• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Adet oldum... Okadarar belirti psikolojikmis:KK66: kandilinizde Mubarak olsun rabbim dualarimizi Kabul etsin insallah....bu ay cin takvimide kiz gosteriyor olsun kaderimizde ne varsa onu yasiycaz adwtten sonra gunasiri deniycem... Ha bunuda duydum yumurtlama gunu ates yuksek oldugu icin y ler sewmiyormus sicagi bir gun oncesi ve sonrasi daha iyimis erkek bebe k icin
canım ben 2. kızımda senin dediğin gibi çin takviminde kız gösterdiği halde inanmadım ama tuttu. lk kızımda da tutuyor. tabiki Allah nasip ederse olur ama ben bu defa çin takvimine de uyacağım mesela benim bu ay kız o yüzden bu ay deneme yapmayacağım temmuzda denemelere devam ama yöntemleri bırakacağım günaşırı devam :110:

canım ben 2. kızımda senin dediğin gibi çin takviminde kız gösterdiği halde inanmadım ama tuttu. lk kızımda da tutuyor. tabiki Allah nasip ederse olur ama ben bu defa çin takvimine de uyacağım mesela benim bu ay kız o yüzden bu ay deneme yapmayacağım temmuzda denemelere devam ama yöntemleri bırakacağım günaşırı devam :110:
Peki yas ekleyincemi tutuyor yada normal yasinmi mesela agustosda dogum gunum haziranda gebelik olursa hangi yasa Gore bakicam simdiki yasima goremi yqda iki ay sonra girecegim yasa Goremi

Kızlar selammmmmm...
Benim yumurtlama dönemim mi uzun Sürüyor ben anlamadım ya
Insanın kasıkları 4-5 gun ağrır mı:/
Daha doğrusu sadece sag ağrıyor hep!!
Adet olduğumda da hep sadece sag ve bir nokta ağrır. Birde gecen iki ay once ilk kez yumurtlama donemimde lekelenmem oldu. Sonraki adetim ise baya gecikti. Dr a gideceğim gun adet oldım. Neyse yine de gittim yani karından usg ile baktı ve adetin bitince gel alttan bakalım smear testi yapalım dedi şimdilik hiç bişey kist Fln gözükmüyor dedi
Dedim ki Dr hanım benim regl Döneminde de yumurtlama dada sadece sag kasığım ağrıyor sol çalışmıyor mu hatta sag erkek sol kız diyorlar bnm o Yüzden mi ikiside oğlan oldu cocukların dedim. Alakası yok sağda solda normal gözüküyor sadece sol belki daha yavaştır sag elimizi daha cok kullanmamız gibi düşün dedi. Cinsiyetin bununla ilgisi ztn yok dedi.
Neyse
Ben bir başka Dr a daha gidicem sağım yine ağrıyor bnm bildiğim yumurtlama donemi bu kdr uzun sürmez dimi yani akıntı oldu bitti hala agrı devam ediyor
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kızlar selammmmmm...
Benim yumurtlama dönemim mi uzun Sürüyor ben anlamadım ya
Insanın kasıkları 4-5 gun ağrır mı:/
Daha doğrusu sadece sag ağrıyor hep!!
Adet olduğumda da hep sadece sag ve bir nokta ağrır. Birde gecen iki ay once ilk kez yumurtlama donemimde lekelenmem oldu. Sonraki adetim ise baya gecikti. Dr a gideceğim gun adet oldım. Neyse yine de gittim yani karından usg ile baktı ve adetin bitince gel alttan bakalım smear testi yapalım dedi şimdilik hiç bişey kist Fln gözükmüyor dedi
Dedim ki Dr hanım benim regl Döneminde de yumurtlama dada sadece sag kasığım ağrıyor sol çalışmıyor mu hatta sag erkek sol kız diyorlar bnm o Yüzden mi ikiside oğlan oldu cocukların dedim. Alakası yok sağda solda normal gözüküyor sadece sol belki daha yavaştır sag elimizi daha cok kullanmamız gibi düşün dedi. Cinsiyetin bununla ilgisi ztn yok dedi.
Neyse
Ben bir başka Dr a daha gidicem sağım yine ağrıyor bnm bildiğim yumurtlama donemi bu kdr uzun sürmez dimi yani akıntı oldu bitti hala agrı devam ediyor
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canım bencede okadar uzun sürmez kasık ağrısı yumda. Birde yumurta takibi yaparak git doktora o şekilde ağrının ne olduğu bulunabilir belki. Birde dediğin gibi tek doktor ile kalma herzaman farklı doktora gidip onunda fikrini almak lazım

Defnem canım benim biz zaten bu bebek düşünme durumuna başladıktan sonra dilimizden duayı düşürmedik yeri geldi birçok kişiden dua aldık burada hepimiz birbirimize dua ettik. Onlar elbette Allaha emanet yapılan dualar boşa gitmez hiçbir zaman. Ama tedbiride elden bırakmamk lazım. Evet bebeğin nasibi varsa öyle veya böyle dünyaya gelecek ama nasıl gelecek? Hani bir söz var sigara içinde ölecek içmeyende ölüm muhakkak ama sağlıkla gitmek var birde hasta olarak yatalak olarak gitmekte var. Bazı şeyler elimizde değil ama bazı şeyleride Allah irademize bırakmış. O yüzden umutsuz olma elinden geleni yap gerisi takdir Allahın

Peki yas ekleyincemi tutuyor yada normal yasinmi mesela agustosda dogum gunum haziranda gebelik olursa hangi yasa Gore bakicam simdiki yasima goremi yqda iki ay sonra girecegim yasa Goremi
şimdiki yaşa göre bakacaksın benim iki kızımda yaş eklemeden tutuyor. benim de doğum günüm ağustosta ben temmuzda deneyeceğim. şimdiki yaşıma göre bakıyorum. doğum gününden sonrakilere yeni yaşına göre bakacaksın

