Emir çok güzel bir isim, bir kaç yıldır revaçta. Bizim bebişin ki nasip olursa Ahmet Muhsin olacak. 5 sene önce kızımdan önce düşünmüştük. Rahatsızlık herkeste var, çok takılma inşallah, benimde çok zor geçiyor gebelik. İstanbul'daydın değil mi? Al kızlarını yanına, Eminönüne gidip aldıkça alın gerekli eşyaları, ikramlıkları, kendileri seçerse daha bir hevesle beklerler kızlar, seni de heveslendirirler. Ben bir kaç ay önce eşim İstanbul'a geldiğinde ona aldırdım, kapı süsü, bebek şekerlerini.., diğer ihtiyaçlarını netten sipariş verdim. Çok geç gönderiliyor netten alınca, insanın o zaman hevesi kaçıyor. Son ay hareket etmek daha bir zorlaşıyor, eskisi gibi dinç gezilmiyor.
Sana diyorum da 9-10 gün içinde doğum yapacağım, daha hastane çantam hazır değil!! Bebeğin beşiğini 12 gün öce sipariş vermiştik kendi şehrimde, geçen hafta gelecekti, bu hafta bile daha ulaşmadı. Amann sağlıklı sıhhatli gelsin de onlar hallolacak şeyler.
Kolik bir bebek olmazsa ve kucağa alışmazsa (sende biraz zor gözüküyor kucağa alışmaması) bebek bakımı kolay olur, diğer türlü sıcaklardan insanı fena bunalıyor. En azından bebek bol bol yıkanır, sulu meyveler ve yiyecek çeşidi çok, inşallah çok süt olur. Yardımcı olacak yetişkin kızların var, yardımcı olurlar inşallah. Biz küçükken ablamın çok emeği geçti benden sekiz yaş büyüktü. Benim kız beş yaşında ve çok kıskanacak gibi gözüküyor, anneye daha bir düşkün oldu, kardeşi doğduktan sonra nasıl olacak onun kaygısı da var. Bakalım Rabbim kolaylığını da verir inşallah.