• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kıbrıs'ta doktorlardan konu hakkında edindiğin tecrübeler nelerdir yumurta zamanı, tek ilişki bunlar gerçeklik payı var mı benim 2 kızımda reglden hemen sonra sık ilişki oldu oğlumda ise 15. gün tek ilişki sence bu tesadüf mü?
Canım oradaki doktorlara yum takibini söylediğim de dalga geçiyorlar dı y spermleri daha hızlı x ler daha yavaş olsa bizim elimizde önünden okadar Sperm geçiyor direk hiç dna Testi yapmadan bu kız bu erkek diye ayırarak cinsiyet ayrımı yapardık derlerdi. Benim şuan gittiğim profesör doktorum İstanbul da çapa da çokta bilinen biri birgün ona sormuştum bugüne kadar binlerce yum takibi yaptım kesinlikle böyle birşey olması imkansız çat zamanı erkek öncesi yada sonrası kız diye birşey olamaz. Hepsi zaten nasip olan durumlar demişti

bende dfarkına varanlardanım cnm çatladımdan haberin varmı onun cinsiyeti neydi dr en son erkege benziyor demişti sanki, kesinleştimi
Canım ondan hiç haber yok o gün yazdıktan sonra bir daha gelmedi evet kesin yada değil diye birşey demedi inşallah gönlüne göre olmuştur

Kızlar ya ben hala ya değişirse diye düşünüyorum sizce başka doktora gitsem mi....drum kesin dedi 14*1 iken.sizce gideyim mi yoksa kabullenmelimiyim.hatta beni kendime getirecek sertde olsa sozlere bile razıyım

Kızlar ya ben hala ya değişirse diye düşünüyorum sizce başka doktora gitsem mi....drum kesin dedi 14*1 iken.sizce gideyim mi yoksa kabullenmelimiyim.hatta beni kendime getirecek sertde olsa sozlere bile razıyım

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-17-22-03-23.png
    Screenshot_2015-05-17-22-03-23.png
    251,6 KB · Görüntüleme: 148
bebeğini dusun annesi, o seni suan hissediyor. içinde yasadıgın fırtınaların tam ortasında.
o senin bedenine yerlesmekle kendini sucluyor belki de, kendını istenmeyen cocuk gibi goruyor. öyle yapma annesi. onu dusun. okadar masum ki o mınıcık vucud. kucucuk elleri var, burnu agzı desen okadar gucsuz ki.. onun suan senin destegıne, senın yedıklerıne en onemlisi o sıcacık şefkatine ihtiyacı var. bunu ondan o masum yavrudan esirgeme. tamam, istediğin olmadı. olsaydı guzel olurdu, ama bu dunyanın sonu mu sanıyorsun sen, sukredecegıne birde.. dun peterpanlar diye facebookda bi sayfaya uyeyim.. minik meyra. aglaya aglaya uyudu yazmıslar. neden mi? cunku o kucucuk masum 5 yasında yavrucak losemi ve canı acıdıgından, agrısından aglamaktan helak olmus, ilaclarda fayda etmemiş. agrısından uyumus kalmıs yavrucum. ben meyrayı tanımıyorum, senın bedenindeki o guclu tonton kızını da tanımıyorum. ama birtek sunu biliyorum. onların önce annelerine, sonra annelerinin şefkat dolu sıcak kucaklarına ihtiyacı var. bu yazımı on kere hatta yuzkere oku. ve aklını basına al arkadasım, kendi isteğin için senin o yavruya böyle davranmaya, böyle hissettirmeye hakkın yok. o senin dünyan.. bundan otesi var mı? ben eminim o guclu kızını kucagına aldıgında benim canım kızım diye seveceksin. ve diyeceksın ki kulagına, kızım; ben senin bu hayatta cok cabbar ve basarılı bir kız olacagını biliyorum, cunku okadar erkek sünepe spermin arasından onları alt edip sen bu yarısı kazandın, benım guclu kızım diyip sarılacaksın..

bu ıkıncı cocugun, belki de 3-4. hatırlamıyorum.
ve ılk cocugundaki gibi heyecanlı hissetmediğin için vucudundaki varlıga istediğini yapma, istediğini hissettirme hakkın oldugunu dusunuyorsun.. Asla... O sana Allah ın bir lutfu. ve cok sukur ki saglıklı..

