• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canım bu çin takvimi mi?
hakkımızda hayırlısı hangisi ise onu versin Rabbim inşeallah...sağol canım...

temel mantık aynı benzeşiyor.bu takvim yurtdışında kullanılıyormuş bende, çevremdekilerde hep bu takvim tuttu çinden ziyade...dimlanın 2-3 sayfa öncesinde linki var sen de bakabilirsin yaşını hesapladıktan sonra bir tablo çıkacak karşına hangi aylarda kaç yaşında olacağını gösteren .bebek istediğin ayda kaç yaşında olduğunu bulduktan sonra sayfanın altına doğru in orda da takvim var yaşınla ayı kesiştir....

temel mantık aynı benzeşiyor.bu takvim yurtdışında kullanılıyormuş bende, çevremdekilerde hep bu takvim tuttu çinden ziyade...dimlanın 2-3 sayfa öncesinde linki var sen de bakabilirsin yaşını hesapladıktan sonra bir tablo çıkacak karşına hangi aylarda kaç yaşında olacağını gösteren .bebek istediğin ayda kaç yaşında olduğunu bulduktan sonra sayfanın altına doğru in orda da takvim var yaşınla ayı kesiştir....

suzan biri de bana şu bioritme baksa lütfen ya...
bide sen verdiğim sayfadan mı devam ediyosun bakmaya bana ordaki yaş hesabı mantıklı gelmişti
diğeri çok tutmadı

teravet msn adresimi vermek istemedim mesajına cevap vereyim dedim ama gönderim az olduğu için mesaj yazamadım.
istenilen cinsiyette embriyo olmamasının hamile kalırken kız ya da erkek olma olasılığından bir farkı yok..
benim 5 embriyom oluştu ve bunların hiçbiri sağlıklı erkek embriyo değildi.
şimdi microsort denilen bir yöntem var...
öncelikle erkeğin spermleri x ve y olarak ayrılıyor döllenme ondan sonra gerçekleştiriliyor..
böylece istenilen cinsiyette embriyo oluşması ihtimali % 75 lere çıkıyor...
ingender.com diye bir site var ona bakarsanız çok ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz..

kürtaj 10 haftaya kadar serbest ..isteyen herkes defalarca yaptırırken daha mikroskopla gözüken istenmeyen cinsiyetteki hücrelerin atılması bana yanlış gelmiyor ....çünkü kalbi bile yok daha.. 10 haftalık bebeğin kalbi var...bu mantıkla gidilirse önce kürtajın yasaklanması lazım...bir ara bende düşünmüştüm hatta doktorla telefonda dahi konuştum ama sonra dedimki Allah verecekse eğer benim müdahaleme gerek yok bacım bak sende de oluşmamış yani nasipte yoksa olmuyor sağlıklı embriyo oluşmamasında da vardır senin için bir hayır...

suzan biri de bana şu bioritme baksa lütfen ya...
bide sen verdiğim sayfadan mı devam ediyosun bakmaya bana ordaki yaş hesabı mantıklı gelmişti
diğeri çok tutmadı

evet lunar age den bakıyorum senin verdiğin link diğeri dediğin hangisi çintakvimi.org mu yoksa lunar age mi? bana lunar daha mantıklı geliyor geçen gece faceden arkadaşlarımın doğum tarihlerini alıp baktım 3 te 3 tuttu...biri önümüzdeki haftalarda öğrenecek cinsiyetini bacım kız dedim içime doğdu nerden biliyon dedi söylemedim ...he..heee..

Son düzenleme:
suzan çağla şikel için
34 yaş temmuz erkek bendeki takvime göre
ama o sayfadakine göre kız bence sadece yaş hesabını yap oradan

kürtaj 10 haftaya kadar serbest ..isteyen herkes defalarca yaptırırken daha mikroskopla gözüken istenmeyen cinsiyetteki hücrelerin atılması bana yanlış gelmiyor ....çünkü kalbi bile yok daha.. 10 haftalık bebeğin kalbi var...bu mantıkla gidilirse önce kürtajın yasaklanması lazım...bir ara bende düşünmüştüm hatta doktorla telefonda dahi konuştum ama sonra dedimki Allah verecekse eğer benim müdahaleme gerek yok bacım bak sende de oluşmamış yani nasipte yoksa olmuyor sağlıklı embriyo oluşmamasında da vardır senin için bir hayır...

ben de şu an öyle düşünüyorum...
yani böylesinin hayırlı olduğunu...
ama denemeseydim içimde kalacaktı.
hatta bu bebeğimin kız olmasına belki de o yüzden üzülmüyorum..
tüp bebek denemeden hamile kalsaydım belki bu kadar olumlu olmazdım..
ama yine de içimde kalacak..
o yüzden bu bebeğimden sonra son kez bir daha deneyeceğim..

