- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.781
trevetcım kadınlar klomen kullanmasa bıle her ay tek yumurtası olmuyokı ıclerınden sadece bırı olgunlasıyo gerısı olmuyo zaten klomenle alakası yok yanı
ohh 1lt suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi yaptım doğrumudur ölçüsü üzüm sirkeside vrda beyaz sirke diye okumuştum dedım galıba bu elma sırkesi.
orkiş bacı senin turnasol kağıdı aldığın bi yer vardı. mimozaya da sölemiştin. adresini yazsana bana yaa.
ya bende akıntı çok az oluyo orkiş. bugün monitör yumurtlama günü olarak gösterdi. baktım az akıntı var kremsi. ph ölçtüm turnasolla kırmızı rengini hiç değiştirmedi. çok asidiğim yardım et orkişşş
kizlar ph 7 yüsekliyi ben gireyim bugün dimi Allaha birakayim
yok bacım çoğul gebelikler çok oluyo mesela klomen kullanımında.
ben gecen ay yaptim sirkeli su ama 2 kasik az gelmisti, ölcmpstpm bi kasik daha atinca ph 4 gösterdiydi
bazı kadınlar adetin ilk günlerinde de yumurtluyo ya o kadınlar yapıyomuş genelde.
yok bacım çoğul gebelikler çok oluyo mesela klomen kullanımında.
kız 2 kaşık yaktı kavurdu 1 kasık daha yapsam neolurdu hesap edemıyorum
ins bana vurur o cogul gebelik hayilrisindan
allah allah niye öylen oldu ya, benimkinin üstünde tek sirke yaziyordu.....
ne olacak tursu olurdu vallaaaaakız 2 kaşık yaktı kavurdu 1 kasık daha yapsam neolurdu hesap edemıyorum
valla ben cocukalri cok seviyom yaaaaaaa Allhim isteyene nasip etsin isnAllahhh kiz valla aha 3 u cok sukur buyuduler bir 3 tane daha olsa febna olmaz hani valla burada insana cok ihtiyac var elle oturucagima yavrularimla otururum kizzzzzay inanmıyorum gurbet ablaa kız kresmi kurcan
nasıl bakıcaksın şaşıyorum sana banada versın rabbım senın cesaretınden emiii
kizlar benim gene agrim agirlasti ya,sali yada carsamba catlamam oldu, bu ay doktor kontrolune gitmedim. persembe gittim agrim yüzünden , ve bugünde halen agrim var kasiklarim cok fena agriyor. bugün doktor kan aldi...her yumurtlamamda agriyor ama bu bayagi sürdü ya...
ne olacak tursu olurdu vallaaaaa
valla ben cocukalri cok seviyom yaaaaaaa Allhim isteyene nasip etsin isnAllahhh kiz valla aha 3 u cok sukur buyuduler bir 3 tane daha olsa febna olmaz hani valla burada insana cok ihtiyac var elle oturucagima yavrularimla otururum kizzzzz
cnm normal agri olmasi ben yatakta donemem agri olunca bilyn mu bazen adim bile atamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?