diyeceğim o ki.. kendine gel arkadasım.
benim de bi kızım var, kasım gibi 2. yi deneyeceğim. erkek için olasılıgı arttırmak ıcn ne gerekiyorsa yapacagım. kızda oglanda ne olursa olsun o benim yavrum, o benim canım..

son diyeceğim sudur ki, sen kendi evladına bunları hissettirirsen elin oglu gelip senin yavrunu ezer, ona hor davranır.
bırak bunun sefasını sür. soranlara da sınavı kızım kazandı ve o bu hayatı yasamak istedi de gec.

umarım kızmazsın ama inan bir kelimesini bile duzeltmeden yazdım. amacım seni kırmak degıl, inan buna.
sadece o masum tonton guclu kızına kıyamadıgımdan..

bebeğini dusun annesi, o seni suan hissediyor. içinde yasadıgın fırtınaların tam ortasında.
o senin bedenine yerlesmekle kendini sucluyor belki de, kendını istenmeyen cocuk gibi goruyor. öyle yapma annesi. onu dusun. okadar masum ki o mınıcık vucud. kucucuk elleri var, burnu agzı desen okadar gucsuz ki.. onun suan senin destegıne, senın yedıklerıne en onemlisi o sıcacık şefkatine ihtiyacı var. bunu ondan o masum yavrudan esirgeme. tamam, istediğin olmadı. olsaydı guzel olurdu, ama bu dunyanın sonu mu sanıyorsun sen, sukredecegıne birde.. dun peterpanlar diye facebookda bi sayfaya uyeyim.. minik meyra. aglaya aglaya uyudu yazmıslar. neden mi? cunku o kucucuk masum 5 yasında yavrucak losemi ve canı acıdıgından, agrısından aglamaktan helak olmus, ilaclarda fayda etmemiş. agrısından uyumus kalmıs yavrucum. ben meyrayı tanımıyorum, senın bedenindeki o guclu tonton kızını da tanımıyorum. ama birtek sunu biliyorum. onların önce annelerine, sonra annelerinin şefkat dolu sıcak kucaklarına ihtiyacı var. bu yazımı on kere hatta yuzkere oku. ve aklını basına al arkadasım, kendi isteğin için senin o yavruya böyle davranmaya, böyle hissettirmeye hakkın yok. o senin dünyan.. bundan otesi var mı? ben eminim o guclu kızını kucagına aldıgında benim canım kızım diye seveceksin. ve diyeceksın ki kulagına, kızım; ben senin bu hayatta cok cabbar ve basarılı bir kız olacagını biliyorum, cunku okadar erkek sünepe spermin arasından onları alt edip sen bu yarısı kazandın, benım guclu kızım diyip sarılacaksın..

bu ıkıncı cocugun, belki de 3-4. hatırlamıyorum.
ve ılk cocugundaki gibi heyecanlı hissetmediğin için vucudundaki varlıga istediğini yapma, istediğini hissettirme hakkın oldugunu dusunuyorsun.. Asla... O sana Allah ın bir lutfu. ve cok sukur ki saglıklı..

diyeceğim o ki.. kendine gel arkadasım.
benim de bi kızım var, kasım gibi 2. yi deneyeceğim. erkek için olasılıgı arttırmak ıcn ne gerekiyorsa yapacagım. kızda oglanda ne olursa olsun o benim yavrum, o benim canım..

son diyeceğim sudur ki, sen kendi evladına bunları hissettirirsen elin oglu gelip senin yavrunu ezer, ona hor davranır.
bırak bunun sefasını sür. soranlara da sınavı kızım kazandı ve o bu hayatı yasamak istedi de gec.

umarım kızmazsın ama inan bir kelimesini bile duzeltmeden yazdım. amacım seni kırmak degıl, inan buna.
sadece o masum tonton guclu kızına kıyamadıgımdan..
Canım ya sabahın altısında ağlayarak okudum...okadar haklısınki ona bunu yapmaya hakkım yok....rabbim afetsin. Beni sağlıkla kızımı versin bana....inşallah dahada düzelecem...hepinizden Allah razı olsun

