- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #63.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nasılsınız görüşmeyeli özledim sizleri işlerim yoğun pek bakamıyorum buraya hamişler artmış maşallah rabbim dahada arttırsın.
Yöntem denedınmı canım sen neler yaptın acabakızlar nasılsınız görüşmeyeli özledim sizleri işlerim yoğun pek bakamıyorum buraya hamişler artmış maşallah rabbim dahada arttırsın.
Hayırlı olsun canım yöntem denedınmı senkızlar benimde bu ay deneme oldu bakalım tutarmı
Aynen canım... Heygidi günler heeey... Nekadar samimi içten muhabbet ler ederdik, neşeyide hüznüde bu beyaz sayfalarda paylaşırdık. Dorti sen geçen sene deneme yapmadınmı Yaşlarımız aynı senin kaç tane çocuğun var,, birde Ozamanlar apranax vardı. Aylarca hamile kalmamıştı Son durumunu merak ediyorum acaba bir bilgin varmı...Artık kımse gelmıyor sphbetde yok
Ikı vocugum var canm apranaksdan hiç haberım yok bende vok merak edıuorum onu şahdultan vardı eylule vardı.eylulenın ooglu olacakdı ne oldu bılmıyorum merak edıyorum hepsını ama onlar beni hiç sormuyolar bıleAynen canım... Heygidi günler heeey... Nekadar samimi içten muhabbet ler ederdik, neşeyide hüznüde bu beyaz sayfalarda paylaşırdık. Dorti sen geçen sene deneme yapmadınmı Yaşlarımız aynı senin kaç tane çocuğun var,, birde Ozamanlar apranax vardı. Aylarca hamile kalmamıştı Son durumunu merak ediyorum acaba bir bilgin varmı...
Dun yıne aradtırdım çin takvımıni anket yaptım tutmadı dıyen hiç yok gıbı şaşırdım kaldımBejnubal dan haberi olan varmı. Acaba hamile kaldımı
Canım neye gorebakİyorsun yas ekleyerekmi yada normal yasa mi mesela ben agustosda dogum gunum simdiki yasimami bakicam agustosda dolduracagim yasa goremi yada +1 ekleyerekmiDun yıne aradtırdım çin takvımıni anket yaptım tutmadı dıyen hiç yok gıbı şaşırdım kaldım
Canım goggledan çin yaşı hesaplamaya gıt otomatık hesaplıyor otomatık çin yaşı hesaplama deCanım neye gorebakİyorsun yas ekleyerekmi yada normal yasa mi mesela ben agustosda dogum gunum simdiki yasimami bakicam agustosda dolduracagim yasa goremi yada +1 ekleyerekmi
Yaşına bır ekkıyosun sonrada yumurtladıgın aya bakıyodun yanı ilişki olan aya bakıyosunCanım neye gorebakİyorsun yas ekleyerekmi yada normal yasa mi mesela ben agustosda dogum gunum simdiki yasimami bakicam agustosda dolduracagim yasa goremi yada +1 ekleyerekmi