- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.281
Canım senin bebeğin nubu görünmüyor ama doktorun erkek diye yorum yapmışsa yanılma payı pek olmaz. Devler Hastanesi zaten kolay kolay cinsiyet söylemez o yüzden orayı kafana takmaSagolasin canim yorumun icin ben 13 haftalikken gittigimde ozeldeki doktor yuzde yetmis erkek demisti 2 li icinde devlete gittim soylemedi ondan merak ettim sordum cnm bu arada senin bana msjin gelmedi gelseydi soylerdim cnm
Cok tesekkur ederim canim bakalim hayirlisi olsun INSALLAH 2 hafta sonra belli olucak ..Canım senin bebeğin nubu görünmüyor ama doktorun erkek diye yorum yapmışsa yanılma payı pek olmaz. Devler Hastanesi zaten kolay kolay cinsiyet söylemez o yüzden orayı kafana takma
bu fotonun dışında bir foto vardı sanırım onu atar mısın?Cok tesekkur ederim canim bakalim hayirlisi olsun INSALLAH 2 hafta sonra belli olucak ..
Gozun aydin kuzum :)bak buda bacak arası. ama video çekmiştik sanki pipi var gibi geldi bana. acaba kordon mu o? çok kalındı zaten keşke videoyu gönderebilsem sana :).. bu arada yorumun için çok teşekkür ederim canım
Erkek bu canım bariz belli aynı benim oğlanın kine benziyorEvet canim var 13 haftalik resimi ekleyim Eki Görüntüle 1542573
ALLAH razi olsun canim INSALLAH hayirlisindan erkek tir cok mutlu oldum RABBIM herkesin gonlune gore versin ....Erkek bu canım bariz belli aynı benim oğlanın kine benziyor
Rabbim tamamına erdirsin inşallah
canım bebeğin hayırlı olsun sizleri takip ediyordum hep. benim denememin günleri de senin ki gibi oldu iki kızım var inşallah allah yardımcım olur da benim de hayırlısıyla oğluşum olur yarın test yapacağım bakalım hayırlısı olsunKızlar nasilsınız neler yapıyorsunuz gijnijim dogum yaptinmi defnem sen... Bakamiyorum hiç buralara merak ettim yol arkadaşlarimi ..benim oğluşum iyi yedi aylik olduk bile ..deneme yapan arkadaşlarada Allah yardimciniz olsun ve gönlünuzdeki meleklere kavusasiniz insallah diyorum ..canlarım optum hepinizi
Forever canım benim 54 günüm kaldı bayram haftası olacak nasip olursa. Canım oğlunun foto gördüm face de maşallah çok tatlı Rabbim bağışlasın inşallah sana çok benziyor senin kopyan sanki. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahKızlar nasilsınız neler yapıyorsunuz gijnijim dogum yaptinmi defnem sen... Bakamiyorum hiç buralara merak ettim yol arkadaşlarimi ..benim oğluşum iyi yedi aylik olduk bile ..deneme yapan arkadaşlarada Allah yardimciniz olsun ve gönlünuzdeki meleklere kavusasiniz insallah diyorum ..canlarım optum hepinizi
Canım evet benimki Çin takvimindr tutuyordu ben bakmamıştım ama sonradan bakınca tuttuğunu gördüm. Kızlarımda tutuyor ama ben yaş ekleyince tutuyor. Eğer senin kızlar yaş eklemeden tutuyorsa bunuda yaş eklemeden denk gelen aya göre yapçin takviminde yaş eklenmeden bakıldığında benim iki kızım da tutuyor. haziran ayına göre çin takviminde kız görünüyor bu ay bekleyip öbür ay mı günaşırı denesem gijnij canım sen çin takvimine falan baktın mı orda tutuyor mu
tamam canım cevabın için teşekkür ederim çok kararsızdım içimi rahatlattın Allahım oğluşunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş benim için de dua edersen sevinirim canımCanım evet benimki Çin takvimindr tutuyordu ben bakmamıştım ama sonradan bakınca tuttuğunu gördüm. Kızlarımda tutuyor ama ben yaş ekleyince tutuyor. Eğer senin kızlar yaş eklemeden tutuyorsa bunuda yaş eklemeden denk gelen aya göre yap
Burda ona inanan çok yok canım ya daha çok yum günü diyet vajinal duş falanHiç cvp yok..sdce tanıdıklara mı yazıyorsunuz?
Canım benim oğlum olacak nasip olursa ama Soldan yum oldu bebekte hep soldaydı bir arkadaşın yengesi bakarken sağ yumurtalığı alınmış ama hem kızı var hem oğlu. O yüzden geçerliliği yokHiç cvp yok..sdce tanıdıklara mı yazıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?