- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.761
cnm sen niye yaptin sirkel su erkek icin degilmi ki o sirkeee
yapma ablaaaa içim cız etti neolur ynlış değil de kız sirkelı su kız için değilmidiiiiii anaaaammm bişey değin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm sen niye yaptin sirkel su erkek icin degilmi ki o sirkeee
ezginim benim calismalar ocak gibi sanirim artik gozumu kararttim ben kalpten giderim heralde ogrenecegim gun
rabbim insallahh ruyalarimda gosterir bana kiz isede erkek isede dayanamam dr un soylemesine
kurbandan sonra siki bir diyet ve 3 5 kilo almayi goze aliyorum
bol ph yuksek su esimide disipline koyacam diyet konusunda ve yumurta aki ile vajinal dus yumurtlama gunumu nasil tayin edicem kizlar yardimci olun
yapma ablaaaa içim cız etti neolur ynlış değil de kız sirkelı su kız için değilmidiiiiii anaaaammm bişey değin
oyle bir teori var canim dogru o yuzden bisey diyemiyorum
ph aniden dusuyormus keske olcsen
off yakin olsak sana bir gelirdim ph olcerdik dusukse bi yumurta karbonat hazirlardik seni off yaa
cnm ya bak karakediye yapmadigi sey kalmadi erkek icin ama sonuc kesin olmamakla beraber kiz nasip te ne varsa o oluyor valla yaa
orkiş bacı benim de kafama takıldı bu yumurta akı olayı. hatta burada bi uzman kadın doktoruna sordum
çok tehlikeli sakın yapma dedi. neden böle dedi anlamadım.
3 yumurtası varmış ama. klomen kullanmamak gerekiyor bence.
kizz durrr rahat olsun icin
elma sirkesi erkek bebek icin icilecekkk
kiz bebek icin normall sirke ilede vajinal dus
deluuu biliyim girmedigin zaman diyom ya zaten
kizdirma beniiiii en cok sana versin guzel Allahim senelerdir 4 sene olacak konuyusuruz telle bile konustuk hatirliyonmu
teravet in gender den ogrendim bende hatta yillar once water vardi biliyomusun kulaklari cinlasin saolsun takviyelere bu teorilere kadar herseyi yazmisti bize
o anlatmisti detayini
ph olayi oda sanirim birde yumurtanin iyon meselesi dogrumu bu teravet yani elektriksel yonu
gurbet bacım beni neden unutuyosun yaaaa
bana da dua et nolurrrr
paaardon teravettt
12 gun sonrami dedinn
simdi dikkatli okudumm
canim o neyin nesiymiss 12 gun sonra neyle dolleyecekler spermi
en guzelini yaparsin be guzelim benimkizlar ph 7 yüsekliyi ben gireyim bugün dimi Allaha birakayim
cnm oyle icten dua et ki hatta yalvar yakar Allaha hayirli bir erkek evlat yolla diye o senin duani kabul edecektir guzelim benmmmmNamazimi kilayim duami edeyim sonra is basina kizlar lütfen kararsizim ya ph 7 falan öglen yapmisdim