- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.401
Benımde aklım ıyıce karıstı benım ıkı cocukdada çin takvımı tutuyor acaba bu sefer cın takvımıne goremı hamıle kalmaya calıssamEvet erkekti.
Bırde rus takvımı varmış kan yenıleme takvımı ona baktınmı canımEvet erkekti.
Canım nerelerdesın
Emir çok güzel bir isim, bir kaç yıldır revaçta. Bizim bebişin ki nasip olursa Ahmet Muhsin olacak. 5 sene önce kızımdan önce düşünmüştük. Rahatsızlık herkeste var, çok takılma inşallah, benimde çok zor geçiyor gebelik. İstanbul'daydın değil mi? Al kızlarını yanına, Eminönüne gidip aldıkça alın gerekli eşyaları, ikramlıkları, kendileri seçerse daha bir hevesle beklerler kızlar, seni de heveslendirirler. Ben bir kaç ay önce eşim İstanbul'a geldiğinde ona aldırdım, kapı süsü, bebek şekerlerini.., diğer ihtiyaçlarını netten sipariş verdim. Çok geç gönderiliyor netten alınca, insanın o zaman hevesi kaçıyor. Son ay hareket etmek daha bir zorlaşıyor, eskisi gibi dinç gezilmiyor.Amin inşallah canım. Benimde sezaryen olacak ama yinede tam sıcaklara geliyor. Benim ilk defa yaz çocuğu olacak nasıl bakıcam hiç bilmiyorum. Çok zor olacak sanırım. Biz emir düşündük adını ablaları çok istedi bende kırmadım. Siz ne düşünüyorsunuz? Bizde bebek çok özlemiözlemişiz günleri sayıyoruz çabucak geçse diye. Ama nedense pek birşey yapmaya hevesim yok. Rahatsızım ondanmıdır nedendir bilmiyorum
Sağ olasın. Yok canım daha doğum olmadı, doktor 10-12 haziran gibi sezaryene almak istedi geçen hafta, plasenta yaşlanmasından dolayı riske atmak istemedi. Ben 15-16 olsun diye bu hafta itiraz ettim, 12 Hazirandan sonrasının sorumluluğunu bana yükleyerek kabul etti. Bu hafta sadece nst'ye gireceğim o zaman daha netleşecek tarih. Ne yapalım Rabbim'in dilediği olur, bende karnımda biraz daha kaldıkça kalsın istiyorum.Canim rizeboz haziran ayindayiz bebeğin dogdumu,nasilsiniz,?
Evet en hayırlımiz gijnij gerçekten Rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah....
Senın oglanlar çin takvımıne uyuyormuyduSorma dorticim iki oğlan ile başım dertte 48,500 e düştüm yine ikiside hareketli büyük zor bir cocuk ztn oteki bahçeden içeri girmek istemiyor
Arada bakıyorm. Face deki gruba da gelemiyorum
Yogunum yorgunum
Ve hala bir kızm olsun istiyorm(((
Senden nabr
Senın oglanlar çin takvımıne uyuyormuydu
Evet canım ikiside tutuyor doldurduğum yaşa bakıyorum ben bir yaş ekle iki yaş cıkar gibi değil
Direk bitirdiğim yaşa bakıyorm
Canım hayırlı olsun bebegın sen yontem denedınmi yada çin takvımne rus takvımıne baktınmı canımSağ olasın. Yok canım daha doğum olmadı, doktor 10-12 haziran gibi sezaryene almak istedi geçen hafta, plasenta yaşlanmasından dolayı riske atmak istemedi. Ben 15-16 olsun diye bu hafta itiraz ettim, 12 Hazirandan sonrasının sorumluluğunu bana yükleyerek kabul etti. Bu hafta sadece nst'ye gireceğim o zaman daha netleşecek tarih. Ne yapalım Rabbim'in dilediği olur, bende karnımda biraz daha kaldıkça kalsın istiyorum.
Senin kardeşinin düğünü ay sonunda mı? Genelde okullar kapanınca yapılıyor ya düğünler, herkes için uygun tarih olsun diye. Şimdiden hayırlı olsun. Dua ile.
Ben çin yasını otomatık hesapladım 39 cıkıyorum ben yanı bır yas faxla oluyor ona bakıyorum yanlışmı oluyorkiEvet canım ikiside tutuyor doldurduğum yaşa bakıyorum ben bir yaş ekle iki yaş cıkar gibi değil
Direk bitirdiğim yaşa bakıyorm
Aksıne benımde ıkı vocugumdada tutuyor ablamın yengemın tutuyor cok ılgınç bişey oyuzden kafam karısıkben çin takvimine göre kız doğuracaktım 2. oğlum geliyor. ilk oğlumda da kız çıkmıştı
Sen yumurtlsma gunundemı hamıle kaldın canım yoksa bılmedenmı kaldınben çin takvimine göre kız doğuracaktım 2. oğlum geliyor. ilk oğlumda da kız çıkmıştı
Benim arkadaşım 2 kızı vardı çevresinde de çok tutan vardı oda denedi. Hemende hamile kalamadı çin takvimi hangi ayları gösteriyorsa o aylarda korunmadı ve oğlu oldu... Senin dorti 2 kızınmı var...Sen yumurtlsma gunundemı hamıle kaldın canım yoksa bılmedenmı kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?