyordu

reglimin 16-17.gününde hamile olduğumu öğrenmiştim.

Bazı kişilerde yumurtlama zamanı halbu ki.

Herkeste farklı tabi yumurtlama zamanı . senin adet siklusun kaç ?

Rabbim sağlıcakla kavuştursun oğluşuna inşallah

canım ben artık şu 1,5 senedir kafam o kadar karmakarışık oldu ki , inan ne yapacağımı bilmiyorum.,

ne denesem olmadı , uğraşamayacağım deyip ara verdiğim aylarda oldu yine olmadı.
her tahlilimiz temiz.

Yine de Rabbimden diliyorum umudumu kesmiyorum...Çok büyük , bizi de merhametiyle rahmetiyle onurlandırır , hayırlı sağlıklı evlatlar müjdesi vermemize nasip olur inşallah.

Kac
Merhaba, kac.cocugunuz var? Ben yontemlere inanmiyorum. Tamamen erkekteki erkek ya da kiz spermlerinin orani ile ilgili bence. denedim gordum :)

anladim canim ben 28 gunde bi adet oluyorum ama oglanlarda adetim biter bitmez tek iliski ve ardindan korunmayla hamile kaldim ama kizimda adetim bitti 5,gunun gecesi ve 7,gun ve sabahi oldu kizimi oyle ayarlamistim kiz icin ve olduda ama rabbim benden cok sevdi kizimi aldi yanina simdi bi daha hamile kalmak istiyorum rabbim nasip ederse yine kizim olsun istiyorum bilgilerinize ihtiyacim var

Benim cine gore kizdi. Yanildi. Ilk oglumda da kiz cikmisti. Bilgine
zonox canim sen kiz istiyordun hangi gunler iliski oldu bide yumurtlamaya yakinmiydi bende kiz bebek istiyorum hayirlisyla yalniz korkuyorum tekrar kizim olamzsa diye rabbim bilir gerci ama ben elimden geleni yapmak istiyorum

benim 5 gun suruyor 5,gun gecesi temizleniuorum sen oglun olmasinimi istiyosun canim rabbim hayirlisiyla naisp eder insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…