ben de şu an öyle düşünüyorum...
yani böylesinin hayırlı olduğunu...
ama denemeseydim içimde kalacaktı.
hatta bu bebeğimin kız olmasına belki de o yüzden üzülmüyorum..
tüp bebek denemeden hamile kalsaydım belki bu kadar olumlu olmazdım..
ama yine de içimde kalacak..
o yüzden bu bebeğimden sonra son kez bir daha deneyeceğim..

ben bir ara o kadar bunalımlardaydımki canım önceki sayfaları okuyabildinmi bilmem benim durumum çok karışık ..eşimin ilk eşinden bir oğlu var zaten çevremdekiler oğlan delisi anla yani neler yaşadığımı ...şimdi erkek bebek demiyorum artık sadece bebek istiyorum diyorum son hamileliğim ne verirsen kabul diyorum Allahıma..bir rüya beni kendime getirdi canım rüyamda 2. kızımı kaybetmişim çok ağlıyorum ,kalbimin sıkıştığını hissettim resmen ve tekrar hamile kalmak istiyorum ve şöyle dua ediyorum Allahım nolur bana bir kız daha ver nolur Allahım erkek verme sakın kız ver ..ağlıyarak kalktım töbe ettim bir daha oğlan diye başlamıyacam dualarıma bana bir bebek ver diyecem ..foruma sık sık giriyorum ama artık öyle iddiam yok çok alıştım buraya merak ediyorum neler yapıldığını ne olduğunu sırf ondan yani..

işte bütün mesele bu :)

annem mesela
hep 1 erkek 1 kız olaak doğum yapmış
düşükleri olmuş.....malesef kürtaj olmuş:(((
ama sıra hiç şaşmamış

kız kardeşim mesela
2 arda arda kızı oldu
3.bebeğinde tam yum.zamanı olmuş kazaran.....iyi kide olmuş
paşamız 2 yaşını dolduracak 4 gün sonra....

bence bütün mesele
zamanlama.......zaman ayarı çok önemli.....ama ne zaman bunu çözmek mesele :9: :9: :9:

canım ya bide bioritim varmış tazdıklarınızdan okudum.
bide ona baksak erkek için uygun gün felan hhhııı:26:

bernurr bı karşılasamadık senınle değilmi misafirler gitti fakat sen gelmedın bugün msn falan neyse çağla şikelede şaşırdım yıne erkekmiş hatta mustafa sandalında 2.si erkek diye bılıyorum aynı duruma bende düşmesem bari rabbım hayırlı ve sağlıklısıyla inş.

annem mesela
hep 1 erkek 1 kız olaak doğum yapmış
düşükleri olmuş.....malesef kürtaj olmuş:(((
ama sıra hiç şaşmamış

kız kardeşim mesela
2 arda arda kızı oldu
3.bebeğinde tam yum.zamanı olmuş kazaran.....iyi kide olmuş
paşamız 2 yaşını dolduracak 4 gün sonra....

bence bütün mesele
zamanlama.......zaman ayarı çok önemli.....ama ne zaman bunu çözmek mesele :9: :9: :9:

bazı kadınlarda erkek olması içimn yumurtlama gününe gelmesi gerekiyo bazı kadınlarda ise yumurtlamaya 1-2 gün kala bile erkek oluyor. mutlaka bi sırrı var. ya erkekte spermdeki x ve y oranı.. ya da kadının ph ı

bazı kadınlarda erkek olması içimn yumurtlama gününe gelmesi gerekiyo bazı kadınlarda ise yumurtlamaya 1-2 gün kala bile erkek oluyor. mutlaka bi sırrı var. ya erkekte spermdeki x ve y oranı.. ya da kadının ph ı

ayynenn katılıyorum sana teravet benım 1 gün arayla olduğunu düşünüyorum ajandama göre 2günde 1
meyan kökü erkekteki spermi azaltmak içinmıydı teravet bilgin varmı

inşeallah biri bakar banada
erkek bebek için....
benim d.tarihi 07-12-1980
eşim d.tarihi 06-06-1978
ekim ayı için erkek bebek istiyoruz....
sat 11-1-2011

bide kızım doğru çıkarmı 2008 ekim ayı sonuydu(24-30 ekim arası) hamiş kalmıştım

banada bakın banada :52:

Selam AYŞENUR ,senin bioritmin 2008 yılında 19 ekimden-30 ekime kadar kıza yatkınmış….
Şimdi, 8 kasımdan-11 kasıma kadar erkeğe yatkın,ancak 10 kasım nötr,
12 kasımdan-19 kasıma kadar erkek günün,
31 kasımdan-10 aralıka kadar erkeğe yatkın,
11 aralık erkek günün,24 aralık erkek günün,
25 aralıktan-4 ocaka kadar erkeğe yatkın….
rabbim hayalini kurduğun güzelliklere en kısa sürede kavuşmanı nasip etsin

Back