Kızlar merhaba,
Benimde bir oğlum var 3 yaşında.. Şimdi ise Allahım nasip ederse bir kız evladı istiyorum. Gönlümden geçen o yani.. Bu ay ovulasyon testi sipariş verdim bir iki güne gelir inşallah.. Kız için ovulasyon pik yapana kadar gün aşırı ilişki diyor forumda peki pik yaptıktan sonrada ne kadar devam etmeliyim gün aşırı ilişkiye.. Birde başka bildiğiniz taktikler var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim..:oops:

Kızlar merhaba,
Benimde bir oğlum var 3 yaşında.. Şimdi ise Allahım nasip ederse bir kız evladı istiyorum. Gönlümden geçen o yani.. Bu ay ovulasyon testi sipariş verdim bir iki güne gelir inşallah.. Kız için ovulasyon pik yapana kadar gün aşırı ilişki diyor forumda peki pik yaptıktan sonrada ne kadar devam etmeliyim gün aşırı ilişkiye.. Birde başka bildiğiniz taktikler var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim..:oops:
yıkandıktan sonra birkaç gün üst üste ilişki sonra bırak benimkiler öyle oldu

kuzumbenimm kuzumbenimm ne kadar güzel yazmışsın.duygularıma düşüncelerime tercüman olmuşsun.anneliği babalığı yaşamak için çocuk yapıyoruz Allahın izniyle, sonra da istediğimiz olmayınca karaları bağlıyoruz.
Kızlarımız var diye bize laf söyleyen, bize eksik, yetersiz ve kusurlu gözüyle bakan cahil insanların gözüyle bakmaya başlıyoruz kendimize.cinsiyeti soranlara sinmiş bir sekilde "kız"diyoruz kendimize acıyarak belki kızarak.
Ben 2.kızımda yaşadım bunları.ne kadar cahilmişim.
Evet 3.istiyorum ben de Rabbim nasip ederse.dün eşime ovu testi falan da almayalım.kısmetten ötesi yok zaten neden cabalıyoruz dedim.
Bazen hamile olduğum kayınvalidemlerin cinsiyeti sorduğu geliyor gözümün önüne.ben de kız diyorum tabi utanarak.sonra onların cahilliğiyle cahilleştiğimi farkediyorum.en güzel nimet sağlık.Varsın etraf bu insanlarla dolu olsun.maddi manevi ben bakacaksam yavruma,başkalarına baska şeyler düşer.
ben sık girmiyorum buralara .arkadaşların dediği gibi burda okuyup düşündükçe adet olamaz oldum.Hepiniz Allaha emanet olun.

c
Canım ya sabahın altısında ağlayarak okudum...okadar haklısınki ona bunu yapmaya hakkım yok....rabbim afetsin. Beni sağlıkla kızımı versin bana....inşallah dahada düzelecem...hepinizden Allah razı olsun
Allah senden de razı olsun canım, sen iyi ol ki, yavrularına kol kanat gerebil. İnsanın su hayatta bi anası var hep destek olan, yargılamayan, koşulsun seven.. oyuzden yavrularından bunu esirgeme.. kendine ve o tonton güçlü kızına cok iyi bak.
bak göreceksin buyusun ele gelsin seni basına taç edecek, iyi yerlerde goreceksın yavrunu.. cunku O bu hayata ne cok rakibi aşarak geldi, zoru basardı, tuttuğunu koparan bi hatun olacak, demedi deme :)
sarıl kuzucuklarına, onlar bizim herseyimiz :) kendine iyi bak, öpüyorum seni, :)

