• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Lanet olsun bu düzene!!! nazari degiyor diyenmi dersin,sünnetlere davet edilmemekmi dersin,acımasız eleştiriler mi dersin..Yüce ALLAH in emrine kurban olayım kulların acımasız,nereden saldıracakları ni biliyor zalimler...Ah keşke 2 aynı cins çocuğu olan aileye cinsiyet seçimi yasal olarak uygulansa....KKTC,ABD,Kanada,İsviçre,Dubai..ve aklıma gelmeyen bir çok ülkede yasal olarak uygulanıyor,arkadaslar bu doğal ve insani olarak hakkımız aile bütünlüğümüzü, sosyal çevremizi,aile planlamamizi çok etkiliyor..ben kendi adıma ve tanıdığım arkadaslarimla birlikte aile ve sosyal politika ve sağlık bakanlığına ve 3 çocuk yapın diyen devlet buyuklerine bir anne olarak önerimi sundum.sonuçta farklı cinste çocuğumuz olsun diye hamile kalıyoruz,olmayınca tekrar tekrar deniyoruz....çok yıpratıcı ve maddi manevi yıpratan bir süreç.Yada riske girmeyip benim gibi hamilelikten uzak duruyoruz!!!!!Ama cevre baskısı tüm aileyi etkiliyor bi şekilde tekrar düşünüyorsun cesaret edemiyorsun...tam bir kısır döngü içinde tükeniyorsun..çook doluyum uzattım!!!NOT:Anneciğimde 4 Kız büyüttü küçükken büyüyünce hep Erkek olacağım derdim anlayacağınız ne dünden razıyım nede bugünden......….......
Rabbim yardimcin olsun ne diyim ansminda 4 kızı vardı benimde kızım var simdi bebek dusunuyorum kesin kiz olacak diyorlar anasına çekmiş diyorlar: (

Merhaba kizlar...
Nasılsıniz ben geçen sene daha bir aktivdim,eskilerden hatirliyanlar bilir 2 kızım vardı küçük kızım 6 oldu ben ağustosta deneme düşünüyorum galiba gelişi güzel yapacam. ..Allaha havale

Sizler Nasılsıniz hamile yol arkadaşlarım
Nasil gidiyor,bebeklerin isimleri belli olmadimi,gijnij,defnem,badem,catladim,zeyno,rizeboz,tugba ...Ve digerleri nasıl siz son durumunuz nedir çok özledim hepinizi
Bu sayfada olan diğer bacılarrr Rabbim istediginiz cinsiyette saglikli bebekler nasip eder size insallah
gonlunuzdekini hakkınızda hayırlı,hakkinizda hayırlı olanı da gönlünuze razi eylesin Allah

kızlar acil bana bi akıl verin deneyimli bacılar bu gün çat günüm otomatik hesaplayıcılara göre.ovülasyon testi düne kadar hep silik çıkıyordu dün biraz daha koyu çıktı bende heralde yarın tam olarak koyu çıkar diye düşündüm dün ilişki olmadı bu gün test yaptım iki kere çizgi yine silik acaba dünkü neden daha koyuydu dün mü olması gerekiyordu ilişkinin.bu arada erkek bebek için deneme yapıyorum.şimdi ne yapayım ben :110:

kızlar bakın bu şkilde rengi dünkünün bu günkü daha silik

Eklentiler

• P_20150525_150706.jpg
    P_20150525_150706.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba kizlar...
Nasılsıniz ben geçen sene daha bir aktivdim,eskilerden hatirliyanlar bilir 2 kızım vardı küçük kızım 6 oldu ben ağustosta deneme düşünüyorum galiba gelişi güzel yapacam. ..Allaha havale

Sizler Nasılsıniz hamile yol arkadaşlarım
Nasil gidiyor,bebeklerin isimleri belli olmadimi,gijnij,defnem,badem,catladim,zeyno,rizeboz,tugba ...Ve digerleri nasıl siz son durumunuz nedir çok özledim hepinizi
Bu sayfada olan diğer bacılarrr Rabbim istediginiz cinsiyette saglikli bebekler nasip eder size insallah
gonlunuzdekini hakkınızda hayırlı,hakkinizda hayırlı olanı da gönlünuze razi eylesin Allah
Bacim rabbim gonlundekini nasip etsin ins​
selam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum 2 kızım var bu ay deneme oldu burdaki yöntemlerin hepsini denedim bekliyorum bakalım hayırlısı olsun :110:
Hayirlisi olsun ins rabbim gonlumuzdekini nasip etsin... Bende beklemedeyim bakalim belki 29 unu beklemem test yaparim

Calıkuşu bacım ben iyim arada gelip bakıyorum buraya ama eskilerden kimse gelmiyor. Doğuma 2 ay kaldı inşallah herkes te bende kazasız belasız kucağımıza alırız bebeklerimizi. Rabbim sanada gönlüne göre versin inşallah. Tevekkül et Allaha bırak emin ol böyle yapanlar istediğine kavuştu diğer şekilde çok nadir kavuşan olmuştur. Rabbim sanada dileyen isteyen herkese de gönlündekini nasip etsin inşallah

dünü değerlendirdik eşim bu kez dediğim hiç bi şeyi yapmadı takdir Allahtan dedi yani soğuk duşu,nescafeyi falan...zaten dünden beri başımın etini yiyo ne bekliyoruz bunlar fasafiso uydurma Allah ne derse o olur diye zor tuttum kendisini .Allahtan takviye ilaçları aldı itiraz etmeden,çakşır suyu da almıştım onu içmedi ben de yumurta kalitesini artırıyormuş diye kendim içtim :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin şu mübarek günlerde dua edelim inş.

dünü değerlendirdik eşim bu kez dediğim hiç bi şeyi yapmadı takdir Allahtan dedi yani soğuk duşu,nescafeyi falan...zaten dünden beri başımın etini yiyo ne bekliyoruz bunlar fasafiso uydurma Allah ne derse o olur diye zor tuttum kendisini .Allahtan takviye ilaçları aldı itiraz etmeden,çakşır suyu da almıştım onu içmedi ben de yumurta kalitesini artırıyormuş diye kendim içtim :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin şu mübarek günlerde dua edelim inş.
doğru aslında bütün yöntemler boş ama yine de bir umut diyip deniyoruz işte Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ins canim rabbim gonlumuzdekini nasip etsin

Back