Süper Anneler - 2011

Gnjj nerdesın canım nasılsın
Canım ben çin takvimine göre yapmadım ama sonradan bakınca tuttuğunu fark ettim. Benim kızlarımda tutuyor du. Sende bak diğer çocukların tutarsa bunuda ona göre yap ozamam.

benimde tam 1.5 ayım kaldı çoğu şeyi hazırlamadım bende. Havalar ısındıkça ve günler yaklaştıkça dahada bunalıyoru. Şekerden dolayı hashastaye gidio geliyorum Her hafta. Hayırlısı ile geçse bu günler gerisi kolay ololacak inşallah. Emin önüne daha gitmem lazım eksikler için ama sıcaktan nasıl gidecem bilemiyorum. Eşimde sağolsun hiç yardımcı olmuyor. Bu bebek kız olsaydı kız olduğu için ilgisiz ondan derdim demekki adamın yapısı böyle. Ama arkadaşlarım var şükür Son zamanda zorda kalırsam onlar imdadıma yetişecekler. Senin günlerin az kalmış darısı benimde başıma inşallah. Kazasız belasız alalım kıcağumuza bebeklerimizi hepimiz inşallah

Çinde temmuz erkek benım hazıran kız gosterıyor

benim de kızlarım tutuyor ama yaş eklemeden.buna da eklemeden bakıyorum haliyle.ama benim ne takvimlere ne yöntemlere inancım kalmadı.çocuk isteyince eşlerin biraraya gelmesi bile yetmiyor.burada aylardır deneyenler var olmadı.benim de öyle.Rabbim verecek olduktan sonra kazayla vs.nasip ediyor.
Sen de çok takılma bence.

@gijnij rahatsızların varmış çok geçmiş olsun.bu halde bile burayı bırakmıyorsun Allah razı olsun senden.sağlıcakla kolay doğumla paşana kavuşursun inşallah.
sen diyorsun ya yöntemlere inancım yok diye.bak son zamanlarda sonuçlar seni doğruluyor.Ama gönül isterdi ki herkes gönlündekine kavuşsun.ben hala hepimize dua ediyorum hem de kendimden önce.gönlümüzdekine kavuşamasak da bu dualar bize güzel şekilde dönecek inşallah.

Kızlar bütün takvimler yöntemler boş. Herşey Allah'ın işi. İkinci kızım geliyor.
hayırlısı olsun canım.bişey soracağım iki gebeliğinde de ilk belirtiler aynı mıydı?benim kızımda çok farklıydı belirtiler bu gün adet günüm hala olmadım genelik testi de pozitif ama bir haftadır çok farklı belirtiler yaşıyorum

ne ilginç yaa kızımda çin takvimi erkek gösteriyordu kız oldu.bu kez kız gösteriyor bakalım ne olacak çok merak ediyorum

Hanımlar merhaba, birşey sormak istiyorum çok uzun zamandır kafama takıldı?
Çin takvimine bakarken adet başlangıç ayınıza mı bakıyorsunuz yumurtlama zamanınıza mı ?
Mesela ayın Mayıs 20si adet başlangıcı olsun Haziran 5 de yumurtlama hangi zamana bakmak lazım ?

Yumurtlama olan aya bakacaksın

Hayır cnm farklıydı. Daha az bulantı,bel ve baş ağrısı vardı bunda. Yiyemediğim şeylerde farklıydı. Ama bence alakası yok.

Hayır cnm farklıydı. Daha az bulantı,bel ve baş ağrısı vardı bunda. Yiyemediğim şeylerde farklıydı. Ama bence alakası yok.
benimki tamamen farklı bibirinden canım azlık çokluk değil mesela kızımda göğüslerim şişmiş ağrıyordu bu kez hiç öle bişey yok,kızımda kasık batması ,bel ağrısı v.s hiç biri yoktu.bu kez var.hayırlısı olsun hakkımızda

Canm hamilesin galiba hayirli olsun,yum gunumu iliski oldu?bide esime ilac takviyesi kullandm demistin yanlis hatrlamiyosam,doktorun tavsiye ettigi ilaclarmiydi,adlari neydi ve esin kac ay kullandi bu ilaclari?teş.

[QUOTbebegmily4, post: 41302725, member: 417458"]Hayır cnm farklıydı. Daha az bulantı,bel ve baş ağrısı vardı bunda. Yiyemediğim şeylerde farklıydı. Ama bence alakası yok.[/QUOTE]
Canm kizin hayirli saglikli bir evlat olur ins.hayirlisi boyleymis elden dua etmekten baska ne gelir.sen esine tahlil yaptirmistin dimi sonuclari bananyazmistin,,ilac kullanmismiydi esin?bitkisel takviyemiydi?benim esim hala kullaniyo ilac,gecen tahlil yaptirdik yine ama istenilen kadar yukselmedi degerler,dr iki ay daha kullan tekrar gel dedi,yani esimin sposlar cok tembel ve az,artma olmuyo ilacla bile,bizde bu sartlarda ucuncuye cesaret edemiyoz,morfoloji ve hiz hala cok kotu cunki.cok olmazsa son bisey daha sorayim sen ovu testi kullanmistin dimi,cift koyu cizgiyi goruncemi yoksa siliklesincemi yani cat oluncami iliski olmustu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…