• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

hoşgeldi kırmızılar bu ay da nasip değilmiş :KK43:
Canım bu ayda olmadı demek. Kaç ay oldu korunmayalı.. Hakkında hayırlısı olsun. Bende bekliyorum o kırmızıları, halvet olalı tek deneme 10.Gün beta 1.20 NEG idi, ilk defa 2 gün günüm geçti.hiç şaşmazdı,,, Bugünde 11.gün hala adet olamadım. Şaşkınım 3 gündür adet belirtilerim var. Kimyasal geçiriyor olabilirim.

Canım bu ayda olmadı demek. Kaç ay oldu korunmayalı.. Hakkında hayırlısı olsun. Bende bekliyorum o kırmızıları, halvet olalı tek deneme 10.Gün beta 1.20 NEG idi, ilk defa 2 gün günüm geçti.hiç şaşmazdı,,, Bugünde 11.gün hala adet olamadım. Şaşkınım 3 gündür adet belirtilerim var. Kimyasal geçiriyor olabilirim.
Bnmde 13 gun oldu iliski olqli
Sanki adet belirtileri var mide bulantisida bakalim artik.Hakkinda hayirlisi gec dollenme oldugu icindir.. Doktora git rahtla pasan geliyodur insallah

Bnmde 13 gun oldu iliski olqli
Sanki adet belirtileri var mide bulantisida bakalim artik.Hakkinda hayirlisi gec dollenme oldugu icindir.. Doktora git rahtla pasan geliyodur insallah
10. Günde kesinlikle beta değeri bu olmaması gerekiyordu. Kesinlikle gebelik yok canım. Sonuç negatif. Dr söyledi de kırmızılar bekleniyor canım :) zaten yatıya Misafirlerim vardı yum catı kaçırmışdım yabelki ya tutarsa diye bekliyordum. Ama sonuç negatif. Nasip... allahın dediği olur.

10. Günde kesinlikle beta değeri bu olmaması gerekiyordu. Kesinlikle gebelik yok canım. Sonuç negatif. Dr söyledi de kırmızılar bekleniyor canım :) zaten yatıya Misafirlerim vardı yum catı kaçırmışdım yabelki ya tutarsa diye bekliyordum. Ama sonuç negatif. Nasip... allahın dediği olur.
Hayirlisi... Sen isminimi degistirdin

Canım ağustostan beri yani 10 ay napalım uğraşıyoruz hala bakalım

Canım ağustostan beri yani 10 ay napalım uğraşıyoruz hala bakalım
Canım benim,,, prenses nazlı nazlı gelecek demek, karıştırıyorum sen kız bebek istiyordun dimi... 1 tanemi oğlun vardı. Rabbim bizede gönlümüzdekini nasip eder insallah... Bu arada ben hala adet olmadım çok ilginç benim günüm hiç şaşmazdı. 4 gün gecikme var. Ama bu ay geç yum cat olmuştu onunla alakalı olabilirmi acaba. Yarın dra gitmeyi düşünüyorum olmazsam tabi :))) ovulasyon testlerim vardı denedim. İkinci çizgi bayağı göründü.

Adetime yakın normalde çok ağırırlardı, şu an okadar değil. Fakat hamileliklerimde ise ağırır ve büyürler. Bir keresinde 4 aylık düşüğüm olmuştu. Suni sancıyla doğum yaptım. Ozaman çok sorunlar yaşadım öylesine süt dolduki taş olmuşlardı. Kendiliğinden süt akıyorlardı. Tülbent le sıkı sıkı bağlıyordum çare olarak... Ne yapalım her şey bizim için...
hanzade sen ismini mi degıstırdın ? kafam karıştı.
bu arada ben yum çatladıktan tam 14 gun sonra regl olunur diye biliyorum. doktorum da oyle demişti, araştırmalarımda da hep bunu okudum. sen neden 10. gun olarak hesaplıyorsun? gec catlamıs olsa da farketmez, çattan sonra 14 gun..