canım kuzumbenimm kuzumbenimm in yazdıkları beni de çok duygulandırdı.ben kızımda cinsiyet öğrenmeye gittiğimde hep erkek olmasını umut etmiştim.çünkü eşim erkek istiyordu,onun ailesinde kız çocuğunun değeri daha azdı,çevrem erkek çocuk delisiydi,ailem erkek çocuk hastasıydı...ben de bu düşüncelerden etkilenerek hep erkek hissettim,erkek istedim daha ilk çocuktu ve mutlaka erkek olmalıydı.17.haftaya kadar kızım cinsiyetini göstermedi.ve ben bu süreç içinde hep dua ettim dr. ilk defa ''kıza benziyor'' dediğinde aslında ben de görmüştüm bacaklarını ve orada erkeklik belirtisi bişey bi fazlalık yoktu dümdüzdü.dr yinede kesin konuşmamıştı ,sonraki muayenede kesin kız dedi.biz eve dönüş yolunda yıkılmıştık ikimizin de ağznı bıçak açmıyordu,ikimiz de konuşmuyorduk eşimle,neden??? Allahım günah yazmasın bize şu an o kadar pişmanım ki,bu ilk değil 3.kızım da olsa 4.de olsa bu şekilde davranmamalıydım.kızımın yüzüne bakıp da o anları hatırladıkça kendimden utanıyorum :( güzeller güzeli meleğime bunu yaptığım için,acaba hisseder mi ya benden nefret ederse ya hissetmişse diye düşünmeden edemiyorum.seni de çok iyi anlıyorum.Rabbim her şeyin hayırlısını versin.şimdi başka doktora gitsemmi diyorsun ya görmedin mi sen ultrasonda cinsiyetini merak ettim görünmediyse dr.neden kesin kız dedi.Bu yüzden boş ver ,ne olursa olsun sağlıklı olsun.bizim bu çabalar boş aslında inan sırf sonradan vay şu yöntem varmış niye ben denemedim belki denesem olurdu dememek için takip ediyorum burayı bi kaç güne bi denememiz olacak olmazsa da hayırlısı .kızım tedaviyle oldu,klomen ve çat iğnesiyle oldu ve sonuç :kız...şimdi ise tedavisiz ilk deneme olucak .Allah herkesin hakkında hayırlısını versin kusura bakma çok yazdım dolmuşum bende :)

Aslında hepimizi etkileyen 1. Etki cevre...tek türklerde değil burada rus arkadaslarimda var erkek olana kadar yapıyorlar asiri bir erkek sevdası var onlarda da...... Bende ilk çocuğumu çok erkek istemisdim sirf bu cevre yüzünden... Anam çok çekti biz 4 kizkardesdik annemin cektiklerini simdi daha iyi anlıyorum...evlendim hamile kaldim kiz olduğunu duyunca buda anasina çekmiş dediler......daha hamile değilim kesin kiz olacak diyorlar.....sirf onlara inat oğlum olsun istiyorum

çevre o kadar cahil ki ,ben doğum yaptığımda eşimin akrabaları 3.günü ziyarete geldiler ve gelir gelmez bana ilk dedikleri ''bize kız mı doğurdun'' oldu :( üstüne bi de senin niye karnın bu kadar büyük kalmış demezler mi! üç gün önce doğum yapan kadına denecek laf mı bunlar.bende kızı kendime doğurdum dedim ne diyeyim.böyle insanlar oldukça cinsiyet ayrımı devam edecektir.Allah kızlarımızı helal süt emmişlerle karşılaştırsın,bizim çektiğimiz zorlukları çekmesinler.

Benim kendi ailem ve kendi çevrem dostlarım arkadaşlarım akrabalarım ve ozelikle silem adla cinsiyete önem vermezdik asla bunun telafuzu bile yapılmazdı aksine kızlar bizim ailede hem en başarılı okyyan geleceğini kurtaran meslek sahibi olanlar hemde ana babalarına hayırlı evlatlardır...oyuzden ailemden hep değer ve taktir görerek buyudum...şimdi evlendiğim sulale tam tersi yapıda erkekler çokk değerli.kıymetli tek adam onlar...inanın ilk zamanlar bu yapıyı çok kınadım ve buna hep karşı çıktım ama yıllarca içlerinde kala kala şimdi onlar gibi olduğumu farkediyorum.oysa babam beni hep el üstünde tutmuştu şimdi kızlarımada aynı değeri ben vermem gerekirken resmen üzülüyorum ve kendime çok kızıyorum...oyda ben ilk çocuğum kız olsun diye dualar ediyordum...şimdi ikinciye hamileyim ve kız olmasın diye kendimi dua eder buldum...yıllar ve çevrem meğer beni ne kadar körleştirmiş...ve bende o kınadığım insanlar gibi olmuşum...asıl acı olan bu...benim bu cahilce duşuncelere kulak vermiş olmam ve bundan kurtulamıyor olmamdır....ben biraz koşeme çekilip rabbime donup ona sığınacam...beni afetsin diye gerçekten ruhumu temizlemek istiyorum...ve hepinizden Allah razı olsun rabbim herkese en hayırlısını versin

