- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.481
kızlar selam ben ara ara gelıorum ben gelıorum kımse olmuo cıkıorumherkes toplanmıs oluo bı turlu karsılasamadık
dımla senın dedıgın yere baktım erkek cıkıo ınsallahoyledır canım evet gurbetım catlatma ıgnesınden 36 saat sonra ılıskı oldu cnm
teravet arkadaslarım cayı kullanıolarama henuzdeneme yapmadılar bu ay yada obur ay deneme yapacaklar
kızlar ben her seyı yaptım su bu o degıl aklınıza gelebılecek her seyı ama bakalım mevla buyuk bakarsınız ol demıs oglum olmus ne dıyımmkı
bu arada bı kıtap vardıarkadaslar kız mı olsun erkek mı dıye dıyet falan hepsı yazıodu sanırımm bı bakın yada alın ıstersenız fıkrınız olsun yazın googleda
su takvımı tam demedınız kızlar erkek mı cıkıo sımdı dımla dıger cocuklarada bakılıomu bakılıosa eger bakarmısın canım tutuomu dıye onlar tutuosa umut olur bana:)))
ılk kızım kasım sonu hamıle kalmısım 29 08 2003 dogumlu ıkıncı kızımda 16 kasım son adetım 11 09 2007 dogumlu yaw buna temmuzda kaldımkı cınsıyetı ddegıssın dedım barı ınsallah buda babasının tum uzuvlarınıalırrrrrr :))))):18::18::18::18:
Allah yakindakilere akil ver sin gulum kizisede vardir bundada bir hayir yapacak birsey yok geuzlim ins erkektir bakalim henuz kucuk cnm