hanzade sen ismini mi degıstırdın ? kafam karıştı.
bu arada ben yum çatladıktan tam 14 gun sonra regl olunur diye biliyorum. doktorum da oyle demişti, araştırmalarımda da hep bunu okudum. sen neden 10. gun olarak hesaplıyorsun? gec catlamıs olsa da farketmez, çattan sonra 14 gun..
Serenay canım benim siklusum ay döngüm 25 dir geçen sene Kendimi çok iyi dr kontrolünde yum takibi ettirdim falan akıntı şekillerinden sancıdan yola çıkarak her zaman 13. Gün yum çat olurdu.ve doğal olarakda yum çat dan 12 gün sonrada adet olurum. Siklusu kısa olanlar için bahsettiğin 14 gün meselesi doğru olmuyor. Zaten herkezde aynı olması ihtimalsiz canım... Geçen sene Gebelik düşündüğümde ilk ay yumu kaçırmışdım tutmamıştı ikinci ay yum çat a 5,6 saat kala tek denemeyle hamile kalmıştım. 7, 8 haftalıkken düşük gerçekleşti. Bizde böylelikle 4. Çocuk fikrini ortadan kaldırdık. Çoktandır kendimide takip edemiyordum çünkü akıntılar yok oldu yum anına 2 gün kala gelen uzayan akıntıda hiç oluşmadı bu yüzden 2ayrı dr,a gittim hiç bişiy söylemediler yum kalitesini baktılar orda bir sıkıntı yok dediler. Ama 25 aylık döngüm hiç şaşmazdı taki bu aya kadar. 22 nisan son adet tarihim. 28 oldu ve hala olmadım. Bende bu durumu tahminen geç yum oldu acaba ordanmı günüm yukarı vurdu diye düşündüm... Çünkü beta negatif çıktı... Bu arada kullanıcı adımı değiştirmek zorunda kaldım, Sevgiler....

Bence hamilesin Hanzade test yap..inş hamilesin pasaya bu gece bi ses duydum sanki hanzadeninde oglanmis die inş doğrudur uyaniklikla rüya arasında.. Adetten sonra kiz cogunlukda acaba hamileysem kizmi

Bence hamilesin Hanzade test yap..inş hamilesin pasaya bu gece bi ses duydum sanki hanzadeninde oglanmis die inş doğrudur uyaniklikla rüya arasında.. Adetten sonra kiz cogunlukda acaba hamileysem kizmi
Canım dillerine şeker. Okuyunca okadar etkilendim o kadar duygulandım ki tarif edemem... İnşanlah ayan olmuştur sana.... Yada ben 4.Yü erkek olmasını haliyle çok arzuluyorum ya sende bu duygumu derinden hissettiğin için düş gördün. Biz beraber girdik bu yola. Bu ay olmazsa gelecek ay yine devam. Durmak yok yola devam. Paşalarımız 2 tane olurlar inşallah. Seninkiyle benimki ni tanıştırırız. Tatillerde mutlaka geliyor sundur türkiye ye bir yerlerde mutlaka bir gün belkide karşılaşma fırsatımız olur,,canım... rabbim Nasibimiz de varsa mutlaka paşalarımıza kavuşturacak bizi , canım yarın sabah dr a gidicem bakalım tahlil yine negatif mi çıkacak... Bide öyle bir mantar olduki bende.

Hayirlisi olsun insallah hayirli haberlerini bekliyoruz.....Rabbim bu sefer duysun sesini... Sesimizi.... Çok istiyorum allah biliyor önce size sonra kendime dua ediom

İşte beni anlamadın istersen senin bu söylediğin faktörler Vs hiçbir önemi yok nasipte ne varsa o olacaktır. Benim kadar kimse deneme yapan insanları anlayamaz üç kızım var ve o dediğin çevre kişilerden neler çektim Vs ama ne olursa olsun istersen oğlun yok diye seni öldürsünler hepsi boş Rabbim neticede herşeyi görüyor biliyor. Biz kendimizi öldürsek bile nasibimize ne yazmış sa o olacaktır. Bu yöntemler Vs sadece zaman kaybı ve israf başkada birşey değil. Ben iki defa kıbrısa gittim cinsiyet için oraya harcadığım para maddi manevi hepsine şuan okadar acıyorum ki. Sadece şunu diliyorum herkes gerçeğin ve hakikatin farkına varır inşallah
Kıbrıs'ta doktorlardan konu hakkında edindiğin tecrübeler nelerdir yumurta zamanı, tek ilişki bunlar gerçeklik payı var mı benim 2 kızımda reglden hemen sonra sık ilişki oldu oğlumda ise 15. gün tek ilişki sence bu tesadüf mü?

