• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Canım benim büyük kızım da günüm geçmeden bulantılarım başlamıştı, seninde öyle olabilir gelsin paşan özletmeden :))) diğerlerinde ise 6, 7 haftalık dan sonra başlamıştır. Sen ilişki olalı çok oldu, benden önce oldun senin beta değerin yüksek çıkar gebeysen keşke test yaptırsaydın.,, ben şimdi dışarı çıkıyorum eczaneden gebelik testi alıp yapmak istiyorum. En azından gebelik varsa ikinci çizgi silik çıkmalıdır. Hayatımda ilk defa yapıcam.
Test de cikarmi ki senin cunku gec dollenme oolmusdu senin

Eyham bilmiyorum AMA senin hala bana erkek Gibi geliyor... Burda cok iyi bir arkadasimada 7. Aya kadar kiz dediler 3d de bile sonra oglandir dediler darisi basina insallah
Keşke keşke rabbim bana bir mucize verse....ama inan o umudum bile yok...dr okadar kesin konuştuki bitti benim için.....

Keşke keşke rabbim bana bir mucize verse....ama inan o umudum bile yok...dr okadar kesin konuştuki bitti benim için.....
Canım eyhamım ne diyebilirimki........ Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sihatli kucağına alırsın minik kuzunu inşallah, onun o cennet kokusunu çekersin yüreklerine... Bir annenin 2 kızı olmalı canım Tecrübeyle sabit... Yaşın küçük 3. Yüde denersin ben 4.Yü deniyorum. Kız olursa ismide hazır.

Hanzade 123 sende hamilelijkerinde goguslerin agriyormuydu? Yani buda belirtiymis kizimdada vardi baya agri
Adetime yakın normalde çok ağırırlardı, şu an okadar değil. Fakat hamileliklerimde ise ağırır ve büyürler. Bir keresinde 4 aylık düşüğüm olmuştu. Suni sancıyla doğum yaptım. Ozaman çok sorunlar yaşadım öylesine süt dolduki taş olmuşlardı. Kendiliğinden süt akıyorlardı. Tülbent le sıkı sıkı bağlıyordum çare olarak... Ne yapalım her şey bizim için...

Eyham ben de 2.kızım da öyle hissettim.hep müjde bekledim.ama gerçek müjde yavrumun sağliklı olmasiymış.Bizim için en hayırlısını Yaradan bilir.inşallah çabuk kabullenir ve alışırsın canım.

kızlar ben normalde ayın 3.de adet oluyordum bu ay 4.de 1 gün oldum bitti 5gün sonra test yaptım çıkmadı bugünde kan tahlili yaptırdım gene yok gerçi çıkmaması normal çünkü korunuyoruz bu ay deneme olacaktı ama karman çorman oldu düzenli olurken yumurta çatladığını fark etmiştim şimdi karıştı ne yapacağım allah yardımcımız olsun

Eyham ben de 2.kızım da öyle hissettim.hep müjde bekledim.ama gerçek müjde yavrumun sağliklı olmasiymış.Bizim için en hayırlısını Yaradan bilir.inşallah çabuk kabullenir ve alışırsın canım.
Olmayacak bişey için hala dua ediyor olmak asıl bu yıpratıyor beni....

benim kızımda en büyük hamilelik belirtim göğüs ağrısıydı yani doğru olabilir canım.daha adetime bir hafta varken göğüslerimde aşırı hassasiyet ve ağrı vardı
Kiz cocuklarindaki hormonlardan kaynaklanio cok kiside tuttuo bende dahil kizimda dokunamiodum cok agriyordu....

Back