Süper Anneler - 2011

slm fistuklar nasilsiniz
bakem adet olanlar uzulmesin
bekleyenlerede sabir versin gelmesin kirmizililar
diyet yapanlar kolay gelsin inssssss
Selam gurbet güzeli hepimizin gönlüne göre versin Allah sağolasın

öyle güzel bir duaki hemen yazıyorum teşekkür ederim paylaştığın için ben hep buna benzer etmeye çalışıyorum dualarımı ama dediğin gibi içten gelmesi o duyguyu hissederek dua edebilmek önemli olan
bazı anlar sırlıdır insan hisseder ama anlatamaz işte o anlarda dua etmek öyle güzelki ama ne dediğini bilerek illa ezberlenmiş anlamını bilmediğin kelimeleri tekrar ederek değil ve illaki kuranda yazandan olmasıda şart değil Allah kullarına sadece bir dua mesafesinde yeterki içten edilen güzel dualar iyi istekler olsun

yakında kökünü kuruturlar :))kız oluncada boşa heveslenmişiz derler :) asparagas diyorum

canım bir kaç gün sonra gene test yap bence duruma göre karar verirsin Allah gönlüne göre versin belki erkek olur ama hamile değilsen ve henüz düşünmüyorsan dikkatli korunmam gerek sanırım
sevgiler
bakımından diil, bide oğlum olsun çok isterim

Allah gönlüne göre versin

kızlar dün pzara gittim hiç umudum yokken alışverişim bitti eve dönüyorum kızılcığı görünce çooook sevındım hemen aldım kız bebek isteyenler şuan tam mevsimi tabletlerine birsürü para vermeyın alın derim.fakat ben az almışım pişman oldum inş. haftayada gelir.eşimde meyan kökünü içiyor

oh ne güzel canim insallah haftaya bulursun gene....

dua edin benim icin arkadaslar haftaya gene denemedeyiz insallah bu kez hamile kalmayi yüce rabbim nasip eder insallah saglikli eli ayagi düzgün bir kiz evlat nasip eder bana dualarim insallah kabul olur.....

reglin 22 23 24 ü olayını anlamadım ben.sizce deneyeyem mi ya da denesem risk mi almış olurum.tek ilişki çok zor ya hamile kalmak için kafam çok karıştı çoooook.ovülasyon testlerinden bi sonuç alamadım.öyle tahmini tek ilişki oldu.ama umudum yok kasıklarım ağrıyor.7 gün sonra belli olur hamile miyim değil miyim.çok zor iş .sanki erkek bebek bana ütopik yani mucize gibi geliyor.rabbim dularımızı kabul eder.hayırlısı tabiki...

Kizlar bu ay hamis kalamadim cok üzgünüm 1 de olmaydi isde Allah biliyor.insAllah bu ay tutar..

Ben bu kez 1 kere iliskiye girdim yumurtlamam zamaninda acaba ondan mi ki bu kez 2 keremi girsem ki düsünüyorum?

Gunaydin kizlar.ya gercekten tek iliski ve hamile kalmak cok zor.benim 3ay tutmadi ve insanin moralide bozuluyor.kizima ilk ay hamile kaldim.bunda tutmadi mayista hamilelik dusunuyorum simdi.oylede olamzsa normal deniycem.yasta geciyor her ay lehimize yani...hayirlisi artik....

merhaba hanımlar benimde bi oğlum var ve kızım olsun istiyorum ben sadece 1ay kalsiyum magnezyum aldım ve sebze tükettim.doğumdan sonra her ay düzenli adet olmuştum dolayısıyla yurtlama günlerimde çatlama olduğunu anlıyorum.bu ay yumurtlama 1-2 gün geç oldu yani ben 4 gün önce bu işi yapmış oldum sizce mümkünmü hamile kalmam.he bide doktoruma sordum inanma böyle şeylere dedi kızdı bana o sebeple yumurtlama gününden 1gün sonra tekrar beraber olduk .öncesimi tutar sonrasımı sizce????

