doğru diyorsun ama bende denedim tüm yöntemleri bunda ama yine kız oldu..Sen hep tevekkül edin diyorsun evet doğru bende tevekkül ettim sadece sebeplere sığınarak yoksa kaderimizi kendimiz yazmak gibi haşaa bir cürret değildi gijnij ben bu yöntemleri denemeden çok samimi olduğum Marmara ilahiyat mezunu arkadaşım önemli hocalardan fıkıh ,kelam,hadis dersleri almış arkadaşıma da danıştım onun cevabı deneyebilirsin sadece sebeplere sığınmaktır yaptığın dedi,yokda insanlar tüp bebekte bıraktırmasın yapay ortamda döllenme oluyor diye,ben iki kızımda da oluruna bıraktım kız oldu ama hep acaba yöntemleri deneseydim öyle tevekkül etseydim derdim,şimdi tüm yöntemleri ve duaları okudum ama kısmette kız varmış yine kız,en azından denedim,ben şunuda biliyorum,ahirette büyük nimetler hediye edilenler bu dünyada duaları olmayan kullar olacakmış,ve diğer insanlardan bir kısmıda keşke bizim de hiç bir duamız kabul olmasaydı diyeceklermiş,Rabbim bebeğini selametle kucağına aldırsın...hakkını helal et..