• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Nasipten öteye alın yazısından öteye geçilmiyor.
Benim iki oglum var kızım Olmasını o kdr istiyorum ki anlatamam.
3. Cocuk her anlamda belimizi bükecek orası ayrı ama istemeden edemiyorum ogullarıma aşığım ama ennnn başından beri kız cocuk dşye yanıp tutuşuyorum
Yinede dua ederken bile olmayacağını hissederek ediyorum :KK43: belki yanlış ama tam kendimi veremiyorum bile dua ederken ki hayatta en cok istediğim şey bu..
Ne diyeyim Allah banada sağlıklı bir kız evlat verir inşallah ... Inşallah alnıma yazılıdır..
:KK43:

Ve sonucu öğrendim hemde eşim bir sevinçle izin aldı bende gelecem diye...şu mübarek gün ve gecelerde okadar dua etmiştimki demekki layık değildim....ve ikinci kızım olacak....şukur sağlıklı lakin kalbim çok kırık...fazla bişey diyemiyorum...dr kesin kes dedi yüzde yüz kız kesin görüyorum dedi.hayırlı kandiller
layık olmak değil diye düşünme Allah bizim için en iyisini verir belki bunu şimdi değil zamanla anlayacaksın Allahın kullarına garezi yokki. Nasibinde bir kız evlat daha varmış hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin. Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah

Herkese merhaba :) Daha once yazmıştım ben birebir burda yazılanları uygulamasamda birseyler yaptım erkek bebek için. Örneğin yumurtlama takip ettim idrar testi yle ve çift çizgi gördüğüm günün gecesi ve siliklestigi ertesi gece ilişki oldu. Suyumuz pH i 8 di zaten, süt ürünlerini azalttim eti cogalttim. 2 gün önce öğrendim ki kızım oluyor :) Nasip değilmiş demek zaten ilk çocuk olduğu için çokta sorun değil. Eşim ve ailesi erkek istiyordu ama ben kız olmasından gayet memnunum :)zaten hamile kaldıktan sonra kiz bebeğim olsun istemeye başladım hatta bunları yaptığıma pişman oldum. Demek Rabbim içime sevgisini vermiş :) Allah gonlunuze göre versin insallah

Canim hayirli bir evlat olsun kızin,Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin,kismet boyleymis olsun,neguzel hadisi şerifteki gibi 3 kızla cenneti garantiledin inş,artik nedesem bos ama ovu testi kullanarak hamile kalanlarin topiginde cift cizgi silinmeden once deneme yapanlarin oglu olmus genelde yani yum catlamadan,hani shatles yontemimi neydi ondada 12-0 olayimi ne vardiya dogrumu acaba,bide gjnj arkadasimiz demisti yum catlayinca ates yukseliyo oda y leri olduruyo diyodu ya acaba tam cat anindan oncemi olmaliki,of ne acayip hesaplar kafayi yicek gibi oluyo insan,bide bana kiziyolar sen kalp hastasisin bide 3. yu dusunuyosun,sana birsey olsa bu iki kizn neolacak,birak artk cocuk isini bunlara annelik yap...cok uzuluyorum boyle duyunca vaz geciyorum,ama bide oglum olaydi hayrlisiyla diyorum,ya oda kz olursa saglimin dahada bozulmasi yanima kalcak diyorum,ya onlarn dedigi gibi erkek erkek bebek derken hayatimdan olursam kzlarim kimlere kalr diyorum...anlican benim durumum cok zor,aklimi yitircem
Merhaba. Ben tam çift çizgi günü ve ertesi gün ilişki yaşadım ve kızım oluyor. Yani nasipten öte koy yok :)

Ve sonucu öğrendim hemde eşim bir sevinçle izin aldı bende gelecem diye...şu mübarek gün ve gecelerde okadar dua etmiştimki demekki layık değildim....ve ikinci kızım olacak....şukur sağlıklı lakin kalbim çok kırık...fazla bişey diyemiyorum...dr kesin kes dedi yüzde yüz kız kesin görüyorum dedi.hayırlı kandiller

Slm canım . Kendini boş yere üzmenin bir anlamı yok. Senin daha ikinci kızdan sonra moralin bozuldu ya bana ne diyosun 4.kizim geliyor. Allaha Şükür ki benim eşim bu konuda anlayışlı olsun 3 kıza baktık 4.yede bakarız diyo. Bence halimize şükredelim ki sağlıklılar. Inşallah hayırlı evlatlar olurlar.

(O), göklerin ve yerin eşsiz yaratıcısıdır. Bir şeyi dilediğinde ona sadece «Ol!» der, o da hemen oluverir
Bakara/117.ayet
Allah'tan hiçbir zaman umut kesmemek lazım...

merhaba arkadaşlar benimde bir kızım var ve ikinci bebeği düşünüyorum baştan beri yazılanları okudum erkek bebek için yapılacakları az çok öğrendim eşim için e vitamini ,largenin,çinko,omega 3 ve b12 vitamni aldım kullanıyor bir aydır bende folik asit kullanıyorum.ovülasyon testim var bu gün reglin 4.günü , ovülasyon testine reglin kaçıncı günden itibaren başlıyoruz ,böle gözden kaçırdığım genel bilgiler var mı beni aydınlatırsanız sevinirim başka neler yapabilirim,ovü testinde pozitif olduğu gün mü ilişki olacak acaba

