- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.421
Canım ben çin takvimine göre yapmadım ama sonradan bakınca tuttuğunu fark ettim. Benim kızlarımda tutuyor du. Sende bak diğer çocukların tutarsa bunuda ona göre yap ozamam.Gnjj nerdesın canım nasılsın
benimde tam 1.5 ayım kaldı çoğu şeyi hazırlamadım bende. Havalar ısındıkça ve günler yaklaştıkça dahada bunalıyoru. Şekerden dolayı hashastaye gidio geliyorum Her hafta. Hayırlısı ile geçse bu günler gerisi kolay ololacak inşallah. Emin önüne daha gitmem lazım eksikler için ama sıcaktan nasıl gidecem bilemiyorum. Eşimde sağolsun hiç yardımcı olmuyor. Bu bebek kız olsaydı kız olduğu için ilgisiz ondan derdim demekki adamın yapısı böyle. Ama arkadaşlarım var şükür Son zamanda zorda kalırsam onlar imdadıma yetişecekler. Senin günlerin az kalmış darısı benimde başıma inşallah. Kazasız belasız alalım kıcağumuza bebeklerimizi hepimiz inşallahEmir çok güzel bir isim, bir kaç yıldır revaçta. Bizim bebişin ki nasip olursa Ahmet Muhsin olacak. 5 sene önce kızımdan önce düşünmüştük. Rahatsızlık herkeste var, çok takılma inşallah, benimde çok zor geçiyor gebelik. İstanbul'daydın değil mi? Al kızlarını yanına, Eminönüne gidip aldıkça alın gerekli eşyaları, ikramlıkları, kendileri seçerse daha bir hevesle beklerler kızlar, seni de heveslendirirler. Ben bir kaç ay önce eşim İstanbul'a geldiğinde ona aldırdım, kapı süsü, bebek şekerlerini.., diğer ihtiyaçlarını netten sipariş verdim. Çok geç gönderiliyor netten alınca, insanın o zaman hevesi kaçıyor. Son ay hareket etmek daha bir zorlaşıyor, eskisi gibi dinç gezilmiyor.
Sana diyorum da 9-10 gün içinde doğum yapacağım, daha hastane çantam hazır değil!! Bebeğin beşiğini 12 gün öce sipariş vermiştik kendi şehrimde, geçen hafta gelecekti, bu hafta bile daha ulaşmadı. Amann sağlıklı sıhhatli gelsin de onlar hallolacak şeyler.
Kolik bir bebek olmazsa ve kucağa alışmazsa (sende biraz zor gözüküyor kucağa alışmaması) bebek bakımı kolay olur, diğer türlü sıcaklardan insanı fena bunalıyor. En azından bebek bol bol yıkanır, sulu meyveler ve yiyecek çeşidi çok, inşallah çok süt olur. Yardımcı olacak yetişkin kızların var, yardımcı olurlar inşallah. Biz küçükken ablamın çok emeği geçti benden sekiz yaş büyüktü. Benim kız beş yaşında ve çok kıskanacak gibi gözüküyor, anneye daha bir düşkün oldu, kardeşi doğduktan sonra nasıl olacak onun kaygısı da var. Bakalım Rabbim kolaylığını da verir inşallah.
Sen yumurtlsma gunundemı hamıle kaldın canım yoksa bılmedenmı kaldın
Sen hamılemısın canımÇin takvimi nde otomatik hesaplayıcılar var nette ben onda baktım doğum tarihini giriyorsun ve osana otomatikmen gösteriyor... . Nisan mayıs haziranbana erkek gösteriyordu...((
Çinde temmuz erkek benım hazıran kız gosterıyorÇin takvimi nde otomatik hesaplayıcılar var nette ben onda baktım doğum tarihini giriyorsun ve osana otomatikmen gösteriyor... . Nisan mayıs haziranbana erkek gösteriyordu...((
Çinde temmuz erkek benım hazıran kız gosterıyor
Bu ay yum günü deneme oldu bir kere... Bakalım Rabbim nasip edecekmi, daha 6 gün oldu. 2,3 sonra tahlil olucam.Sen hamılemısın canım
hayırlısı olsun canım.bişey soracağım iki gebeliğinde de ilk belirtiler aynı mıydı?benim kızımda çok farklıydı belirtiler bu gün adet günüm hala olmadım genelik testi de pozitif ama bir haftadır çok farklı belirtiler yaşıyorumKızlar bütün takvimler yöntemler boş. Herşey Allah'ın işi. İkinci kızım geliyor.
Çin takvımıne goremı yaptın pekiBu ay yum günü deneme oldu bir kere... Bakalım Rabbim nasip edecekmi, daha 6 gün oldu. 2,3 sonra tahlil olucam.
Bana çin takvimi Mayıs haziran erkek görünüyor du. Bu ay hamile kalırsam içimde hiç öyle bir hisde yok. Çok garip duygu içindeyim. Bakalım erkek olurmu fakat kesinlikle çin takvimi ne inanmıyorum...Çin takvımıne goremı yaptın peki
bende inanmıyorum canım.biyolojik takvim tutuyor bendeBana çin takvimi Mayıs haziran erkek görünüyor du. Bu ay hamile kalırsam içimde hiç öyle bir hisde yok. Çok garip duygu içindeyim. Bakalım erkek olurmu fakat kesinlikle çin takvimi ne inanmıyorum...
Yumurtlama olan aya bakacaksınHanımlar merhaba, birşey sormak istiyorum çok uzun zamandır kafama takıldı?
Çin takvimine bakarken adet başlangıç ayınıza mı bakıyorsunuz yumurtlama zamanınıza mı ?
Mesela ayın Mayıs 20si adet başlangıcı olsun Haziran 5 de yumurtlama hangi zamana bakmak lazım ?
Hayır cnm farklıydı. Daha az bulantı,bel ve baş ağrısı vardı bunda. Yiyemediğim şeylerde farklıydı. Ama bence alakası yok.hayırlısı olsun canım.bişey soracağım iki gebeliğinde de ilk belirtiler aynı mıydı?benim kızımda çok farklıydı belirtiler bu gün adet günüm hala olmadım genelik testi de pozitif ama bir haftadır çok farklı belirtiler yaşıyorum
benimki tamamen farklı bibirinden canım azlık çokluk değil mesela kızımda göğüslerim şişmiş ağrıyordu bu kez hiç öle bişey yok,kızımda kasık batması ,bel ağrısı v.s hiç biri yoktu.bu kez var.hayırlısı olsun hakkımızdaHayır cnm farklıydı. Daha az bulantı,bel ve baş ağrısı vardı bunda. Yiyemediğim şeylerde farklıydı. Ama bence alakası yok.
Canm hamilesin galiba hayirli olsun,yum gunumu iliski oldu?bide esime ilac takviyesi kullandm demistin yanlis hatrlamiyosam,doktorun tavsiye ettigi ilaclarmiydi,adlari neydi ve esin kac ay kullandi bu ilaclari?teş.benimki tamamen farklı bibirinden canım azlık çokluk değil mesela kızımda göğüslerim şişmiş ağrıyordu bu kez hiç öle bişey yok,kızımda kasık batması ,bel ağrısı v.s hiç biri yoktu.bu kez var.hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?