Arkadaşlar aslında bu mesele tek bizim meselemiz değil,,, bu mesele ademden bu yana gelmiş bir mesele doğanın kanunu bu erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz. Etrafımda okumuş kültürlü medeni insanlarda bile bu olay cereyan ediyor tek cevremizdeki cahil insanların meseleside değil. Cahiliye döneminde 1400 sene evvel bile anne olan varlığı diri diri gömüyorlardı hz.ömerin bile yaptığı evladını diri diri gömdüğü hayatının en büyük pişmanlığıydı. Ve günümüzde birazdaha hafifletilmiş bir başka versiyonuyla aynı filmleri izliyoruz. En acısıda yaşıyoruz.

Benim kendi ailem ve kendi çevrem dostlarım arkadaşlarım akrabalarım ve ozelikle silem adla cinsiyete önem vermezdik asla bunun telafuzu bile yapılmazdı aksine kızlar bizim ailede hem en başarılı okyyan geleceğini kurtaran meslek sahibi olanlar hemde ana babalarına hayırlı evlatlardır...oyuzden ailemden hep değer ve taktir görerek buyudum...şimdi evlendiğim sulale tam tersi yapıda erkekler çokk değerli.kıymetli tek adam onlar...inanın ilk zamanlar bu yapıyı çok kınadım ve buna hep karşı çıktım ama yıllarca içlerinde kala kala şimdi onlar gibi olduğumu farkediyorum.oysa babam beni hep el üstünde tutmuştu şimdi kızlarımada aynı değeri ben vermem gerekirken resmen üzülüyorum ve kendime çok kızıyorum...oyda ben ilk çocuğum kız olsun diye dualar ediyordum...şimdi ikinciye hamileyim ve kız olmasın diye kendimi dua eder buldum...yıllar ve çevrem meğer beni ne kadar körleştirmiş...ve bende o kınadığım insanlar gibi olmuşum...asıl acı olan bu...benim bu cahilce duşuncelere kulak vermiş olmam ve bundan kurtulamıyor olmamdır....ben biraz koşeme çekilip rabbime donup ona sığınacam...beni afetsin diye gerçekten ruhumu temizlemek istiyorum...ve hepinizden Allah razı olsun rabbim herkese en hayırlısını versin
Canım düşüncelerini okuyunca çok üzüldüm, sakın öyle şeyler düşünme sakın kendini suçlama, rabbim bize sonsuz rahmet ve merhamet kapılarını sonsuz açmış yeterki benden isteyin diyor Onu bunu şunu istemeyin demiyor dünyalık da ahiretlikde sonsuz isteyin vereyim diyor ha biz zaten dualar ederken hakkımızda hayırlı olanı sağlıklı sisihatli olan ahlaklı olan erkek evlatlar istiyoruz, bunda bir sakınca yok rabbim vermediysede bundan öteye sözümüz yok. En güzelini bizi yaradan bilir. Aslında ben senin duygularını okadar iyi anlıyabiliyorumki sen bir kız cocugundaha olduğu için üzülmüyorsun, onu çok seveceksin onu başına tac edeceksin... sıkıntımız hani bir kızımız varken yüzde elli şansımız varken bir de oğlumuzun olması. Genelde çalışan bayanlarsınız 3 çocuk fikri size zor gelebilir bir annenin iki cinsiyettende anne olması gibi güzel bir olay varmı,,, farklı bir meyvenin tadına varmak gibi... Olmaması dünyanın bitmesi değil, gönül işte istiyor söz dinlemiyor :))bu topikdeki sıkıntı bizim bu platformda rahat bir şekilde içimizi dökmemiz kimselere açamadığımız belkide annelerimize bile telaffuz edemediğimiz iç sesimizi burda rahatça paylaşmamız... Bu kadar canım,,, kendine iyi bak allaha emanet ol. Öyle ruhunu temizlemek, af dilemek okadarlık bir durumun yok canım. İçini ferah tut. Güzel günler seninle olsun. Bunuda söylemeden edemiCem babalar kız çocuklarına aşık kızlarda babalarına. Buda rabbimin bir hediyesi babalara...

