• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

paaardon teravettt
12 gun sonrami dedinn
simdi dikkatli okudumm
canim o neyin nesiymiss 12 gun sonra neyle dolleyecekler spermi

ezginim benim calismalar ocak gibi sanirim artik gozumu kararttim ben kalpten giderim heralde ogrenecegim gun
rabbim insallahh ruyalarimda gosterir bana kiz isede erkek isede dayanamam dr un soylemesine
kurbandan sonra siki bir diyet ve 3 5 kilo almayi goze aliyorum
bol ph yuksek su esimide disipline koyacam diyet konusunda ve yumurta aki ile vajinal dus yumurtlama gunumu nasil tayin edicem kizlar yardimci olun

orkiş bacı benim de kafama takıldı bu yumurta akı olayı. hatta burada bi uzman kadın doktoruna sordum :17:
çok tehlikeli sakın yapma dedi. neden böle dedi anlamadım. :25:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
yapma ablaaaa içim cız etti neolur ynlış değil de kız sirkelı su kız için değilmidiiiiii anaaaammm bişey değin

kizz durrr rahat olsun icin
elma sirkesi erkek bebek icin icilecekkk
kiz bebek icin normall sirke ilede vajinal dus

oyle bir teori var canim dogru o yuzden bisey diyemiyorum
ph aniden dusuyormus keske olcsen
off yakin olsak sana bir gelirdim ph olcerdik dusukse bi yumurta karbonat hazirlardik seni off yaa

var tursul kayidim canim ph yüksek di
7 falan canim giriyorum ben bugün kizlar ya Allah biliyor dimi...

orkiş bacı benim de kafama takıldı bu yumurta akı olayı. hatta burada bi uzman kadın doktoruna sordum :17:
çok tehlikeli sakın yapma dedi. neden böle dedi anlamadım. :25:

bnde acikcasi sicak bakmiyorum yaa bu iseee su bile girse vajina iltihap oluyor Allahi gonlunuzdekileri tez vakit yollasin insss

3 yumurtası varmış ama. klomen kullanmamak gerekiyor bence.

erkek bebk icin sakincali klomen yumurta cok olabiliyyy
ama tombiliu ve glyhas kullandilar yaaa takip edilmesi lazim tek yumurta ise ve cat ignesi sart bunun icin

Son düzenleme:
kizz durrr rahat olsun icin
elma sirkesi erkek bebek icin icilecekkk
kiz bebek icin normall sirke ilede vajinal dus

ohh 1lt suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi yaptım doğrumudur ölçüsü üzüm sirkeside vrda beyaz sirke diye okumuştum dedım galıba bu elma sırkesi.

teravet in gender den ogrendim bende hatta yillar once water vardi biliyomusun kulaklari cinlasin saolsun takviyelere bu teorilere kadar herseyi yazmisti bize
o anlatmisti detayini
ph olayi oda sanirim birde yumurtanin iyon meselesi dogrumu bu teravet yani elektriksel yonu

valla bacım ben zamanlama dışında pek bişeye inanmıyom aslında. ama sırf içim rahat etsin diye diyete başladık eşimle. ocakta deneyecez inşallah. iyon olayına pek inanmıyorum. o zaman masa başında bilgisayar başında çalışan bayanların hep oğlunun olması lazımdı.

Namazimi kilayim duami edeyim sonra is basina kizlar lütfen kararsizim ya ph 7 falan öglen yapmisdim

Son düzenleme:
kizlar ph 7 yüsekliyi ben gireyim bugün dimi Allaha birakayim
en guzelini yaparsin be guzelim benim
yaaa sen sirtini daya Allaha guven gerisi bos valla
Namazimi kilayim duami edeyim sonra is basina kizlar lütfen kararsizim ya ph 7 falan öglen yapmisdim
cnm oyle icten dua et ki hatta yalvar yakar Allaha hayirli bir erkek evlat yolla diye o senin duani kabul edecektir guzelim benmmmm

Back