şimdiki yaşa göre bakacaksın benim iki kızımda yaş eklemeden tutuyor. benim de doğum günüm ağustosta ben temmuzda deneyeceğim. şimdiki yaşıma göre bakıyorum. doğum gününden sonrakilere yeni yaşına göre bakacaksın
Benim kizimda her turlu oglan cikiyor bende tutmuyor die guvenmiyorum... Ins sende tutar... Yasimi yil olarak hesaplayip 1 yasda eklersem oglan cikio bu ay diger turlu kiz........ Nasip kismet rabbim gonlumuzdekini nasip etsin

doğru diyorsun ama bende denedim tüm yöntemleri bunda ama yine kız oldu..Sen hep tevekkül edin diyorsun evet doğru bende tevekkül ettim sadece sebeplere sığınarak yoksa kaderimizi kendimiz yazmak gibi haşaa bir cürret değildi gijnij ben bu yöntemleri denemeden çok samimi olduğum Marmara ilahiyat mezunu arkadaşım önemli hocalardan fıkıh ,kelam,hadis dersleri almış arkadaşıma da danıştım onun cevabı deneyebilirsin sadece sebeplere sığınmaktır yaptığın dedi,yokda insanlar tüp bebekte bıraktırmasın yapay ortamda döllenme oluyor diye,ben iki kızımda da oluruna bıraktım kız oldu ama hep acaba yöntemleri deneseydim öyle tevekkül etseydim derdim,şimdi tüm yöntemleri ve duaları okudum ama kısmette kız varmış yine kız,en azından denedim,ben şunuda biliyorum,ahirette büyük nimetler hediye edilenler bu dünyada duaları olmayan kullar olacakmış,ve diğer insanlardan bir kısmıda keşke bizim de hiç bir duamız kabul olmasaydı diyeceklermiş,Rabbim bebeğini selametle kucağına aldırsın...hakkını helal et..
Canim rizeboz haziran ayindayiz bebeğin dogdumu,nasilsiniz,?
Evet en hayırlımiz gijnij gerçekten Rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah....

bu takvimde kız ve erkek olabilecek dönemleri gösteriyor.benim kızımda tuttu,yeğenimde tuttu...bakalım ikinci bebişde tutacak mı

kızlar bugün ovü testi yaptım adete 4 gün var ve baya koyu çıktı 2.çizgi.hamileliğini bu şekilde öğrenen var mı ovü testiyle ?

Eklentiler

• P_20150604_130856.jpg
    P_20150604_130856.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 74
adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var bide çok uykum geliyo ben psikolojiktir yada kist olmuştur diyordum ama bugün de ovü.testi böle çıktı adete dört gün kala yumurtlama olur mu ???yoksa hamile miyim gebelik testinde çıkmıyo henüz

Gecen ay benimde günüm geçti 5 gün,,, ovulasyon testi pozitif çıktı. Gebelik testi alıp yapmadım 3 sefer kan testi oldum. Sonuç negatif ti... Ve ben adet oldum...

Canim rizeboz haziran ayindayiz bebeğin dogdumu,nasilsiniz,?
Evet en hayırlımiz gijnij gerçekten Rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah....
Çalıkuşu sen nezaman gebelik düşünüyorsun,,, 2 kızınmı vardı. Benim 3 kızım var. Bakalım bu ay tutturabilcekmiyim... 4. Çocuk fikrine alıştırıyorum kendimi... Ama bebekleri çoook seviyorum...

bu takvimde kız ve erkek olabilecek dönemleri gösteriyor.benim kızımda tuttu,yeğenimde tuttu...bakalım ikinci bebişde tutacak mı
ara.png
23.09.2012 ile 16.10.2013 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.
erkek.png
16.10.2013 ile 23.09.2015 arası erkek dönemidir.
ara.png
23.09.2015 ile 16.10.2017 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için kız, baba için erkek dönemidir.
kiz.png
16.10.2017 ile 23.09.2018 arası kız dönemidir.
ara.png
23.09.2018 ile 23.09.2021 arası ara dönemdir.
kiz.png
23.09.2021 ile 16.10.2021 arası kız dönemdir.
ara.png
16.10.2021 ile 23.09.2024 arası ara dönemdir.
  • Yukarıdaki tarih aralıkları hamile kalınması gereken aralıkları ifade etmektedir.
  • Hiç bir tahmin yönteminde kesin bir sonuçtan bahsetmek mümkün değildir.
  • Artık Biyolojik Takvimi annesinin, babasının ve kendisinin doğum tarihini bildiğiniz biri ile test edebileceksiniz.
Ben anlamadım bana yorumlarmısın canım

Kızlar bır bakın banane dıyor
ara.png
23.09.2012 ile 16.10.2013 arası ara dönemdir.
erkek.png
16.10.2013 ile 23.09.2015 arası erkek dönemidir.
ara.png
23.09.2015 ile 16.10.2017 arası ara dönemdir.
kiz.png
16.10.2017 ile 23.09.2018 arası kız dönemidir.
ara.png
23.09.2018 ile 23.09.2021 arası ara dönemdir.
kiz.png
23.09.2021 ile 16.10.2021 arası kız dönemdir.
ara.png
16.10.2021 ile 23.09.2024 arası ara dönemdir.
  • Yukarıdaki tarih aralıkları hamile kalınması gereken aralıkları ifade etmektedir.
  • Hiç bir tahmin yönteminde kesin bir sonuçtan bahsetmek mümkün değildir.
  • Artık Biyolojik Takvimi annesinin, babasının ve kendisinin doğum tarihini bildiğiniz biri ile test edebileceksiniz.

Back