• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

bir jinekoloğa sorduğum soru ve gönderilen cevap:

SORU:
size erkek bebek için gelen hastalarınız oluyor mu? bu hastalarda zamanlamnayı çatlatma iğnesi ile mi ayarladınız sonuçlar nasıldı?
CEVAP:
sevgili elin hanım, evet gelen hastalarımız var , beslenme diyeti artı yumurta takibi ve çatlatılarak ilişki zamanlaması ayarlanarak %80-85 br başarı sağlanmakta saygılarımla

gzlincik sen siyah cayi icebilirsin hemde tatlandiricii super asidik yapiyomuss bol bol at
ben kizima onu kullanirken kaldim
ama stevya olmuycakk
canderel vb ne varsabitkisel olmasin yanii
teroooosssssss
benim gulen yuz varr monitor aliyimmi sencee

ooooo süperr canderel var onu kullanıyorum 1 aydır orkişş varsa liste atarmısın bı ara banada tam liste ben bazı şeylri bilmıyorum asıdıkmı değilmi sana zahmet ?

gzlincik sen siyah cayi icebilirsin hemde tatlandiricii super asidik yapiyomuss bol bol at
ben kizima onu kullanirken kaldim
ama stevya olmuycakk
canderel vb ne varsabitkisel olmasin yanii
teroooosssssss
benim gulen yuz varr monitor aliyimmi sencee

BACIM ŞUNU NET SÖYLEYEYİM. MADDİ İMKANI EL VEREN HERKES BU MONİTÖRDEN ALMALI. EBAYDAN ALDIĞINIZDA direkt amerikadan geliyor. ben vücudumu hiç tanımıyor muşum. 25 günde bir adet oluyorum. hep 11. gün yumurtladığımı sanardım. ama 13. günmüş benim yumurtlama günüm.

özellikle kev'e sesleniyorum. mutlaka al.

BACIM ŞUNU NET SÖYLEYEYİM. MADDİ İMKANI EL VEREN HERKES BU MONİTÖRDEN ALMALI. EBAYDAN ALDIĞINIZDA direkt amerikadan geliyor. ben vücudumu hiç tanımıyor muşum. 25 günde bir adet oluyorum. hep 11. gün yumurtladığımı sanardım. ama 13. günmüş benim yumurtlama günüm.

özellikle kev'e sesleniyorum. mutlaka al.

kız bebek düşünenlerın almsın gerek varmı teravetcim ateş ölçme yeterlımıdır

kız bebek düşünenlerın almsın gerek varmı teravetcim ateş ölçme yeterlımıdır

kız bebek düşünenlerede çok yardımcı olur bence. çünü adein ilk günlerinde 1. seviye gösteriyor yani doğurgan değilsiniz. yumurtlamaya 3-4 gün kala 2. seviye gösteriyor. kız bebek isteyenlerin son ilişki bulanacağı günü de belli ediyor böylece. sonra 3. seviyede kalıyor 2 gün boyunca. 2. gün yumurtlama günü. ateş ölçmeyi hiç kullanmadım ben. çünkü ekranda gösteriyor zaten cihaz.

gelincik sana yollayim ben bi ara cnm

teravett bi site oner bana alicam sanirim ve sen kaca aldin

kız bebek düşünenlerede çok yardımcı olur bence. çünü adein ilk günlerinde 1. seviye gösteriyor yani doğurgan değilsiniz. yumurtlamaya 3-4 gün kala 2. seviye gösteriyor. kız bebek isteyenlerin son ilişki bulanacağı günü de belli ediyor böylece. sonra 3. seviyede kalıyor 2 gün boyunca. 2. gün yumurtlama günü. ateş ölçmeyi hiç kullanmadım ben. çünkü ekranda gösteriyor zaten cihaz.

çok iyii ya fkat fiyat 400 500 tl civarında dıye bılıyorum ben doğrumudur ne civarda canım

bir jinekoloğa sorduğum soru ve gönderilen cevap:

SORU:
size erkek bebek için gelen hastalarınız oluyor mu? bu hastalarda zamanlamnayı çatlatma iğnesi ile mi ayarladınız sonuçlar nasıldı?
CEVAP:
sevgili elin hanım, evet gelen hastalarımız var , beslenme diyeti artı yumurta takibi ve çatlatılarak ilişki zamanlaması ayarlanarak %80-85 br başarı sağlanmakta saygılarımla

bu doktor eskişehirde değil mi?

üye olmak lazım kredi kartı ile alınıyor.

benim kartım eşimin ek kartı söylesem hayatta izin vermez saçmalıklarla uğraşıyorsun diyor of ya beni anlamıyor:(((((((
ben gecen yıl tükürük testi almıştım.230 tl verdim hiçbir işe yaramadı boşuna gitti babychoıce almıştım o zamanda eşim yurtdışına çıkmıştı öylece 3 aylık gitti...gerçi od işe yaramıyormuş..

benim kartım eşimin ek kartı söylesem hayatta izin vermez saçmalıklarla uğraşıyorsun diyor of ya beni anlamıyor:(((((((
ben gecen yıl tükürük testi almıştım.230 tl verdim hiçbir işe yaramadı boşuna gitti babychoıce almıştım o zamanda eşim yurtdışına çıkmıştı öylece 3 aylık gitti...gerçi od işe yaramıyormuş..
Cnm bnm esimde ayni bana cok kiziyor paypal ile olmazmi ki acep

slm kızlar bişey sorucam
karakedi bioritme de bakmışmıydı bilen var mı onu tanıyanlardan
Zanetmiyom yaaa bnde inanmiyorum zaten
Selam herkese
Nasilsiniz guzeller
valla ben bebek istiyorum da hamile kalamiyorum desem inanirmisiniz noldu bana acaba
eylude istedim olmadi kalamadim
yarin reql gunum belimde bir haftadan cok keskin agri var
bilmem reqldenmi ne
Cnm denemen gerceklestimi
8 ekim son adet tarhim 27 ekimde bu akıntı geldi ve iki gün bile sürmeden bitti şimdi normal beyaz bir akıntı var.
Ay insallah beben yola cikmistir

Back