- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.261
doğru diyorsun ama bende denedim tüm yöntemleri bunda ama yine kız oldu..Sen hep tevekkül edin diyorsun evet doğru bende tevekkül ettim sadece sebeplere sığınarak yoksa kaderimizi kendimiz yazmak gibi haşaa bir cürret değildi gijnij ben bu yöntemleri denemeden çok samimi olduğum Marmara ilahiyat mezunu arkadaşım önemli hocalardan fıkıh ,kelam,hadis dersleri almış arkadaşıma da danıştım onun cevabı deneyebilirsin sadece sebeplere sığınmaktır yaptığın dedi,yokda insanlar tüp bebekte bıraktırmasın yapay ortamda döllenme oluyor diye,ben iki kızımda da oluruna bıraktım kız oldu ama hep acaba yöntemleri deneseydim öyle tevekkül etseydim derdim,şimdi tüm yöntemleri ve duaları okudum ama kısmette kız varmış yine kız,en azından denedim,ben şunuda biliyorum,ahirette büyük nimetler hediye edilenler bu dünyada duaları olmayan kullar olacakmış,ve diğer insanlardan bir kısmıda keşke bizim de hiç bir duamız kabul olmasaydı diyeceklermiş,Rabbim bebeğini selametle kucağına aldırsın...hakkını helal et..Calıkuşu bacım ben iyim arada gelip bakıyorum buraya ama eskilerden kimse gelmiyor. Doğuma 2 ay kaldı inşallah herkes te bende kazasız belasız kucağımıza alırız bebeklerimizi. Rabbim sanada gönlüne göre versin inşallah. Tevekkül et Allaha bırak emin ol böyle yapanlar istediğine kavuştu diğer şekilde çok nadir kavuşan olmuştur. Rabbim sanada dileyen isteyen herkese de gönlündekini nasip etsin inşallah
canım bana erken gibi geldi daha adet günün geçmemiş bilemiyorum ki görünür müydü ultrasonda.bak nette bu yazıyı buldumDoktora gittim Ultrasyondan bakti bisey York dedi bat 29 u erkenmi gittim kizlar hamile olsam da gorunurrmurdu
Ins canim Allah razi olsun paylasimin icin bekleyelim biraz daha gerci pek umudumda yok kurulukda var adet belirtisi oluyor bnde kuruluk... Hakkimizda hayirlisi olsun rabbim dualarimizi Kabul etsin ins.canım bana erken gibi geldi daha adet günün geçmemiş bilemiyorum ki görünür müydü ultrasonda.bak nette bu yazıyı buldum
''
Gebelik kesesi kanda gebelik tespit edildikten hemen sonra ultrasonda izlenemez.Gebelik kesesinin ultrasonda izlenebilmesi için rahime yerleştikten sonra gebeliğin 10-15 gün büyümesi gerekir. Gebelik kesesi en erken 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir.Kanda gebelik Beta HCG değeri 3000-4000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir.
Sonuç olarak gebelik kesesi vajinal ultrason ile 4,5-5 haftalık iken karından ultrason ile 6 haftalık iken izlenebilir.Geç yumurtlama olması halinde kesenin oluşması , kalp atımlarının başlaması gecikebilir.''
yani hamileysen bile görülemez şu an biraz daha beklemen gerekiyor
Merhaba kuzu, kardeşinin düğününü ve yaz tatilini atlattıktan sonra düşünüyorsun sanırım. Hayırlısı olsun canım. Bakarsın senin ikizler burcunda ikizlerin olur.Merhaba kizlar...
Nasılsıniz ben geçen sene daha bir aktivdim,eskilerden hatirliyanlar bilir 2 kızım vardı küçük kızım 6 oldu ben ağustosta deneme düşünüyorum galiba gelişi güzel yapacam. ..Allaha havale
Sizler Nasılsıniz hamile yol arkadaşlarım
Nasil gidiyor,bebeklerin isimleri belli olmadimi,gijnij,defnem,badem,catladim,zeyno,rizeboz,tugba ...Ve digerleri nasıl siz son durumunuz nedir çok özledim hepinizi
Bu sayfada olan diğer bacılarrr Rabbim istediginiz cinsiyette saglikli bebekler nasip eder size insallah
gonlunuzdekini hakkınızda hayırlı,hakkinizda hayırlı olanı da gönlünuze razi eylesin Allah
Küçük anne, bir de seni merak ediyordum. Eşin ve sen ne kadar gönlü geniş bir çiftsiniz maşaAllah. Vakti zamanı gelince gönlünüzdekine hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah. Bebişler sağlıklı sıhhatli olsun, göz aydınlığı olacak evlatlar olsun.Slm canım . Kendini boş yere üzmenin bir anlamı yok. Senin daha ikinci kızdan sonra moralin bozuldu ya bana ne diyosun 4.kizim geliyor. Allaha Şükür ki benim eşim bu konuda anlayışlı olsun 3 kıza baktık 4.yede bakarız diyo. Bence halimize şükredelim ki sağlıklılar. Inşallah hayırlı evlatlar olurlar.
