Süper Anneler - 2011

Tabiki dua ederim canım. Rabbim yardımcın olsun gönlünce versin inşallah

Kizlar dun adet gunumdu öncesinde kuruluk vardı yani adet belirtim ve pembemsi bi akinti. Geldi ve aksama kadar sadece kahverengi akıntı.... Adet beklerken bugünde sadece kahverengi akıntı.... Kızla r noluyor böyle ilk defa boyle birşey oluyor??

Canım büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır test yaparsan belli olur

Canım büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır test yaparsan belli olur
Sagol cnm allah razi olsun cevabin icin
...rabbim tek nefeste kurtarsin saglikla oglunu kucagina almayi nasip etsin.Doktora gitmiş dim DİE hamile olma olasılığını düşünmemiştim.... Simdi bu saate kapalı dukkanlar yarinda pazar kapalı... Artik p.tesiye kadar olmassam tam yaparım...

ggönlündeki.olur inşallah canım. Rabbim dileyen isteyen herkese gönlündekini nasip etsin. Kimseyi mahrum bırakmasın inşallah

canım bende seni merak etmiştim dün kızımın doğum günüydü misafir koşuşturma girip de soramadım adet oldun mu diye.akıntın varsa inş.yerleşme kanamasıdır o kahveler.benim de BAT 8 haziran,şu an hiçbi belirti yok, beklemedeyim hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre versin

Adet oldum... Okadarar belirti psikolojikmis kandilinizde Mubarak olsun rabbim dualarimizi Kabul etsin insallah....bu ay cin takvimide kiz gosteriyor olsun kaderimizde ne varsa onu yasiycaz adwtten sonra gunasiri deniycem... Ha bunuda duydum yumurtlama gunu ates yuksek oldugu icin y ler sewmiyormus sicagi bir gun oncesi ve sonrasi daha iyimis erkek bebe k icin

hayırlısı olsun canım.bende de hiç belirti yok benim de bi haftam kaldı bakalım gelicek muhtemelen kırmızılar ben bi ay ara vericem sonrasında da bilmiyorum kendimi çok hazırlamıştım olmazsa belki vaz geçicem bi süre daha denemicem hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…