- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.221
Canım oradaki doktorlara yum takibini söylediğim de dalga geçiyorlar dı y spermleri daha hızlı x ler daha yavaş olsa bizim elimizde önünden okadar Sperm geçiyor direk hiç dna Testi yapmadan bu kız bu erkek diye ayırarak cinsiyet ayrımı yapardık derlerdi. Benim şuan gittiğim profesör doktorum İstanbul da çapa da çokta bilinen biri birgün ona sormuştum bugüne kadar binlerce yum takibi yaptım kesinlikle böyle birşey olması imkansız çat zamanı erkek öncesi yada sonrası kız diye birşey olamaz. Hepsi zaten nasip olan durumlar demiştiKıbrıs'ta doktorlardan konu hakkında edindiğin tecrübeler nelerdir yumurta zamanı, tek ilişki bunlar gerçeklik payı var mı benim 2 kızımda reglden hemen sonra sık ilişki oldu oğlumda ise 15. gün tek ilişki sence bu tesadüf mü?
Canım ondan hiç haber yok o gün yazdıktan sonra bir daha gelmedi evet kesin yada değil diye birşey demedi inşallah gönlüne göre olmuşturbende dfarkına varanlardanım cnm çatladımdan haberin varmı onun cinsiyeti neydi dr en son erkege benziyor demişti sanki, kesinleştimi
Kızlar ya ben hala ya değişirse diye düşünüyorum sizce başka doktora gitsem mi....drum kesin dedi 14*1 iken.sizce gideyim mi yoksa kabullenmelimiyim.hatta beni kendime getirecek sertde olsa sozlere bile razıyım
bebeğini dusun annesi, o seni suan hissediyor. içinde yasadıgın fırtınaların tam ortasında.Kızlar ya ben hala ya değişirse diye düşünüyorum sizce başka doktora gitsem mi....drum kesin dedi 14*1 iken.sizce gideyim mi yoksa kabullenmelimiyim.hatta beni kendime getirecek sertde olsa sozlere bile razıyım
Canım ya sabahın altısında ağlayarak okudum...okadar haklısınki ona bunu yapmaya hakkım yok....rabbim afetsin. Beni sağlıkla kızımı versin bana....inşallah dahada düzelecem...hepinizden Allah razı olsunbebeğini dusun annesi, o seni suan hissediyor. içinde yasadıgın fırtınaların tam ortasında.
o senin bedenine yerlesmekle kendini sucluyor belki de, kendını istenmeyen cocuk gibi goruyor. öyle yapma annesi. onu dusun. okadar masum ki o mınıcık vucud. kucucuk elleri var, burnu agzı desen okadar gucsuz ki.. onun suan senin destegıne, senın yedıklerıne en onemlisi o sıcacık şefkatine ihtiyacı var. bunu ondan o masum yavrudan esirgeme. tamam, istediğin olmadı. olsaydı guzel olurdu, ama bu dunyanın sonu mu sanıyorsun sen, sukredecegıne birde.. dun peterpanlar diye facebookda bi sayfaya uyeyim.. minik meyra. aglaya aglaya uyudu yazmıslar. neden mi? cunku o kucucuk masum 5 yasında yavrucak losemi ve canı acıdıgından, agrısından aglamaktan helak olmus, ilaclarda fayda etmemiş. agrısından uyumus kalmıs yavrucum. ben meyrayı tanımıyorum, senın bedenindeki o guclu tonton kızını da tanımıyorum. ama birtek sunu biliyorum. onların önce annelerine, sonra annelerinin şefkat dolu sıcak kucaklarına ihtiyacı var. bu yazımı on kere hatta yuzkere oku. ve aklını basına al arkadasım, kendi isteğin için senin o yavruya böyle davranmaya, böyle hissettirmeye hakkın yok. o senin dünyan.. bundan otesi var mı? ben eminim o guclu kızını kucagına aldıgında benim canım kızım diye seveceksin. ve diyeceksın ki kulagına, kızım; ben senin bu hayatta cok cabbar ve basarılı bir kız olacagını biliyorum, cunku okadar erkek sünepe spermin arasından onları alt edip sen bu yarısı kazandın, benım guclu kızım diyip sarılacaksın..
bu ıkıncı cocugun, belki de 3-4. hatırlamıyorum.
ve ılk cocugundaki gibi heyecanlı hissetmediğin için vucudundaki varlıga istediğini yapma, istediğini hissettirme hakkın oldugunu dusunuyorsun.. Asla... O sana Allah ın bir lutfu. ve cok sukur ki saglıklı..
diyeceğim o ki.. kendine gel arkadasım.
benim de bi kızım var, kasım gibi 2. yi deneyeceğim. erkek için olasılıgı arttırmak ıcn ne gerekiyorsa yapacagım. kızda oglanda ne olursa olsun o benim yavrum, o benim canım..
son diyeceğim sudur ki, sen kendi evladına bunları hissettirirsen elin oglu gelip senin yavrunu ezer, ona hor davranır.
bırak bunun sefasını sür. soranlara da sınavı kızım kazandı ve o bu hayatı yasamak istedi de gec.
