• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

orkiş bacı senin turnasol kağıdı aldığın bi yer vardı. mimozaya da sölemiştin. adresini yazsana bana yaa.

ya bende akıntı çok az oluyo orkiş. bugün monitör yumurtlama günü olarak gösterdi. baktım az akıntı var kremsi. ph ölçtüm turnasolla kırmızı rengini hiç değiştirmedi. çok asidiğim yardım et orkişşş:25:

keşke eskılerden kımın kızı oldu kımın oğlu oldu tablo gibi olsaydıda görebilseydık önceden vardı süreklı sizin zzamanınınzda ben takıp ederdım yöntemlerıyle beraber unuttum amaa

deneyenler ticker yapabulumu bir zahmettttt
masallah herkes burada kizlar sesiniz cikmiy konusun daaaaa

orkiş bacı senin turnasol kağıdı aldığın bi yer vardı. mimozaya da sölemiştin. adresini yazsana bana yaa.

ya bende akıntı çok az oluyo orkiş. bugün monitör yumurtlama günü olarak gösterdi. baktım az akıntı var kremsi. ph ölçtüm turnasolla kırmızı rengini hiç değiştirmedi. çok asidiğim yardım et orkişşş:25:

banada yollayın ltfen adresi benımde turnosolum yok bulamıyorum çok merak ediyom benımkı kaç..

orkide giii ev no nu yolla ben bedava ariyom sabit hatlari kizz ararim senideeeeee sik sik

kizlar benim gene agrim agirlasti ya,sali yada carsamba catlamam oldu, bu ay doktor kontrolune gitmedim. persembe gittim agrim yüzünden , ve bugünde halen agrim var kasiklarim cok fena agriyor. bugün doktor kan aldi...her yumurtlamamda agriyor ama bu bayagi sürdü ya...

kız 2 kaşık yaktı kavurdu 1 kasık daha yapsam neolurdu hesap edemıyorum :9:
ne olacak tursu olurdu vallaaaaa:52::1:
ay inanmıyorum gurbet ablaa kız kresmi kurcan :9:
nasıl bakıcaksın şaşıyorum sana banada versın rabbım senın cesaretınden emiii
valla ben cocukalri cok seviyom yaaaaaaa Allhim isteyene nasip etsin isnAllahhh kiz valla aha 3 u cok sukur buyuduler bir 3 tane daha olsa febna olmaz hani valla burada insana cok ihtiyac var elle oturucagima yavrularimla otururum kizzzzz:72:

kizlar benim gene agrim agirlasti ya,sali yada carsamba catlamam oldu, bu ay doktor kontrolune gitmedim. persembe gittim agrim yüzünden , ve bugünde halen agrim var kasiklarim cok fena agriyor. bugün doktor kan aldi...her yumurtlamamda agriyor ama bu bayagi sürdü ya...

cnm normal agri olmasi ben yatakta donemem agri olunca bilyn mu bazen adim bile atamam

ne olacak tursu olurdu vallaaaaa:52::1:

:52::52::52::52::52::52:

valla ben cocukalri cok seviyom yaaaaaaa Allhim isteyene nasip etsin isnAllahhh kiz valla aha 3 u cok sukur buyuduler bir 3 tane daha olsa febna olmaz hani valla burada insana cok ihtiyac var elle oturucagima yavrularimla otururum kizzzzz:72:

büyünce iyide küçükken çook zoor allah yardımcımız olsun

Back