• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Günaydın lütfen bana ALLAH rızası için yardımcı olur musunuz ardaşlar ben klomen kullanmıştım doktor bana yumurtlaman olmadı demişti..ben yinede ilşkiye girmiştim..perşembe akşam çok kahverengi bir akıntı geldi 2 gün bile sürmedi bitti bu neden olabilir bilen var mı?

cnm benim hiç unutmaz umutunu :38:

ben hergün bakıyorum aslında forma gurbetim ama bana hiç olmayan bişey oldu ilk defa adetim çoook geç kaldı
tıkır tıkır işleyen adetime bi haller oldu bende kan testi verdim hiç gecikmediğim için çok emindim ama malesef negatif çıktı
kan testinden sonra yine olmadım ben bugün adettenn sonra 11. günüm
pazartesiye kadarda olmazsam dr gideceğim artık neden böyle oldu anlamadım :50::50:
yavrum ben seni nasil unuturum yaaaaa acaba ilac falanmi kullandin da duzen degisti guzelim yada mevsimsel degisiklikmi yada uzuntu stresmi hersey olabilir guzelim benim yaaaa
Günaydın lütfen bana ALLAH rızası için yardımcı olur musunuz ardaşlar ben klomen kullanmıştım doktor bana yumurtlaman olmadı demişti..ben yinede ilşkiye girmiştim..perşembe akşam çok kahverengi bir akıntı geldi 2 gün bile sürmedi bitti bu neden olabilir bilen var mı?

cnm dr gorememistir belki yerlesmede olabiir adetten kac gun sonra geldi bu akintiiiii

canım büyük ihtimal iki sebebi var..ilk sebebi yumurtlama olmadığı için hormonlardan dolayı reglin geç gelecek ve biraz leke leke başlayıp gelcek....
ikinci ihtimal eğer dra daha sonra gitmediysen ve o gitmediğin zamanlarda geç oluşmuş bi yumurta varsa o döllenmişte olabilir onuda bilemeyiz.en iisi bi test yaptır.eğer gebeik çıkmazsa ovulasyon olmadığı için regl,in gecikecek söktürücü falan yapar drun belki.

ben hergün bakıyorum aslında forma gurbetim ama bana hiç olmayan bişey oldu ilk defa adetim çoook geç kaldı
tıkır tıkır işleyen adetime bi haller oldu bende kan testi verdim hiç gecikmediğim için çok emindim ama malesef negatif çıktı
pazartesiye kadarda olmazsam dr gideceğim artık neden böyle oldu anlamadım :50::50:

ah canım aynı dertten bendede var.kürtajdan bu yana hiç doğru dürüst olamadım zaten.hep gecikti en uzun 36.güne kadar bekle gelir.....

dimla özelden tarihlerini yolla bayım biona...
ben çok takmıyorum bioritmi.denk gelirse ne ala ama gemezse ertelemem.... karakediyi bilmiyorum

Selam herkese
Nasilsiniz guzeller
valla ben bebek istiyorum da hamile kalamiyorum desem inanirmisiniz noldu bana acaba
eylude istedim olmadi kalamadim
yarin reql gunum belimde bir haftadan cok keskin agri var
bilmem reqldenmi ne

yavrum ben seni nasil unuturum yaaaaa acaba ilac falanmi kullandin da duzen degisti guzelim yada mevsimsel degisiklikmi yada uzuntu stresmi hersey olabilir guzelim benim yaaaa

cnm dr gorememistir belki yerlesmede olabiir adetten kac gun sonra geldi bu akintiiiii

8 ekim son adet tarhim 27 ekimde bu akıntı geldi ve iki gün bile sürmeden bitti şimdi normal beyaz bir akıntı var.

canım büyük ihtimal iki sebebi var..ilk sebebi yumurtlama olmadığı için hormonlardan dolayı reglin geç gelecek ve biraz leke leke başlayıp gelcek....
ikinci ihtimal eğer dra daha sonra gitmediysen ve o gitmediğin zamanlarda geç oluşmuş bi yumurta varsa o döllenmişte olabilir onuda bilemeyiz.en iisi bi test yaptır.eğer gebeik çıkmazsa ovulasyon olmadığı için regl,in gecikecek söktürücü falan yapar drun belki.

peki şimdi idrar testi yapsam geç yumurtladıysam çıkmaz değil mi ne zaman yapayım ki?

ben çin takvimine kesinlıkle inanmıyorum canım bioritime ve yorumcuya baktım kız tarıhınde oldu bkalım kısmetse tutarsa inş. dıyet yapmayı düşünüyormusun

canım diyet nedir şu seyrek ilişkimi onu yaptık burdan okumuştum 2 veya 4 günde benim yumurtlamam 27 ekim di hesaplayıcıdan da farklı günde oldu erken 24 ekimde oldu biz ise 20 ekimle 26 ekimde bi arada olduk arada 6 gün var eşim o sıra sürekli iş yerinde kalmıştı mecburen öle yaptık aslında 24 de evede olaydı ii olurduda sonra gene gitti yapamadık bayram günü adet olmam gerekir eğer hamile değilsem çünkü yumurtlmadan 14 sonra reğli günü olurmuş bu hiç saşmazmış dr demişti. o ğün tes yapmayı düşünüyorum birde çif günlerde olursan erkek tek günlerde olursan kız dediler yumurtlama günü yapsan sadece 10 dk düz sırt üssü yatsan olrmuş erkek bebe dediler Ama o ğünü ben tutturamadım eşim evde yokkktuuu artık hamileysem Allah'ım hakkımızda hayırlı olanı nasip kısmet etsin inş. se n ne istiyorsunn

