- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.301
Tabiki dua ederim canım. Rabbim yardımcın olsun gönlünce versin inşallahtamam canım cevabın için teşekkür ederim çok kararsızdım içimi rahatlattın Allahım oğluşunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş benim için de dua edersen sevinirim canım
Canım büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır test yaparsan belli olurKizlar dun adet gunumdu öncesinde kuruluk vardı yani adet belirtim ve pembemsi bi akinti. Geldi ve aksama kadar sadece kahverengi akıntı.... Adet beklerken bugünde sadece kahverengi akıntı.... Kızla r noluyor böyle ilk defa boyle birşey oluyor??
Sagol cnm allah razi olsun cevabin icinCanım büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır test yaparsan belli olur
ggönlündeki.olur inşallah canım. Rabbim dileyen isteyen herkese gönlündekini nasip etsin. Kimseyi mahrum bırakmasın inşallahSagol cnm allah razi olsun cevabin icin
...rabbim tek nefeste kurtarsin saglikla oglunu kucagina almayi nasip etsin.Doktora gitmiş dim DİE hamile olma olasılığını düşünmemiştim.... Simdi bu saate kapalı dukkanlar yarinda pazar kapalı... Artik p.tesiye kadar olmassam tam yaparım...
Amin insallahggönlündeki.olur inşallah canım. Rabbim dileyen isteyen herkese gönlündekini nasip etsin. Kimseyi mahrum bırakmasın inşallah
amin canım sağolTabiki dua ederim canım. Rabbim yardımcın olsun gönlünce versin inşallah
Forever canım benim 54 günüm kaldı bayram haftası olacak nasip olursa. Canım oğlunun foto gördüm face de maşallah çok tatlı Rabbim bağışlasın inşallah sana çok benziyor senin kopyan sanki. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah[/QUOT
kızlar ben facedeki grubu bulamıyorum yardımcı olur musunuz bana
canım bende seni merak etmiştim dün kızımın doğum günüydü misafir koşuşturma girip de soramadım adet oldun mu diye.akıntın varsa inş.yerleşme kanamasıdır o kahveler.benim de BAT 8 haziran,şu an hiçbi belirti yok, beklemedeyim hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre versinKizlar dun adet gunumdu öncesinde kuruluk vardı yani adet belirtim ve pembemsi bi akinti. Geldi ve aksama kadar sadece kahverengi akıntı.... Adet beklerken bugünde sadece kahverengi akıntı.... Kızla r noluyor böyle ilk defa boyle birşey oluyor??
çin takvimine güvenmiyorum ben benim oğlum olacak diye gösteriyordu kızım oldu pek sağlıklı değil .biyolojik takvim tutuyor ama,hani şu anne babanın doğum tarihlerine göre bakılanKızlae kimler cin takvımıne gore hamılelık planı yapıyor
Hangi sayfa?kızlar ben facedeki grubu bulamıyorum yardımcı olur musunuz bana
Canım çok merakdayım. Ne oldu. Adetmi oldun yoksa hamilemisinnnn... Haber ver canım....Amin insallah
hayırlısı olsun canım.bende de hiç belirti yok benim de bi haftam kaldı bakalım gelicek muhtemelen kırmızılar ben bi ay ara vericem sonrasında da bilmiyorum kendimi çok hazırlamıştım olmazsa belki vaz geçicem bi süre daha denemicem hayırlısı olsun hakkımızdaAdet oldum... Okadarar belirti psikolojikmiskandilinizde Mubarak olsun rabbim dualarimizi Kabul etsin insallah....bu ay cin takvimide kiz gosteriyor olsun kaderimizde ne varsa onu yasiycaz adwtten sonra gunasiri deniycem... Ha bunuda duydum yumurtlama gunu ates yuksek oldugu icin y ler sewmiyormus sicagi bir gun oncesi ve sonrasi daha iyimis erkek bebe k icin
ben, kasımda deneyeceğim bu nedenle :) tutar mı bilmem ama..Kızlae kimler cin takvımıne gore hamılelık planı yapıyor
biyolojik takvim nasıl olyor?çin takvimine güvenmiyorum ben benim oğlum olacak diye gösteriyordu kızım oldu pek sağlıklı değil .biyolojik takvim tutuyor ama,hani şu anne babanın doğum tarihlerine göre bakılan
ben çin takvimine göre palan yapıyorum çünkü iki kızımda da tutuyor. bu ay kız gösterdiği için bekleyeceğim temmuzda günaşırı deneyeceğim yöntemleri bıraktımKızlae kimler cin takvımıne gore hamılelık planı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?