• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

kızlar nasılsınız görüşmeyeli özledim sizleri işlerim yoğun pek bakamıyorum buraya hamişler artmış maşallah rabbim dahada arttırsın. :anneadayı::KK24:

:KK43:Artık kımse gelmıyor sphbetde yok
Aynen canım... Heygidi günler heeey... Nekadar samimi içten muhabbet ler ederdik, neşeyide hüznüde bu beyaz sayfalarda paylaşırdık. Dorti sen geçen sene deneme yapmadınmı Yaşlarımız aynı senin kaç tane çocuğun var,, birde Ozamanlar apranax vardı. Aylarca hamile kalmamıştı Son durumunu merak ediyorum acaba bir bilgin varmı...

Aynen canım... Heygidi günler heeey... Nekadar samimi içten muhabbet ler ederdik, neşeyide hüznüde bu beyaz sayfalarda paylaşırdık. Dorti sen geçen sene deneme yapmadınmı Yaşlarımız aynı senin kaç tane çocuğun var,, birde Ozamanlar apranax vardı. Aylarca hamile kalmamıştı Son durumunu merak ediyorum acaba bir bilgin varmı...
Ikı vocugum var canm apranaksdan hiç haberım yok bende vok merak edıuorum onu şahdultan vardı eylule vardı.eylulenın ooglu olacakdı ne oldu bılmıyorum merak edıyorum hepsını ama onlar beni hiç sormuyolar bıle

:KK69:Her ay bır deneme yapılıuordu en fazla ıkı oyuzden tutmams ıhtımalı yuksek olanlar vardı aylarca hamıle kalmayı bekleyenler oldu.orkudem vardı gurbet vardı gurbet arada bır bakıyor cıkıyor ben bayagı eskıyım burda

günaydın kızlar ben hala kan vermeye gitmedim korkuyorum negatif çıkarsa diye ama yarın sabah gidicem bakalım bu gün adetim geçeli 2 gün oldu

Back