• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

:kkk:
26gün sürdüya budefada öyle sürerse erken çatlamam olur 11.gün risklı gibi bence teravet 26sında sonlandır dedi
kaç gün süreceğini bilmıyorum buay döngümün risksiiz bi atlatsam buayı inş. tutarsa strese son tutmazsa diğer aya

11.gün sabah erken saatler de olursa bence riskli olmaz
ama tabiki vucudunu sen bizden daha iyi bilirsin
gözlemle kendini yine mutlaka
allah gönlüne göre verir inş. bacım

gurbet abla aynen yazdıklarına katılıyorum acaba bizim bu şekilde bile uğrasmamız günahmıki ya

canobebek sen naptın çalışmalara başladınmı benım yarından sonra başlayacak inş.
pazardan kızılcıkda aldım bayaa turnoosol kağıdım olsa öçlücem çok merak edıyorum phımı ama malesef bulamadım

başladım canım ben de hayırlısı bakalım

gelincikkkkkkkkkkkkkkkkkk

msn açsana bacım

26 günde oursan eğer önümüzdeki ay haklısıno zaman 11.gün riskli olur

8-9.günleri dene ama.....26 dene bence 27 ekimde de dene.....

Son düzenleme:
kıbrıs ta teknolojiden yararlanıp bebek sahibi olmanın günah olduğunu ben düşünmüyorum.
tüp bebek yöntemini düşünün. çocuğu olmayan birinin gidip orada çocuk yaptığını...
neyse... çok tartışılır...
herkesin düşüncesi kendine...
ben giderken bunun bir aile planlama yöntemi olduğunu düşündüm.
5-6 çocuk doğuran var istediği cinsiyette çocuk sahibi olabilmek için...
bir de normal yollardan yapılanları düşünün...
diet, yumurta takibi, ph....
üstelik bunların %100 garantisi yok.
ben %100 garantisi olan bir yolu seçtim o kadar...
üstelik tekrarlayan düşüklerim oldu kızımdan sonra orada cinsiyet seçimi için embriyolara test uyguluyorlar ve bu testler içerisinde genetik hastalıklar da var.
tamamen sağlıklı embriyo transfer ediliyor...
biz oradayken bir pakistanlı çift de vardı. üç kızlarıyla birlikte...
başka bir çift ise kızı olsun diye gelmişti...
dönerken de şunu düşündüm. normal yolla hamile kalayım tekrar. hayırlısı için dua edeyim ve kız olursa da üzülmeyeceğim ama şansımı bir daha deneyeceğim diye...
şu an karnımdaki bebeği çok seviyorum. sağlıklı ve hayırlı olsun diye dua ediyorum.
ama bir oğlum olsun da çok istiyorum.
bunu da teknolojiden faydalanıp gerçekleştirmek istiyorum bir dahakine.
bunun için de dua ediyorum...

bacım tedavi sonucunda neden hamilelik oluşmadı ?
ne kadar ücret aldılar?

olmasa daha iyi her erkek yada kiz bebek isteyen kibrasa gitse denge bozulur Allah bir duzen bir nizam la bu kainati yönlendiriyor artik bu secim de Allahin isine karismak gibi olur
hemide en iyi embriyoyu seciyorlar sakat olma yada dusukle sonuclanma diye bir garantimi var ya onlar kim Alllah dilerse onu da tutturmaz onuda dusurur
iste bazi insanlar resmen kuduruyor illa olacak Allah vermiyor "o senin hakkinda hayirli degil" diyor sen hala neden anlamiyorsun dimi yani
o yuzden sadece ona siginip ona guvenmek gerekir ben bu dusuncedeyim guzelim ne gelirse ondan basimiz gozumuz ustune vesselam

dogruyu demistir hocam Alhin isine karisilmazzzzzzz

benim bu konuda düşüncem farklı. Allah'ın işine karışmak olarak yorumlama doğru olmaz bence. örneğin erkek isteyen çiftin embriyoları inceleniyor. erkekse rahme konuluyor kızsa atılıyor. embriyo dinen insan sayıldığı için atılan kız embriyolar dinen cinayet sayılıyor . bence işin günah kısmı sadece bu.

bi de ben şu kudurma kısmına katılmıyorum..
madem siz hiç kudurmuyorsunuz bunun için niye bu kadar yazışıyorsunuz..
doğru tabir kudurmak değil yani..

