• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canım işin zormuş allah kolaylık versin ben lunar age gender dan bakıyorum senin verdiğin linkin yaş hesaplama sayfasının hemen altı ...o da çin takvimi gibi... hani iki kızım da da tuttu dediğim sayfa...

tamam sadece yaşı ordan hesapla sat a göre o ay kaç yaşında görünüyosun
sonra dön takvime yaşınla ayı kesiştir

bu takvim ömrümü yedi tüm planlarımı alt üst etti
yoksa bu ay kalmayı planlıyodum ocağa kadar kız :(
(ama önce eli ayağı düzgün olsun hepimiz için)

haziran ve 28 yaş erkek
cintakvimi.org sitesinden bak
2011 yılınınki bu

evet bende öğretmenim ama özelde yani benimki perişanlık tek şansım yaz tatilinde doğurmaktı ama olmıcak
ya sıkıntıdan ölücek gibiyim
adamlar 15 gün bile doğum izni vermezler
yerine hooop yenisi hazır

bu dediğinden bakınca ilk kızımın erkek olması lazım sadece 2. kızım tutuyor lunar age in altındaki takvimde ikisi de tutmuştu bence o daha güvenilir gibi çünkü kardeşimde de doğru sonuç verdi okuldaki bir bayanada yaptım o da ....Allahım ben ümitlendim yine yaza buna göre yapsam mı?

Son düzenleme:
bu dediğinden bakınca ilk kızımın erkek olması lazım sadece 2. kızım tutuyor lunar age in altındaki takvimde ikisi de tutmuştu bence o daha güvenilir gibi çünkü kardeşimde de doğru sonuç verdi okuldaki bir bayanada yaptım o da ....Allahım ben ümitlendim yine yaza buna göre yapsam mı?

öyle olursa benim kızımın erkek olması gerekiyo
27 yaş ağustos erkek

kendimi önce Allah' sonra gender calender a teslim ederek 2012 nisan -mayıs tutmazsa temmuz da deniyorum yumurta takibi +diyet +folik asit ve bebe aspirinine devam ...öff bıktım sürekli kararsız kalmaktan nasipte neyse o olacak zaten .....

senin verdiğin link lunar age gender calculator
bebe aspirini bu tapiğin ilk sayfalarında okumuştum.. erkek bebek diyetinin içinde vardı 1 aydır aklıma geldikçe atıyorum ağzıma tadı da çok hoşuma gidiyor..

alemsin ya hadi bende kaçtım ama çok alma şimdiden daha çok var yaza hoşkal

oo ne kız baksana bana neolur yumurtlamaya kaldı 5 6 gün lütfenn bak lütfen lütfen lütfen
kızımın ruhu kaçtı bi an içime

ben bakamıyorum canım bioritime bebeklerimizin isimleri ve cinsiyetleri bölümünde bakan arkadas var sor ona canım ben baktırdım ama doğum tarıhım yanlış olduğu için çokda güvenmıyorum açıkcası.

ben bi link vermiştim ya önce ordan yaşını hesaplıyorum
karakedi 28 yaşında hamile kalmış
ve o yaşa ait tablodan son adet tarihini kesiştiriyorum

ya lütfen tutmayanlar ses versin çünkü kendimide inandırdım bu takvim işine
çok yüksek oranda tutuyo biraz yardımcı olsanız tutmayanlar
bana aksini inandırsanızda bende bu ay hamş
kalsam yaz tatilinde okul yokken doya doya yanında kalabilsem :(

maalesef bendede tutmuyor 15.04.1985 son sat 17 kasım 2009 tüm takvimlere göre erkek çıksada benim bi kızım var artı yumurta takibi ve tek ilişki ile

kızlar selam ben ara ara gelıorum ben gelıorum kımse olmuo cıkıorumherkes toplanmıs oluo bı turlu karsılasamadık
dımla senın dedıgın yere baktım erkek cıkıo ınsallahoyledır canım evet gurbetım catlatma ıgnesınden 36 saat sonra ılıskı oldu cnm
teravet arkadaslarım cayı kullanıolarama henuzdeneme yapmadılar bu ay yada obur ay deneme yapacaklar
kızlar ben her seyı yaptım su bu o degıl aklınıza gelebılecek her seyı ama bakalım mevla buyuk bakarsınız ol demıs oglum olmus ne dıyımmkı
bu arada bı kıtap vardıarkadaslar kız mı olsun erkek mı dıye dıyet falan hepsı yazıodu sanırımm bı bakın yada alın ıstersenız fıkrınız olsun yazın googleda
su takvımı tam demedınız kızlar erkek mı cıkıo sımdı dımla dıger cocuklarada bakılıomu bakılıosa eger bakarmısın canım tutuomu dıye onlar tutuosa umut olur bana:)))
ılk kızım kasım sonu hamıle kalmısım 29 08 2003 dogumlu ıkıncı kızımda 16 kasım son adetım 11 09 2007 dogumlu yaw buna temmuzda kaldımkı cınsıyetı ddegıssın dedım barı ınsallah buda babasının tum uzuvlarınıalırrrrrr :P:))))):27::27::36::10::10::10::46::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::18::18::18::18:

Back