Kızlar günaydın yazılanları okuyunca bebek fikrinden soğudum oluruna bırakmak lazım stesrese gerek yok nasipte ne varsa o olacak gün aşırı yapmayı düşünüyorum gijnij de öyle yaparak hamile kaldı ne diyorsunuz kızlar

aslında ben de içten içe ikincinin de kız olacağını hissediyorum sanki olsun çok sevinirim yine de gönül istiyor ki farklı cinsiyet olsun ,ben ikiden fazla çocuk düşünmüyorum çünkü yaşım 35 :( bu yaştan sonra ancak bir çocuk doğurabilirim yani tek bi şansım var.elimden geleni yapıp dua edip sonucu her ne olursa olsun sevineceğim.çünkü kızımı deliler gibi seviyorum her gün gözünün içine bakıyorum .aynısından bi tane daha olsa hiç fena olmaz :) ama işte dediğim gibi bi de oğlum olursa tadından yenmez Rabbim herkese gönlüne göre versin.

aslında ben de içten içe ikincinin de kız olacağını hissediyorum sanki olsun çok sevinirim yine de gönül istiyor ki farklı cinsiyet olsun ,ben ikiden fazla çocuk düşünmüyorum çünkü yaşım 35 :KK43: bu yaştan sonra ancak bir çocuk doğurabilirim yani tek bi şansım var.elimden geleni yapıp dua edip sonucu her ne olursa olsun sevineceğim.çünkü kızımı deliler gibi seviyorum her gün gözünün içine bakıyorum .aynısından bi tane daha olsa hiç fena olmaz :) ama işte dediğim gibi bi de oğlum olursa tadından yenmez Rabbim herkese gönlüne göre versin.
Insallah ikincisi oglan olur....

Slm canım . Kendini boş yere üzmenin bir anlamı yok. Senin daha ikinci kızdan sonra moralin bozuldu ya bana ne diyosun 4.kizim geliyor. Allaha Şükür ki benim eşim bu konuda anlayışlı olsun 3 kıza baktık 4.yede bakarız diyo. Bence halimize şükredelim ki sağlıklılar. Inşallah hayırlı evlatlar olurlar.
Canim insallah rabbim mucizesini sanada yasatir hayirli saglikli bir oglanla mujdeler Allah buyuktur Kabul olmayan dua yoktur ertelenen dua vardir

Canımın içi,,, olmadım. Sanki olacakmış gibiyim bel ağrım basınç var fakat olamıyorum. Beklemedeyim geçen aya göre dün olmalıydım. Yarın pazar tahlil yaptıramam pazartesiye kadar olmasam. Beta deperimi tekrar baktırırım... Sende bir gelişme varmı canım...

Of of nedesem boş tarifsiz duygular içindeyim hayal kırıklığı çok oldu

Canımın içi,,, olmadım. Sanki olacakmış gibiyim bel ağrım basınç var fakat olamıyorum. Beklemedeyim geçen aya göre dün olmalıydım. Yarın pazar tahlil yaptıramam pazartesiye kadar olmasam. Beta deperimi tekrar baktırırım... Sende bir gelişme varmı canım...
Yok ayni AMA midem bulaniyor Bugun sanki ve rahimde degisik bi agri var bulanti hissi belki psikolojiktir adete daha 12 13 gun var gecen Ayin 29 unda olmusdum adet bitimi ve sonrasi iliski oldu

Eyham bilmiyorum AMA senin hala bana erkek Gibi geliyor... Burda cok iyi bir arkadasimada 7. Aya kadar kiz dediler 3d de bile sonra oglandir dediler darisi basina insallah

Yok ayni AMA midem bulaniyor Bugun sanki ve rahimde degisik bi agri var bulanti hissi belki psikolojiktir adete daha 12 13 gun var gecen Ayin 29 unda olmusdum adet bitimi ve sonrasi iliski oldu
Canım benim büyük kızım da günüm geçmeden bulantılarım başlamıştı, seninde öyle olabilir gelsin paşan özletmeden :))) diğerlerinde ise 6, 7 haftalık dan sonra başlamıştır. Sen ilişki olalı çok oldu, benden önce oldun senin beta değerin yüksek çıkar gebeysen keşke test yaptırsaydın.,, ben şimdi dışarı çıkıyorum eczaneden gebelik testi alıp yapmak istiyorum. En azından gebelik varsa ikinci çizgi silik çıkmalıdır. Hayatımda ilk defa yapıcam.

Canım benim büyük kızım da günüm geçmeden bulantılarım başlamıştı, seninde öyle olabilir gelsin paşan özletmeden :))) diğerlerinde ise 6, 7 haftalık dan sonra başlamıştır. Sen ilişki olalı çok oldu, benden önce oldun senin beta değerin yüksek çıkar gebeysen keşke test yaptırsaydın.,, ben şimdi dışarı çıkıyorum eczaneden gebelik testi alıp yapmak istiyorum. En azından gebelik varsa ikinci çizgi silik çıkmalıdır. Hayatımda ilk defa yapıcam.
Canim turkiyede olsam kan testi yapmisdim.. Burda yapmiolar gunumuz gecmeden...bu yuzden bekliycem mecbur...BI KAC gun kala test aliR yaparim artik.. Öle hemen hamile kalacagimi sanmiyorum AMA iste aklimdada soru isaretleri var

Back