umarım kızmazsın ama inan bir kelimesini bile duzeltmeden yazdım. amacım seni kırmak degıl, inan buna.
sadece o masum tonton guclu kızına kıyamadıgımdan..
yıkandıktan sonra birkaç gün üst üste ilişki sonra bırak benimkiler öyle olduKızlar merhaba,
Benimde bir oğlum var 3 yaşında.. Şimdi ise Allahım nasip ederse bir kız evladı istiyorum. Gönlümden geçen o yani.. Bu ay ovulasyon testi sipariş verdim bir iki güne gelir inşallah.. Kız için ovulasyon pik yapana kadar gün aşırı ilişki diyor forumda peki pik yaptıktan sonrada ne kadar devam etmeliyim gün aşırı ilişkiye.. Birde başka bildiğiniz taktikler var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
yıkandıktan sonra birkaç gün üst üste ilişki sonra bırak benimkiler öyle oldu
Allah senden de razı olsun canım, sen iyi ol ki, yavrularına kol kanat gerebil. İnsanın su hayatta bi anası var hep destek olan, yargılamayan, koşulsun seven.. oyuzden yavrularından bunu esirgeme.. kendine ve o tonton güçlü kızına cok iyi bak.Canım ya sabahın altısında ağlayarak okudum...okadar haklısınki ona bunu yapmaya hakkım yok....rabbim afetsin. Beni sağlıkla kızımı versin bana....inşallah dahada düzelecem...hepinizden Allah razı olsun
canımKızlar ya ben hala ya değişirse diye düşünüyorum sizce başka doktora gitsem mi....drum kesin dedi 14*1 iken.sizce gideyim mi yoksa kabullenmelimiyim.hatta beni kendime getirecek sertde olsa sozlere bile razıyım
Canım düşüncelerini okuyunca çok üzüldüm, sakın öyle şeyler düşünme sakın kendini suçlama, rabbim bize sonsuz rahmet ve merhamet kapılarını sonsuz açmış yeterki benden isteyin diyor Onu bunu şunu istemeyin demiyor dünyalık da ahiretlikde sonsuz isteyin vereyim diyor ha biz zaten dualar ederken hakkımızda hayırlı olanı sağlıklı sisihatli olan ahlaklı olan erkek evlatlar istiyoruz, bunda bir sakınca yok rabbim vermediysede bundan öteye sözümüz yok. En güzelini bizi yaradan bilir. Aslında ben senin duygularını okadar iyi anlıyabiliyorumki sen bir kız cocugundaha olduğu için üzülmüyorsun, onu çok seveceksin onu başına tac edeceksin... sıkıntımız hani bir kızımız varken yüzde elli şansımız varken bir de oğlumuzun olması. Genelde çalışan bayanlarsınız 3 çocuk fikri size zor gelebilir bir annenin iki cinsiyettende anne olması gibi güzel bir olay varmı,,, farklı bir meyvenin tadına varmak gibi... Olmaması dünyanın bitmesi değil, gönül işte istiyor söz dinlemiyor :))bu topikdeki sıkıntı bizim bu platformda rahat bir şekilde içimizi dökmemiz kimselere açamadığımız belkide annelerimize bile telaffuz edemediğimiz iç sesimizi burda rahatça paylaşmamız... Bu kadar canım,,, kendine iyi bak allaha emanet ol. Öyle ruhunu temizlemek, af dilemek okadarlık bir durumun yok canım. İçini ferah tut. Güzel günler seninle olsun. Bunuda söylemeden edemiCem babalar kız çocuklarına aşık kızlarda babalarına. Buda rabbimin bir hediyesi babalara...Benim kendi ailem ve kendi çevrem dostlarım arkadaşlarım akrabalarım ve ozelikle silem adla cinsiyete önem vermezdik asla bunun telafuzu bile yapılmazdı aksine kızlar bizim ailede hem en başarılı okyyan geleceğini kurtaran meslek sahibi olanlar hemde ana babalarına hayırlı evlatlardır...oyuzden ailemden hep değer ve taktir görerek buyudum...şimdi evlendiğim sulale tam tersi yapıda erkekler çokk değerli.kıymetli tek adam onlar...inanın ilk zamanlar bu yapıyı çok kınadım ve buna hep karşı çıktım ama yıllarca içlerinde kala kala şimdi onlar gibi olduğumu farkediyorum.oysa babam beni hep el üstünde tutmuştu şimdi kızlarımada aynı değeri ben vermem gerekirken resmen üzülüyorum ve kendime çok kızıyorum...oyda ben ilk çocuğum kız olsun diye dualar ediyordum...şimdi ikinciye hamileyim ve kız olmasın diye kendimi dua eder buldum...yıllar ve çevrem meğer beni ne kadar körleştirmiş...ve bende o kınadığım insanlar gibi olmuşum...asıl acı olan bu...benim bu cahilce duşuncelere kulak vermiş olmam ve bundan kurtulamıyor olmamdır....ben biraz koşeme çekilip rabbime donup ona sığınacam...beni afetsin diye gerçekten ruhumu temizlemek istiyorum...ve hepinizden Allah razı olsun rabbim herkese en hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?