• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Amin inşallah canım. Benimde sezaryen olacak ama yinede tam sıcaklara geliyor. Benim ilk defa yaz çocuğu olacak nasıl bakıcam hiç bilmiyorum. Çok zor olacak sanırım. Biz emir düşündük adını ablaları çok istedi bende kırmadım. Siz ne düşünüyorsunuz? Bizde bebek çok özlemiözlemişiz günleri sayıyoruz çabucak geçse diye. Ama nedense pek birşey yapmaya hevesim yok. Rahatsızım ondanmıdır nedendir bilmiyorum
Emir çok güzel bir isim, bir kaç yıldır revaçta. Bizim bebişin ki nasip olursa Ahmet Muhsin olacak. 5 sene önce kızımdan önce düşünmüştük. Rahatsızlık herkeste var, çok takılma inşallah, benimde çok zor geçiyor gebelik. İstanbul'daydın değil mi? Al kızlarını yanına, Eminönüne gidip aldıkça alın gerekli eşyaları, ikramlıkları, kendileri seçerse daha bir hevesle beklerler kızlar, seni de heveslendirirler. Ben bir kaç ay önce eşim İstanbul'a geldiğinde ona aldırdım, kapı süsü, bebek şekerlerini.., diğer ihtiyaçlarını netten sipariş verdim. Çok geç gönderiliyor netten alınca, insanın o zaman hevesi kaçıyor. Son ay hareket etmek daha bir zorlaşıyor, eskisi gibi dinç gezilmiyor.
Sana diyorum da 9-10 gün içinde doğum yapacağım, daha hastane çantam hazır değil!! Bebeğin beşiğini 12 gün öce sipariş vermiştik kendi şehrimde, geçen hafta gelecekti, bu hafta bile daha ulaşmadı. Amann sağlıklı sıhhatli gelsin de onlar hallolacak şeyler.
Kolik bir bebek olmazsa ve kucağa alışmazsa (sende biraz zor gözüküyor kucağa alışmaması) bebek bakımı kolay olur, diğer türlü sıcaklardan insanı fena bunalıyor. En azından bebek bol bol yıkanır, sulu meyveler ve yiyecek çeşidi çok, inşallah çok süt olur. Yardımcı olacak yetişkin kızların var, yardımcı olurlar inşallah. Biz küçükken ablamın çok emeği geçti benden sekiz yaş büyüktü. Benim kız beş yaşında ve çok kıskanacak gibi gözüküyor, anneye daha bir düşkün oldu, kardeşi doğduktan sonra nasıl olacak onun kaygısı da var. Bakalım Rabbim kolaylığını da verir inşallah.

Canim rizeboz haziran ayindayiz bebeğin dogdumu,nasilsiniz,?
Evet en hayırlımiz gijnij gerçekten Rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah....
Sağ olasın. Yok canım daha doğum olmadı, doktor 10-12 haziran gibi sezaryene almak istedi geçen hafta, plasenta yaşlanmasından dolayı riske atmak istemedi. Ben 15-16 olsun diye bu hafta itiraz ettim, 12 Hazirandan sonrasının sorumluluğunu bana yükleyerek kabul etti. Bu hafta sadece nst'ye gireceğim o zaman daha netleşecek tarih. Ne yapalım Rabbim'in dilediği olur, bende karnımda biraz daha kaldıkça kalsın istiyorum.
Senin kardeşinin düğünü ay sonunda mı? Genelde okullar kapanınca yapılıyor ya düğünler, herkes için uygun tarih olsun diye. Şimdiden hayırlı olsun. Dua ile.

Sorma dorticim iki oğlan ile başım dertte 48,500 e düştüm yine ikiside hareketli büyük zor bir cocuk ztn oteki bahçeden içeri girmek istemiyor
Arada bakıyorm. Face deki gruba da gelemiyorum
Yogunum yorgunum
Ve hala bir kızm olsun istiyorm :KK43:(((

Senden nabr
Senın oglanlar çin takvımıne uyuyormuydu

Sağ olasın. Yok canım daha doğum olmadı, doktor 10-12 haziran gibi sezaryene almak istedi geçen hafta, plasenta yaşlanmasından dolayı riske atmak istemedi. Ben 15-16 olsun diye bu hafta itiraz ettim, 12 Hazirandan sonrasının sorumluluğunu bana yükleyerek kabul etti. Bu hafta sadece nst'ye gireceğim o zaman daha netleşecek tarih. Ne yapalım Rabbim'in dilediği olur, bende karnımda biraz daha kaldıkça kalsın istiyorum.
Senin kardeşinin düğünü ay sonunda mı? Genelde okullar kapanınca yapılıyor ya düğünler, herkes için uygun tarih olsun diye. Şimdiden hayırlı olsun. Dua ile.
Canım hayırlı olsun bebegın sen yontem denedınmi yada çin takvımne rus takvımıne baktınmı canım

Sen yumurtlsma gunundemı hamıle kaldın canım yoksa bılmedenmı kaldın
Benim arkadaşım 2 kızı vardı çevresinde de çok tutan vardı oda denedi. Hemende hamile kalamadı çin takvimi hangi ayları gösteriyorsa o aylarda korunmadı ve oğlu oldu... Senin dorti 2 kızınmı var...

Çin takvimi nde otomatik hesaplayıcılar var nette ben onda baktım doğum tarihini giriyorsun ve osana otomatikmen gösteriyor... . Nisan mayıs haziranbana erkek gösteriyordu... :KK43:((

j5gRbr.jpg

Back