- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.801
kız 2 kaşık yaktı kavurdu 1 kasık daha yapsam neolurdu hesap edemıyorum
arkadaslar elma sirkesi ne işe yarıyor anlamadımm rica etsem anlatırmı birisi
carsamba o kadar kötüydüm kine , ama yumurtlamam gecti, persembe doktor dedi catlamis diye. ya sali aksami yada carsamba. suan bile otururken zorlaniyorum.
sirkeli su vajeni asidik yapmak için canım kız çocuğunda vajenın asıdık olması y spermlerın geçişini önlüyor xlerın rahat geçişini sağlıyor
erkek bebek düşünenlerde karbonatlı suyla vajenı alkalı yapıyorlar x lerin geçişini engellıyorlar bi nevi sen ne düşnüyorsun kız mı erkekmı
benim 1,sınıfta 1 kızım var erkek olsun istiyrz ama tüh bu ay geçtimi yumurtlama tarihim 22 il 28 arasıydı zaten geçti ama bidakine denerim olmazsa çin takvimine baktınmı o doğrumu
orkiş bacı benim de kafama takıldı bu yumurta akı olayı. hatta burada bi uzman kadın doktoruna sordum
çok tehlikeli sakın yapma dedi. neden böle dedi anlamadım.
ohh 1lt suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi yaptım doğrumudur ölçüsü üzüm sirkeside vrda beyaz sirke diye okumuştum dedım galıba bu elma sırkesi.
gurbet bacım beni neden unutuyosun yaaaa
bana da dua et nolurrrr
Namazimi kilayim duami edeyim sonra is basina kizlar lütfen kararsizim ya ph 7 falan öglen yapmisdim
orkiş bacı senin turnasol kağıdı aldığın bi yer vardı. mimozaya da sölemiştin. adresini yazsana bana yaa.
ya bende akıntı çok az oluyo orkiş. bugün monitör yumurtlama günü olarak gösterdi. baktım az akıntı var kremsi. ph ölçtüm turnasolla kırmızı rengini hiç değiştirmedi. çok asidiğim yardım et orkişşş
sende orkidede eskilerdensiniz be gulum nasil unutayim ben sizii
su gunlerin yuzu suyu hurmetine Allahim ogluslari yollasin sizeeeee hayirlisindannnn
banada yollayın ltfen adresi benımde turnosolum yok bulamıyorum çok merak ediyom benımkı kaç..
free nmi var gizz ne sanslisin bi bana vurmadi o sans yollim ablcmmorkide giii ev no nu yolla ben bedava ariyom sabit hatlari kizz ararim senideeeeee sik sik
sevil nures nerde yaa seyhanda yokkk
canim nedeninide sorsaydin yaa dur ben iyice bi arastirayim bunu
dogru cnm tam denk olmus
cnm yaaa kiyamamm vallaa
belki en guzelini sen yapacaksin cnm vercek olan o bunlar bahaneler bekleyenin varsaa hic dusunme icin rahat olsun
teravet sen ne yiyon iciyon bacim
o asidiklik ne oyle iltihabin falanmi var
kirmiziyo hic gormedim ama bende sari gordum bi kac gun once
hatta dun gece bisey yaptim esimin 9 benim 8 ciktii iliski sonrasi
bacım bak yazayım:
her gün bir bardak taze sıkılmış portakal suyu içiyorum. (acaba bu mu asidik yapıyor)
her gün 1 adet limonlu soda
bol domates patates et , tuzlu kraker her gün, kuru kayısı, muz, kahvaltılarda siyah zeytin domates...
günde 3-4 bardak çay içiyorum yeşil çay değil bildiğimiz çay. fazla asidik yapmaz diye düşünmüştüm.
süt ve ürünlerini tamamen yasakladık evde.
ayrıca marul maydonoz nane de yasakladık.
böyle besleniyorum yani. hiçbir takviye almıyorum.
turnasol kağıdını nereden aldın
desene ayni zamana sey etmususuz temeli atmisiz insAllah tutar be guzelim benimde cok gaz sancisi var hayir olsun sen de nasil
durumlar
kiz satini bide kac gunde bir oluyon yazda ticker yapalim bilelim kim ne yaptiiii gun sayariz beraber
teravet su yumurta akii
dunyadaki butun bu konuyla ilgili kadinlar in genderde ve erkek bebek icin bu dus olmazsa olmazlardan
bilmiyorum ne gibi tehlikesi olabilirki matematik yapmisti iki dusuda
birde sana bisey soracagim kadin orgazm olmalimi
benim tek agrim var canim, süt bana cok gaz yapiyor onuda 2 gündür icmiyorum...benim adet düzensiz 24-28 arasi oluyor son adetim 13.10.11 de gelmisti
bacım bak yazayım:
her gün bir bardak taze sıkılmış portakal suyu içiyorum. (acaba bu mu asidik yapıyor)
her gün 1 adet limonlu soda
bol domates patates et , tuzlu kraker her gün, kuru kayısı, muz, kahvaltılarda siyah zeytin domates...
günde 3-4 bardak çay içiyorum yeşil çay değil bildiğimiz çay. fazla asidik yapmaz diye düşünmüştüm.
süt ve ürünlerini tamamen yasakladık evde.
ayrıca marul maydonoz nane de yasakladık.
böyle besleniyorum yani. hiçbir takviye almıyorum.
sevil nures nerde yaa seyhanda yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?