böyle
evet canım seni çok iyi anlıyorum benim gittiğim doktor bir tüp bebek uzmanıydı ve alanında 1 numara ama o da aynı şeyi söylüyor yumurtlama günü ilşki de kızında olabilir bunun garantisi yok dedi tek yöntem sperm ayıklama ki oda burda yasak dedi....Allaha bol dua edelim canım gönlümüzdekini o biliyor
erkek bebeği ütobik bir şey gibi görmeye başladım diyen arkadaşım bozma moralini kız isteyenlerde aynı duyguyu kızlar için hissediyor
ben de 2 kızım var bir ara erkek doğuramam ben diye kendimi aşağılıyordum çoook şükür sıyrıldım bu duygudan kızlarım büyüdükçe anladım nasıl bir hazineye sahip olduğumu temmuzda bebek çalışmam başlayacak artık kızda olsa sevinecem son hamileliğim jübile yapar gibi tadını çıkaracam Allahın mutlaka bir bildiği vardır kaderlerimizi böyle yazmışsa ...öptüm canlar hepinizi ..hepimizin duası kabul olur işallah...

ben de vazgeçtim kızlar artık hesap yapmaktan... bu ay da hamile kalamadım çünkü hayırlısı allahtan artık... kız, erkek ne olursa....bir kızım olsun çok istiyorum ama artık ne olursa...

ben de vazgeçtim kızlar artık hesap yapmaktan... bu ay da hamile kalamadım çünkü hayırlısı allahtan artık... kız, erkek ne olursa....bir kızım olsun çok istiyorum ama artık ne olursa...

sendemi vazgeçtinnn...
aboooo gittikce zalıyoruz galiba ehh hayırlısı olsun canım hakkında inş. bu ay hamıle kalırsın

vazgeçtim çünkü 2-3 ay denedim ve bu şekilde olmuyor her işte bir hayır vardır derler belki vazgeçince hiç birşey denemeden kızım olur ne dersin?

Slm 4gun once cok fazla sanki.burada bir arkadasta 4gun once denedi ve tutmadi.ama yumurtlama gununden 1gun sonrasi tutabilir...hayirlisi canim

aynen öyle arkadaşım etrafımda 2-3 oğlu olanlar var bende ondan dolayı umutsuzumbenim tarafımdan bakılırsa 2kızı olanlar çok şanslıbakalım ay sonu gebelik testiM ne çıkacakkk

Son düzenleme:
ben de vazgeçtim kızlar artık hesap yapmaktan... Bu ay da hamile kalamadım çünkü hayırlısı allahtan artık... Kız, erkek ne olursa....bir kızım olsun çok istiyorum ama artık ne olursa...

sizinde oğlunuzmu var??ben daha ilk kez denedim bu ay sanırım önce yapılarak tutma şansımız biraz az bu topiklerde okuduğum kadarıyla önce yapıp oğlan olanda çok var.bu tamamen şans galiba...

aslında inanıyorum oğlum olacağına fakat 3. ay oldu bu sefer de tutmadı.tabiki kızımın saçının telini dünyaya değişmem o benim yaşam sebebim fakat 2. çocuğum erkek olsun çook istiyorum.inşallah rabbim senin de herkesin de gönlündekini verir canım.bu ay da tutmadı galiba çook üzülüyorum.artık kız erkek farketmez sadece tekrar hamiş olmak istiyorum.

vazgeçtim çünkü 2-3 ay denedim ve bu şekilde olmuyor her işte bir hayır vardır derler belki vazgeçince hiç birşey denemeden kızım olur ne dersin?

tabiiki rabbım en iyisini bilir neden olmasın ol dedımmı
sen yınede tam yumurtlama günlerınde ilişki olmasın harici bırak madem burayıda habersız bırakma.ilk denemem olacak bu ay benımde bakalım belkı tutar inşş.. hayırlısıyla amın

Kizlar bu ay hamis kalamadim cok üzgünüm 1 de olmaydi isde Allah biliyor.insAllah bu ay tutar..

Ben bu kez 1 kere iliskiye girdim yumurtlamam zamaninda acaba ondan mi ki bu kez 2 keremi girsem ki düsünüyorum?
Canım hayırlısı olsun bence yumurtlama zamanı daha sık ilşki olsa şans artar gibime geliyor benimde eğer regl olursam öbür ay daha sık ilişki düşünüyorum verimli zaman bol ilşki bence hamile kalmayı kolaylaştırır herşeyin hayırlısı Zamanını bilen tabiki Allah

Evet canım yaş olayı insanı biraz sıkıyor ama vardır bir hayır geç olsun güç olmasın diyorum sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…