bazen dr saçmalıyor unutma olmaz diyolar oluveriyo bazı dr ayrıntılara takılır inceler bazıları göz ucuyla bakar o dr pisikolojisine bağlı inan yaşanan olaylarda ötürü yazıyoruöm inan dikkat et yukarı falan uzanma gönlünce olsunn

bazen dr saçmalıyor unutma olmaz diyolar oluveriyo bazı dr ayrıntılara takılır inceler bazıları göz ucuyla bakar o dr pisikolojisine bağlı inan yaşanan olaylarda ötürü yazıyoruöm inan dikkat et yukarı falan uzanma gönlünce olsunn

doğru söylüyorsun gülüm..ALLAH hepimizin gönlündekini nasip etsin

canım diyet nedir şu seyrek ilişkimi onu yaptık burdan okumuştum 2 veya 4 günde benim yumurtlamam 27 ekim di hesaplayıcıdan da farklı günde oldu erken 24 ekimde oldu biz ise 20 ekimle 26 ekimde bi arada olduk arada 6 gün var eşim o sıra sürekli iş yerinde kalmıştı mecburen öle yaptık aslında 24 de evede olaydı ii olurduda sonra gene gitti yapamadık bayram günü adet olmam gerekir eğer hamile değilsem çünkü yumurtlmadan 14 sonra reğli günü olurmuş bu hiç saşmazmış dr demişti. o ğün tes yapmayı düşünüyorum birde çif günlerde olursan erkek tek günlerde olursan kız dediler yumurtlama günü yapsan sadece 10 dk düz sırt üssü yatsan olrmuş erkek bebe dediler Ama o ğünü ben tutturamadım eşim evde yokkktuuu artık hamileysem Allah'ım hakkımızda hayırlı olanı nasip kısmet etsin inş. se n ne istiyorsunn

hayır diyet yiyeceeklerınle ilgili erkek bebek isteyenler sodyum potasyum ağırlıklı beslenıyorlar kız bebek isteyenler ise kalsiyum magnezyum ağırlıklı canım.
ama sen yapmamışsın neden tam yumuırtlama gününde denemeyı düşünmedın birdahakı aya bıraksaydın tam yumurtlama gününde olsaydı ilişki daha iyi olurdu buay eşin yoksa iptal edebılırdın ama tabii senın kararın rabbım gönlündekini versın inş hayırlıysa
ben kız bebek istiyorum inş sağlıklı hayırlı tarafından
illa 14 gün sonra olduğunu sanmıyorum bazı kadınlar adetten hemen sonrada yumurtlarmış ozaman 2haftada 1 adet olması gerekır değilmi
valla ateş ölçtüğüm kadarıyla farklı zamanlarda çatladı yumurtam neyse eğer tutmazsa dıyette yap bence

Teroşşşş

sende monitörde vardı sanırım
gülen yüz niye aldın ki?

birde ebay daaratım clearblue diye monitörün fiyatı 61 dolar yazıyor
anlamadım....yanlışlık var ama....500 küsürolan cihaz 61 dolar olur mu ki?
izah etsene bacım ya......sendaha iyi biliyon belki ingilizce yi :))))

bacım monitörü her sabah aynı saatte açıyosun. senden test isteyip istemediğine bakıyosun. isterse test çubuğunu takıyosun. yani evde idrar tahlili yapmış oluyosun. yumurtlama gününü net veriyor. dündü mesela yumurtlama günüm.

ama sadece sabah test yapabiliyosun. gün içerisinde test yapamıypsun. yumurtlama gününü öğreniyosun ama saati konusunda bilgi vermiyo. gülen yüzü günün istediğin saati uygulayabiliyosun o yüzden gülen yüzü de kullanayım diyorum önümüzdeki ay.ocağa az kaldı artık provalara başlamak lazım. :17:

Teroşşşş

sende monitörde vardı sanırım
gülen yüz niye aldın ki?

birde ebay daaratım clearblue diye monitörün fiyatı 61 dolar yazıyor
anlamadım....yanlışlık var ama....500 küsürolan cihaz 61 dolar olur mu ki?
izah etsene bacım ya......sendaha iyi biliyon belki ingilizce yi :))))

almak istediğin bişi varsa yardımcı olurum bacım.

takviye almış mıydın?

kız mimoza bacım sen iyice aştın profesör oldun helal valla.

teravet dün biraz kafam karıştı normal siyah çayı ben içeyımmı içmeyeyımmı asidikmi alkalımı bilmıyorum sence?

gzlincik sen siyah cayi icebilirsin hemde tatlandiricii super asidik yapiyomuss bol bol at
ben kizima onu kullanirken kaldim
ama stevya olmuycakk
canderel vb ne varsabitkisel olmasin yanii
teroooosssssss
benim gulen yuz varr monitor aliyimmi sencee

Back