Canım benim,,, prenses nazlı nazlı gelecek demek, karıştırıyorum sen kız bebek istiyordun dimi... 1 tanemi oğlun vardı. Rabbim bizede gönlümüzdekini nasip eder insallah... Bu arada ben hala adet olmadım çok ilginç benim günüm hiç şaşmazdı. 4 gün gecikme var. Ama bu ay geç yum cat olmuştu onunla alakalı olabilirmi acaba. Yarın dra gitmeyi düşünüyorum olmazsam tabi :))) ovulasyon testlerim vardı denedim. İkinci çizgi bayağı göründü.
hanzade sensin dimi:) evet canım kız bebek istiyorum doğru hatırlıyorsun ama şu aralar sadece olması yönünde odaklıyım 3 aydır hiç kız için bişi denemiyorum.hatta bu ay yum günü ve ertesi gün bile yaptım ama tutmadı nasibimiz ne zamansa o zaman çok kafama takıyorum dr da ondan olmuyor dedi takmamak için geçen ay hiç buraya bile girmedim yine olmadı şu an adetim bakalım bu ay nasıl olcak

hanzade sensin dimi:) evet canım kız bebek istiyorum doğru hatırlıyorsun ama şu aralar sadece olması yönünde odaklıyım 3 aydır hiç kız için bişi denemiyorum.hatta bu ay yum günü ve ertesi gün bile yaptım ama tutmadı nasibimiz ne zamansa o zaman çok kafama takıyorum dr da ondan olmuyor dedi takmamak için geçen ay hiç buraya bile girmedim yine olmadı şu an adetim bakalım bu ay nasıl olcak

poi ben buraya uzun zamandır gi,rm,yorum eskiden günde 5-10kez girerd,m keşke bu si,teyi hiç görmeseytdim yazık oldu zamanıma burayaı okuya okuya kafaya taka ytaka yumurtalarım çatlamaz oldu ovulasyon testi denemeler vajinal duşlar falan sırf kızım olsun diye burda ne gördüysem uyguladım her ay çatlayan yumurta çatlamadı bu ay sogan kürü yaptım fitil koullandıgım için korundum aa bi,r baktuıım yumurtlama akıntım gelmiş 6 aydır hiç akıntı yoktu takmayacam kafaya burdaki kızlarda inanmasın burda yazılanlara

geçmişte yıllardır burda tanıdıklarım var erkek bebek için ugraştılar sonuç kılzarı oldu tek ilişki, karbonatlı su ama sonuç kız bu arada ben bebek tedavisi görüyoruım bu gruplara üyeyi,m yumurta takibi yaptırıp,aşılama yaptırıp,tüp bebek yaptırıp kızı olan çok bilginiz olsun gijnij vardı her yolu denedi olmadı ne zamanki burada yazılanları bırakıp tevekkül etti gün aşırı ilişki yaptı oglu oldu aynı şeki,lde zeynom kız için yum öncesini denedi ama denedigi gün yumurta çatladı şuan kızı var sakın kızmayın yıllardır burdayıp boş beleş iş oldugunu anladım sadece insan yıpratıyor okadar allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah

İşte beni anlamadın istersen senin bu söylediğin faktörler Vs hiçbir önemi yok nasipte ne varsa o olacaktır. Benim kadar kimse deneme yapan insanları anlayamaz üç kızım var ve o dediğin çevre kişilerden neler çektim Vs ama ne olursa olsun istersen oğlun yok diye seni öldürsünler hepsi boş Rabbim neticede herşeyi görüyor biliyor. Biz kendimizi öldürsek bile nasibimize ne yazmış sa o olacaktır. Bu yöntemler Vs sadece zaman kaybı ve israf başkada birşey değil. Ben iki defa kıbrısa gittim cinsiyet için oraya harcadığım para maddi manevi hepsine şuan okadar acıyorum ki. Sadece şunu diliyorum herkes gerçeğin ve hakikatin farkına varır inşallah

bende dfarkına varanlardanım cnm çatladımdan haberin varmı onun cinsiyeti neydi dr en son erkege benziyor demişti sanki, kesinleştimi

poi ben buraya uzun zamandır gi,rm,yorum eskiden günde 5-10kez girerd,m keşke bu si,teyi hiç görmeseytdim yazık oldu zamanıma burayaı okuya okuya kafaya taka ytaka yumurtalarım çatlamaz oldu ovulasyon testi denemeler vajinal duşlar falan sırf kızım olsun diye burda ne gördüysem uyguladım her ay çatlayan yumurta çatlamadı bu ay sogan kürü yaptım fitil koullandıgım için korundum aa bi,r baktuıım yumurtlama akıntım gelmiş 6 aydır hiç akıntı yoktu takmayacam kafaya burdaki kızlarda inanmasın burda yazılanlara
canım benimde 10 aydır olmuyor çatlayan yumlar yok kiste dönüştü yok bilmemne ben şu an sadece gebe kalmaya odaklıyım kız için uğraşmıyorum ama kafaya takmadan edemiyorum gebeliği hakkımızda hayırlısı

Back