- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.741
Yumurtla catladiysa kiz olmasi riski cok mu kizlar? lütfen yanlis birsey yapmiyayim doktorum gir dedi iliskiye bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insAllah canim olur oglusun bak bende yine basladim insallah olur sen ne yapardin cano iyumurta catladi ve iliski 12 yada daha fazla saat sonra girermiydin erkek icin?
insAllah canim olur oglusun bak bende yine basladim insallah olur sen ne yapardin cano iyumurta catladi ve iliski 12 yada daha fazla saat sonra girermiydin erkek icin?
cnm akinti ve sancilardan yaaa bilecen bide ates ölcumunden
yapanlar ticker yapsin bilek daaaaa
valla yanindaymis gibi yasadik neydi bizim gurup biliyonmu sennnnn neler yasadik hele ben gulerime mekke de dua ettim oglu olsun diye
Yumurtla catladiysa kiz olmasi riski cok mu kizlar? lütfen yanlis birsey yapmiyayim doktorum gir dedi iliskiye bana
catladigindan emin olsaydim girerdim ne guzel tasdikletmissin dr un soylemis ama siki bir vajinal dus yapardim
yaaa orkiiişşşşşşşş kız benide güldürdün delüüüü valla bebek uğruna ne var ne yok ortada hepimizin
aman iyi sen gullerine et bol bol gerisi garip fukaraa
Orkidem catlamis su görünüyor dedi ama kiz icin daha iyimis degilmi ph icinmi ki?
catladigindan emin olsaydim girerdim ne guzel tasdikletmissin dr un soylemis ama siki bir vajinal dus yapardim
askolsun gurbet abla bsimdan gecenleri bilmiyomus gibisinanam sende bosladin bizi girmedigin zamanlar .....
sayilidir valla iki kisinin kizi oldu gerisi hep erkek kiz deli simdi anladim etmemmi dua hepinize ediyoum vallaaaaa
gelincik icimdeki sevda cooook buyukkk korkuyorum
orkdm sıkı bir vajınal duşu yaptım ilişkiden 5 dk önce çok acıdı anlatamam acaba nedenki bendemı bi sorun var anlamadım sirkeli suyla yaptım
yok mimoss kizlar noldunuz yaa bebek iyice stres yapmis valla
12 saatti cnm aman haa karistirmayalim ramak kala
biliyorum canım aynı sevda bendede var çok istemekde sakıncalı sankı neyi çok istersem bişey karışır inşşşş bunda duamız kabul olur canımm
askolsun gurbet abla bsimdan gecenleri bilmiyomus gibisin
iki sene giremedim net ortamina kimseye anlatamadim sen bari anla
hatta senden bol bol dua istemistim o siralar neyse yavv
gec deil dualarina ihtiyacim var ne olur eksik etme
orkdm sıkı bir vajınal duşu yaptım ilişkiden 5 dk önce çok acıdı anlatamam acaba nedenki bendemı bi sorun var anlamadım sirkeli suyla yaptım
orkiş sen tr'deyken bir kitabı tartışıyoduk biz burada. orada o+12 yöntemi anlatılıyordu. ovulasyondan 12 gün sonra bazı avrupalı kadınlar ilişki yapıyormuş. yeni siklusun ilk günlerinde yumurtlayınca kız olsun diye.
deluuu biliyim girmedigin zaman diyom ya zaten
kizdirma beniiiii en cok sana versin guzel Allahim senelerdir 4 sene olacak konuyusuruz telle bile konustuk hatirliyonmu