Gecmiyor dogunca ge ce mi yor....hep hatirlatiyor insanlar her parka indigimde yeni dogan kucagimda diger ikisi oynarken vah vah ucudemi kiz olsun hayirlisi.hic tanimadigim insanlar ucude kiz olmus olsun dorduncuyu yap belki tutar alayci gulusler ezmek icin soylenen sozler yaninizda oglan cocuklarini pasam sehzadem diye sevmeler bitmiyor ve siz ne kadar umursamanizda disarkeler guclu durusunu begenmiyor cvp verdikce ezmek istiyor ve ne aci ki bunu hep kadinlar yapiyor en yakin akrabamiz hatta erkek kardesimiz.bak benim oglum olacak demistim kizlari sen dogur diye kahkaha atiyor yuzunuze...bir misafirlikten donuste sizin kizlariniz cok birini bize birakin bizim oglumuzu vermeyiz ama deniyor saka tabi dimi??? Kesin ...yani canlar kiziniz dogup buyuyor ama doya doya sevmenize bile izin verilmiyor niye kiz cunku sevmeyin niye dogurdun zaten iki kizin vardi ne gerekti...soyleyecek sozum cok ama yazacak gucum yok guclu olmaya calismayin oluruna birakin kendinizi yipratmayin sizin kiziniz old icin degil Rabbimin emaneti diye sevin onlari ve ben her aklima geldikce sunu diyorum icimden bu kizlar bana cennetin anahtari Rabbim bu sinavi gecmemde bana yardim et kizdigim anlarda cennetin meyvesi diye seviyorum onlari ne sucu varki onlarin simdi Allah bir kizini ver sana oglan vereyim dese HASA hangisine kiyip verebiliriz olmadiysa var bir hikmet sorgulayip seytana uymayalim.ben cok zaman agliyorum burayi okuyup uc kizi olanlari gordukce yasadiklarim aklima geliyor o gece aglamaktan ucte beste uyuyorum.sabah hepsini opuyorum cennetim bunlar diye sariliyorum geciyor etraftaki kimse mutlu olmami istemesede inadina mutlu oluyorum kizlarim ben esim inadina mutluyuz umarim biraz rahatlatir kizlarina hamile olan anne adaylari...

Hayat hiç bir şeye üzülecek kadar uzun değil kaldı ki evladimaza üzülüyoruz niye kız diye 3kiz annesi olarak iyiki olmuşlar diye hergün şükür ediyorum 4gebeligim bir süpriz di eşime buda kızdır aldiralim dedim de 10tane kızım olsa yine öyle bir şey yapmam demişti çocuklarımıza biz sahip çıkacağız gerisi herkes boş varsın onlar oğlan dogursun bizde kız Rabbim hayırlısı nı versin Kızlarımız Başımızın tacı onların Şehzade si varsa bizimde prenseslerimiz var

Lanet olsun bu düzene!!! nazari degiyor diyenmi dersin,sünnetlere davet edilmemekmi dersin,acımasız eleştiriler mi dersin..Yüce ALLAH in emrine kurban olayım kulların acımasız,nereden saldıracakları ni biliyor zalimler...Ah keşke 2 aynı cins çocuğu olan aileye cinsiyet seçimi yasal olarak uygulansa....KKTC,ABD,Kanada,İsviçre,Dubai..ve aklıma gelmeyen bir çok ülkede yasal olarak uygulanıyor,arkadaslar bu doğal ve insani olarak hakkımız aile bütünlüğümüzü, sosyal çevremizi,aile planlamamizi çok etkiliyor..ben kendi adıma ve tanıdığım arkadaslarimla birlikte aile ve sosyal politika ve sağlık bakanlığına ve 3 çocuk yapın diyen devlet buyuklerine bir anne olarak önerimi sundum.sonuçta farklı cinste çocuğumuz olsun diye hamile kalıyoruz,olmayınca tekrar tekrar deniyoruz....çok yıpratıcı ve maddi manevi yıpratan bir süreç.Yada riske girmeyip benim gibi hamilelikten uzak duruyoruz!!!!!Ama cevre baskısı tüm aileyi etkiliyor bi şekilde tekrar düşünüyorsun cesaret edemiyorsun...tam bir kısır döngü içinde tükeniyorsun..çook doluyum uzattım!!!NOT:Anneciğimde 4 Kız büyüttü küçükken büyüyünce hep Erkek olacağım derdim anlayacağınız ne dünden razıyım nede bugünden......….......

Back