Kızlar ya ben hala ya değişirse diye düşünüyorum sizce başka doktora gitsem mi....drum kesin dedi 14*1 iken.sizce gideyim mi yoksa kabullenmelimiyim.hatta beni kendime getirecek sertde olsa sozlere bile razıyım
bebeğini dusun annesi, o seni suan hissediyor. içinde yasadıgın fırtınaların tam ortasında.
o senin bedenine yerlesmekle kendini sucluyor belki de, kendını istenmeyen cocuk gibi goruyor. öyle yapma annesi. onu dusun. okadar masum ki o mınıcık vucud. kucucuk elleri var, burnu agzı desen okadar gucsuz ki.. onun suan senin destegıne, senın yedıklerıne en onemlisi o sıcacık şefkatine ihtiyacı var. bunu ondan o masum yavrudan esirgeme. tamam, istediğin olmadı. olsaydı guzel olurdu, ama bu dunyanın sonu mu sanıyorsun sen, sukredecegıne birde.. dun peterpanlar diye facebookda bi sayfaya uyeyim.. minik meyra. aglaya aglaya uyudu yazmıslar. neden mi? cunku o kucucuk masum 5 yasında yavrucak losemi ve canı acıdıgından, agrısından aglamaktan helak olmus, ilaclarda fayda etmemiş. agrısından uyumus kalmıs yavrucum. ben meyrayı tanımıyorum, senın bedenindeki o guclu tonton kızını da tanımıyorum. ama birtek sunu biliyorum. onların önce annelerine, sonra annelerinin şefkat dolu sıcak kucaklarına ihtiyacı var. bu yazımı on kere hatta yuzkere oku. ve aklını basına al arkadasım, kendi isteğin için senin o yavruya böyle davranmaya, böyle hissettirmeye hakkın yok. o senin dünyan.. bundan otesi var mı? ben eminim o guclu kızını kucagına aldıgında benim canım kızım diye seveceksin. ve diyeceksın ki kulagına, kızım; ben senin bu hayatta cok cabbar ve basarılı bir kız olacagını biliyorum, cunku okadar erkek sünepe spermin arasından onları alt edip sen bu yarısı kazandın, benım guclu kızım diyip sarılacaksın..
bu ıkıncı cocugun, belki de 3-4. hatırlamıyorum.
ve ılk cocugundaki gibi heyecanlı hissetmediğin için vucudundaki varlıga istediğini yapma, istediğini hissettirme hakkın oldugunu dusunuyorsun.. Asla... O sana Allah ın bir lutfu. ve cok sukur ki saglıklı..
diyeceğim o ki.. kendine gel arkadasım.
benim de bi kızım var, kasım gibi 2. yi deneyeceğim. erkek için olasılıgı arttırmak ıcn ne gerekiyorsa yapacagım. kızda oglanda ne olursa olsun o benim yavrum, o benim canım..
son diyeceğim sudur ki, sen kendi evladına bunları hissettirirsen elin oglu gelip senin yavrunu ezer, ona hor davranır.
bırak bunun sefasını sür. soranlara da sınavı kızım kazandı ve o bu hayatı yasamak istedi de gec.
umarım kızmazsın ama inan bir kelimesini bile duzeltmeden yazdım. amacım seni kırmak degıl, inan buna.
sadece o masum tonton guclu kızına kıyamadıgımdan..