Mallarınız ve çocuklarınız ancak birer fitnedir; Allah katında ise büyük bir mükâfat vardır.” (Teğâbun, 64/15)doğru diyorsun ama bende denedim tüm yöntemleri bunda ama yine kız oldu..Sen hep tevekkül edin diyorsun evet doğru bende tevekkül ettim sadece sebeplere sığınarak yoksa kaderimizi kendimiz yazmak gibi haşaa bir cürret değildi gijnij ben bu yöntemleri denemeden çok samimi olduğum Marmara ilahiyat mezunu arkadaşım önemli hocalardan fıkıh ,kelam,hadis dersleri almış arkadaşıma da danıştım onun cevabı deneyebilirsin sadece sebeplere sığınmaktır yaptığın dedi,yokda insanlar tüp bebekte bıraktırmasın yapay ortamda döllenme oluyor diye,ben iki kızımda da oluruna bıraktım kız oldu ama hep acaba yöntemleri deneseydim öyle tevekkül etseydim derdim,şimdi tüm yöntemleri ve duaları okudum ama kısmette kız varmış yine kız,en azından denedim,ben şunuda biliyorum,ahirette büyük nimetler hediye edilenler bu dünyada duaları olmayan kullar olacakmış,ve diğer insanlardan bir kısmıda keşke bizim de hiç bir duamız kabul olmasaydı diyeceklermiş,Rabbim bebeğini selametle kucağına aldırsın...hakkını helal et..
Ooo bayağı olmuş doğum yapanlara. Sağ olasın, inşallah sen de sağlıklı ve sıhhatle al kucağına. Şeker için geçmiş olsun. Ben yaptırmadım yükleme. 2li 3lü 4lü test de yaptırmadım. Ultrason ve kan değerlerime bakıldı.Zeyno kızının 40 ı çıktı reyhanne ve badem bir ay oldu doğum yapalı defnem den haberim yok çatladım da bir gitti birdaha gelmedi. Riseboz sende sağlıkla al kucağına bebeğini. Benimde şekerim çıktı çol çok sorunlu geçiyor. Benimde bayram haftası inşallah en kısa zamanda geçer bu günler
Totosu neresi başı neresi, onu bile anlayamadım.kızlar cinsiyet tahmini yapabilen var mı :)
Amin inşallah canım. Benimde sezaryen olacak ama yinede tam sıcaklara geliyor. Benim ilk defa yaz çocuğu olacak nasıl bakıcam hiç bilmiyorum. Çok zor olacak sanırım. Biz emir düşündük adını ablaları çok istedi bende kırmadım. Siz ne düşünüyorsunuz? Bizde bebek çok özlemiözlemişiz günleri sayıyoruz çabucak geçse diye. Ama nedense pek birşey yapmaya hevesim yok. Rahatsızım ondanmıdır nedendir bilmiyorumOoo bayağı olmuş doğum yapanlara. Sağ olasın, inşallah sen de sağlıklı ve sıhhatle al kucağına. Şeker için geçmiş olsun. Ben yaptırmadım yükleme. 2li 3lü 4lü test de yaptırmadım. Ultrason ve kan değerlerime bakıldı.
Yaş ileri olduğu için midir, benimde çok zor geçiyor. Bugünümüze de şükür. Rabbimin lütfu da hoş kahrı da. Benim doğum büyük bir ihtimal sezaryen olacağı için biraz erken olacak. Senin minnoş tam bayram hediyesi ve şekeri olacak desene. İsmini ne düşündünüz? Sıcaklara geliyor doğumlar Allah yardımcımız olsun. Kızım da Haziran doğmuştu o yüzden tecrübeliyim, inşallah onun bebekliğinde yaşadığım sıkıntıları yaşamam. Bebek kokusunu nasıl özlemişiz, hem bir an önce gelsin istiyor insan hem de kaldıkça kalsın istiyor.
Cümleten her şeyin hayırlısını versin ya Hayyu.
ben mesaj atmıştım sana ama sorun oldu gitmedi sanırım. bu fotoda ben nubu çözemedim canımGijnij merhaba ben seni ve buranin sıkı takipcilerindenim benim de 2 kizim var ALLAH nasip ederse 3 cuye hamileyim 14 haftalik rica etsem resimi eklesem bana yorum edermisin Eki Görüntüle 1541835
Sagolasin canim yorumun icin ben 13 haftalikken gittigimde ozeldeki doktor yuzde yetmis erkek demisti 2 li icinde devlete gittim soylemedi ondan merak ettim sordum cnm bu arada senin bana msjin gelmedi gelseydi soylerdim cnmben mesaj atmıştım sana ama sorun oldu gitmedi sanırım. bu fotoda ben nubu çözemedim canım
ben çok usta değilim ama anlayan kişilere göstereyim yazarım sana gönlüne göre olur inşallahGijnij merhaba ben seni ve buranin sıkı takipcilerindenim benim de 2 kizim var ALLAH nasip ederse 3 cuye hamileyim 14 haftalik rica etsem resimi eklesem bana yorum edermisin Eki Görüntüle 1541835
Canım başka poz yokmu hiçbirşey belli olmuyor. Sadece ikinci resimdeki bacakları ise kız diyorumkızlar cinsiyet tahmini yapabilen var mı :)
bunlar nasıl canım. head yazan yer kafasıCanım başka poz yokmu hiçbirşey belli olmuyor. Sadece ikinci resimdeki bacakları ise kız diyorum
Bebeğin kız canım hayırlı olsun inşallahbunlar nasıl canım. head yazan yer kafası
bak buda bacak arası. ama video çekmiştik sanki pipi var gibi geldi bana. acaba kordon mu o? çok kalındı zaten keşke videoyu gönderebilsem sana :).. bu arada yorumun için çok teşekkür ederim canımBebeğin kız canım hayırlı olsun inşallah
Canım kızda da erkekte de bu haftalarda çıkıntı oluyor sadece kızın çıkıntılı karşıya bakıyor erkeğin yukarı doğru senin o pipi gibi gösterdiğin karşıya bakıyor kız gibi yani yinede yanılma payı vardır mutlakabak buda bacak arası. ama video çekmiştik sanki pipi var gibi geldi bana. acaba kordon mu o? çok kalındı zaten keşke videoyu gönderebilsem sana :).. bu arada yorumun için çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?