gurbet abla gördünmü tam bebek düşündüğüm buay 29 gün olan adet düzenım 26ya düşüverdi çok şaşırdım ya napacağımı şaşırdım acaba ertelesemmi diğer aya ne dersın

canim benim , bendede hep düzensiz geliyordu ama son 6 aydir 24-25-26 degisti báktim ben 11.de catlamisim 26 siklusda, ama bu ay 25 oldum ve bugun 10.günüm test negatif gösterdi agrim var...bak gecen ay doktora bile gitmistim hatirlarsan pazartesi catlicak dedi ama gecikme olarak carsamba catladi....cok karisik, bence 9.kadar dene ve bidaha deneme bu ay istersen...

hayırlı geceler kızlar...
öyle bakınırken sizin topiği gördüm...biraz okudum tabi hepsini okumak ne mümkün döktürmüşşünüz vesselam...
cinsiyetle ilgili şeyler yazılmışşş
benim bi kızım var.2. bebei istiyoruz.Allah biliyo ya bi oğlum olsun isterim.bunun için hep dua ediyorum Rabbime tabi öncelikle
hakkımızda hayırlı olan ne ise onu versin.o ndan gelen herşey kabulümüz...
ama biyerlere bişi bakılıyo sanırım kızımda tutuyomu merak ettim kim bakar???

kiz bende yarindan sonra basliyoum dayanamayacagim artik yaa ne olursa olsun saglikli gelsinde ins
Allahim hakkimizda hayirli olani nasip etsin geuzlim benimmm

aminn ablam pek sevindim inan:34: en doğrusu basla tabii erteleme yaş ilerliyor hepimizinde hakkımızda hayırlısını versin rabbim hadi gıı beraber tutturalım nedersin :1:

bende regl oldum dün:((
bu ay 11.günden başlayarak gün aşırı deneme yapıcam dr yok:)
haırlısı allhtan kızlar çok uzadı bu iş:)))))

sadece bio diyet tutuyor.antibiyotik ve mantar tedavside oldum...yumurtlamayı tespit etmiycem.bio günleri zaten 10 ila 20.günler hep erkekte.deneme yapıcam.hayırlısı allahtan:49::52:

:kkk:

11.gün sabah erken saatler de olursa bence riskli olmaz
ama tabiki vucudunu sen bizden daha iyi bilirsin
gözlemle kendini yine mutlaka
allah gönlüne göre verir inş. bacım

allah razı olsun canımmm
duanızı eksık etmeyın emi arada benide görün :17:
ateş ölçerek devam edıcem bakalım hayırlısı yarın son adet günüm sonrasında devam :37:

gelincikkkkkkkkkkkkkkkkkk

msn açsana bacım

26 günde oursan eğer önümüzdeki ay haklısıno zaman 11.gün riskli olur

8-9.günleri dene ama.....26 dene bence 27 ekimde de dene.....

sorma bacım bursadan yatılı misafirim geldi yemek temizlık falan derken malum açmaya fırsat kalmadı onlar yatınca bı bakayım dıye ancak girebildim yarın sabah gidecekler yarın mutlaka açarım konuşalım bı ara girdim yoktun müsait olamadım başkada.allahtan yarın gidicekler yoksa benım bebek işi yatardı :30:
tamam 24 25 26 deneyeceğim 27ye korkuyorum bacım be y spermler yetişir valla :52:

canim benim , bendede hep düzensiz geliyordu ama son 6 aydir 24-25-26 degisti báktim ben 11.de catlamisim 26 siklusda, ama bu ay 25 oldum ve bugun 10.günüm test negatif gösterdi agrim var...bak gecen ay doktora bile gitmistim hatirlarsan pazartesi catlicak dedi ama gecikme olarak carsamba catladi....cok karisik, bence 9.kadar dene ve bidaha deneme bu ay istersen...

evet benım ilk3 ay tam zamanlamaymışda ne bileyım ha dedim kesin belli olsun zmanlamam bıanda karıştı ama atlamak istemıyorum bu ayı ne kaybederım demi yumurtlama anında tutuyor y spermler benım bildiğim kadarıyla nasıl olsa:)
ben 27 sine riske girmiyeyım dıyorum 26 son olsun bu defa tutmazsa diğer aya bakarız ilk ayım fazla atraksiyon yapmayayım :52:

Back