• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

bi de ben şu kudurma kısmına katılmıyorum..
madem siz hiç kudurmuyorsunuz bunun için niye bu kadar yazışıyorsunuz..
doğru tabir kudurmak değil yani..

Cnm kusura bakma kaba oldu biraz bnm demek istedigim Allah bize verwcegi bir seyin hakkimizda hayirsiz olacagini biliyor vermiyor bizde uzerine gidiyoruz o zaman Alllah ta kulum sen istedin sen cek diyor ve nasip ediyor

bende regl oldum dün:((
bu ay 11.günden başlayarak gün aşırı deneme yapıcam dr yok:)
haırlısı allhtan kızlar çok uzadı bu iş:)))))

hayırlısı olsun inşallah. ben de bıraktım artık mimoza... bu ay yedinci günden itibaren bir gün arayla deniycem kız bebek için... hayrlısı allahtan. kaderimizde ne varsa o olur zaten. baksana ne kadar çok uğraşıyor insanlar sonu hüsran :(allah ne derse o oluyor ...

sorma bacım bursadan yatılı misafirim geldi yemek temizlık falan derken malum açmaya fırsat kalmadı onlar yatınca bı bakayım dıye ancak girebildim yarın sabah gidecekler yarın mutlaka açarım konuşalım bı ara girdim yoktun müsait olamadım başkada.allahtan yarın gidicekler yoksa benım bebek işi yatardı :30:
tamam 24 25 26 deneyeceğim 27ye korkuyorum bacım be y spermler yetişir valla :52:

bir de benim y ler yetişse bana gelince uyuşuk uyuşuk yüzüyorlar kız bu yyy ler...

hayırlı geceler kızlar...
öyle bakınırken sizin topiği gördüm...biraz okudum tabi hepsini okumak ne mümkün döktürmüşşünüz vesselam...
cinsiyetle ilgili şeyler yazılmışşş
benim bi kızım var.2. bebiş istiyoruz.Allah biliyo ya bi oğlum olsun isterim.bunun için hep dua ediyorum Rabbime tabi öncelikle
hakkımızda hayırlı olan ne ise onu versin.Rabbim den gelen herşey kabulümüz...
ama biyerlere bişi bakılıyo sanırım kızımda tutuyomu merak ettim kim bakar???

kıslar bi bakmadınıs ya aşkolsun ama:14::14::43::43:

inşeallah biri bakar banada
erkek bebek için....
benim d.tarihi 07-12-1980
eşim d.tarihi 06-06-1978
ekim ayı için erkek bebek istiyoruz....
sat 11-1-2011

bide kızım doğru çıkarmı 2008 ekim ayı sonuydu(24-30 ekim arası) hamiş kalmıştım

banada bakın banada :52:

Son düzenleme:
inşeallah biri bakar banada
erkek bebek için....
benim d.tarihi 07-12-1980
eşim d.tarihi 06-06-1978
ekim ayı için erkek bebek istiyoruz....
sat 11-1-2011

bide kızım doğru çıkarmı 2008 ekim ayı sonuydu(24-30 ekim arası) hamiş kalmıştım

banada bakın banada :52:

kızınna 29 yaşında ekim ayında hamile kalmışsın kız ayı kızın lunar age gender da tutuyor.
satı anlamadım erkek için o yüzden bakmadım...ocağa daha çok var sen ekimde düşünüyoruz demişsin satı yanlış mı yazdın...

Son düzenleme:
teravet msn adresimi vermek istemedim mesajına cevap vereyim dedim ama gönderim az olduğu için mesaj yazamadım.
istenilen cinsiyette embriyo olmamasının hamile kalırken kız ya da erkek olma olasılığından bir farkı yok..
benim 5 embriyom oluştu ve bunların hiçbiri sağlıklı erkek embriyo değildi.
şimdi microsort denilen bir yöntem var...
öncelikle erkeğin spermleri x ve y olarak ayrılıyor döllenme ondan sonra gerçekleştiriliyor..
böylece istenilen cinsiyette embriyo oluşması ihtimali % 75 lere çıkıyor...
ingender.com diye bir site var ona bakarsanız çok ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz..

benim bu konuda düşüncem farklı. Allah'ın işine karışmak olarak yorumlama doğru olmaz bence. örneğin erkek isteyen çiftin embriyoları inceleniyor. erkekse rahme konuluyor kızsa atılıyor. embriyo dinen insan sayıldığı için atılan kız embriyolar dinen cinayet sayılıyor . bence işin günah kısmı sadece bu.

evet kesinlikle bende bu sebepten dolayı doğru bulmuyorum
aksi halde tüp bebek te günah olmalıydı ki bebeği doğal yolla olmayanlar için
tüp bebek Allah'ın bir lutfudur....mucizesidir...

Van da yaşayan varmıydı aramızda.....

Allah hepsinin yardımcısı olsun....İnşallahhhhhhh sağsalim kurtulurlar hepsi de...

şimdi netten okudum

Çağla Şıkel 2.kez hamileymiş.....(maşallahhhh hemen hamile kalıyor sanırım)

ve ikinci bebekte erkekmiş........bizim burayımı okuyor acaba????????:))))))))

Back