- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.441
Hayır cnm farklıydı. Daha az bulantı,bel ve baş ağrısı vardı bunda. Yiyemediğim şeylerde farklıydı. Ama bence alakası yok.
canım bence hem çin takvimine göre yap hem de yumurtlama gününe dikkat et sonra da bol bol dua et kısmetinde varsa olur zaten. en azından neden yapmadım keşke uysaydım demezsin. Allahım gönlündekini nasip eder inşallahKızlar ne olur bana bır akıl verın offf kafayı yıyecem
hayırlısı olsun canım inşallah hamişsindirofff kızlar ya adete kaldı 10 gün bu ay hiç umudum yok ama ovu testi de yapmadım hemde izmirdeydim çok ilişki de olmadı bakalım hayırlısı
hayırlı olsun canım inan bana iki kız kardeş o kadar güzel oluyor ki bunu ancak yaşayınca göreceksin onların birlikte oyunlar oynamaları dayanışmaları öyle güzel ki ben iyi ki iki kızım olmuş diyorum.Kızlar bütün takvimler yöntemler boş. Herşey Allah'ın işi. İkinci kızım geliyor.
hadi inşallah hamilesindir ve rabbim sana hayırlı bir oğluş nasip eder inşallah canımBu ay yum günü deneme oldu bir kere... Bakalım Rabbim nasip edecekmi, daha 6 gün oldu. 2,3 sonra tahlil olucam.
hiç umudum yok ama zaten aylardır olmuyo tam yum günü ve ertesi gün bile denedim bu ay 12,13, gün ilişki oldu ben genelde 16,17,gün yumurtluyorum bakalım şansımızahayırlısı olsun canım inşallah hamişsindir
Canm kizin hayirli saglikli bir evlat olur ins.hayirlisi boyleymis elden dua etmekten baska ne gelir.sen esine tahlil yaptirmistin dimi sonuclari bananyazmistin,,ilac kullanmismiydi esin?bitkisel takviyemiydi?benim esim hala kullaniyo ilac,gecen tahlil yaptirdik yine ama istenilen kadar yukselmedi degerler,dr iki ay daha kullan tekrar gel dedi,yani esimin sposlar cok tembel ve az,artma olmuyo ilacla bile,bizde bu sartlarda ucuncuye cesaret edemiyoz,morfoloji ve hiz hala cok kotu cunki.cok olmazsa son bisey daha sorayim sen ovu testi kullanmistin dimi,cift koyu cizgiyi goruncemi yoksa siliklesincemi yani cat oluncami iliski olmustu?[/QUOTE][QUOTbebegmily4, post: 41302725, member: 417458"]Hayır cnm farklıydı. Daha az bulantı,bel ve baş ağrısı vardı bunda. Yiyemediğim şeylerde farklıydı. Ama bence alakası yok.
Bizim değerler iyiydi, hatta morfoloji üst sınırdaydı. Çift koyu çizgiden yaklaşık. 36 saat sonraydı. Çift koyunun ertesi günü dr a gittim, her an çatlayabilir dedi, o gece deneme oldu.Allah herkesin gönlüne göre versin...[/QUOTE]Canm kizin hayirli saglikli bir evlat olur ins.hayirlisi boyleymis elden dua etmekten baska ne gelir.sen esine tahlil yaptirmistin dimi sonuclari bananyazmistin,,ilac kullanmismiydi esin?bitkisel takviyemiydi?benim esim hala kullaniyo ilac,gecen tahlil yaptirdik yine ama istenilen kadar yukselmedi degerler,dr iki ay daha kullan tekrar gel dedi,yani esimin sposlar cok tembel ve az,artma olmuyo ilacla bile,bizde bu sartlarda ucuncuye cesaret edemiyoz,morfoloji ve hiz hala cok kotu cunki.cok olmazsa son bisey daha sorayim sen ovu testi kullanmistin dimi,cift koyu cizgiyi goruncemi yoksa siliklesincemi yani cat oluncami iliski olmustu?
Erkemı canım senın[/QUOTE]Bizim değerler iyiydi, hatta morfoloji üst sınırdaydı. Çift koyu çizgiden yaklaşık. 36 saat sonraydı. Çift koyunun ertesi günü dr a gittim, her an çatlayabilir dedi, o gece deneme oldu.Allah herkesin gönlüne göre versin...
Dr kız dedi.[/QUOTE]Erkemı canım senın
Dr kız dedi.[/QUOTE]Erkemı canım senın
Ben sana sormadım. Senin bana sorduğun tekrar çıkmış.hamile olmadğını biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?