- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.181
Selam gurbet güzeli hepimizin gönlüne göre versin Allah sağolasınslm fistuklar nasilsiniz
bakem adet olanlar uzulmesin
bekleyenlerede sabir versin gelmesin kirmizililar
diyet yapanlar kolay gelsin inssssss
öyle güzel bir duaki hemen yazıyorum teşekkür ederim paylaştığın için ben hep buna benzer etmeye çalışıyorum dualarımı ama dediğin gibi içten gelmesi o duyguyu hissederek dua edebilmek önemli olanmeryem suresi kuran-ı azimuşşandan bir suredir.amenna.lakin anlamadığınız bir nokta var,olay kalpte biter.meryem suresini arapça bin kere okuyun,ihlasın,ve dahi yüce yaradana muhebbet ve sevginin,iki damla göz yaşıyla,katkısının olmadığı bir duanın ne önemi var.bakın başka bir ayet yazayım ,ben kalplere göre hüküm veririm diyor,yüce allah,abdestinizi alıp,samimi göz yaşlarıyla şu duayı edin.alemlere can veren yüce rabbim,senin emri ilahinle bana vereceğin canla bende şu fani dünyada,evlat sevgisini tadayım,sana layık bir kul olarak evladımı,senin izininle yetiştireyim,yarın huzuru ilahinde senin övgüne mazhar olayım,bana hayırlı bir evlat nasip et.ve benzeri samimi dualarla içinizden geldiği şekilde dua edin.ihlasın olmadğı bin meryem suresinin faydasıu olmaz.hacı bayram veli hz.ne güzel buyurmuşlar….alan sensin,veren sensin,kılan sen.ne verdinse odur dahi neyimiz var….ALLAH dualarınızı kabul etsin.isteyene hayırlı evlat versin.göz yaşınızı ALLAH için dökmeyi unutmayın...........................
Erkek bebek doğurtan bitki bulundu
CEZAYİRLİ araştırmacı Djamila Souiki Kadhi, annelere erkek bebek doğurtan bir bitki keşfettiğini iddia ediyor. Cezayir'in doğusundaki arkeolojik bir kentte yetişen bitkinin yerel adı ‘menhir’ ya da ‘dolmen.’ Bitki son 18 yıldır daha önce sadece kız doğurmuş 440 Cezayirli ve 3 yabancı kadın üzerinde denendi. Ve denemenin ‘çok tatmin edici’ olduğu bildirildi. Bu bitkilerin mumyalamada kullanılmış olabileceğini belirten kadın araştırmacı, milliyetinden vazgeçmesi şartıyla ABD, Arap, Kanadalı, Fransız ve İngiliz firmalarının bu buluşuyla ilgilendiklerini belirtti.
canım bir kaç gün sonra gene test yap bence duruma göre karar verirsin Allah gönlüne göre versin belki erkek olur ama hamile değilsen ve henüz düşünmüyorsan dikkatli korunmam gerek sanırımkızlar mrb, bende sizler gibi erkek bebek için araştırıp buraya yazanlardanım, benimde 10 aylık bi kızım var, ikinci isterimki erkek olsun, araştırıp duruyodum, gel gelelimki, benim bu ay adetim geçtiiiiama 2 gündür kahverengi leke gelio, 2 gün önce test yaptım negatifti, 2-3 saat sonra baktığımda ikinci çizgi silikti ve kızım ne yiyosa kuzuyo, acaba hamileyimde sütümün tadımı değişiyo kızlar bana bişi söleyin yaaa , babaannemde emziriken bebeğin kusuosa oğlun olcak, bide lekenmen var dio, erkek dio, eşimde kızda erkekte olsa, hamileysen doğur dio, yarın test yapcam, siz ne diyorsunuz, inşallah hamile değilimdir yaaa
bakımından diil, bide oğlum olsun çok isterim
kızlar dün pzara gittim hiç umudum yokken alışverişim bitti eve dönüyorum kızılcığı görünce çooook sevındım hemen aldım kız bebek isteyenler şuan tam mevsimi tabletlerine birsürü para vermeyın alın derim.fakat ben az almışım pişman oldum inş. haftayada gelir.eşimde meyan kökünü içiyor
böylemerhaba hanımlar benimde bi oğlum var ve kızım olsun istiyorum ben sadece 1ay kalsiyum magnezyum aldım ve sebze tükettim.doğumdan sonra her ay düzenli adet olmuştum dolayısıyla yurtlama günlerimde çatlama olduğunu anlıyorum.bu ay yumurtlama 1-2 gün geç oldu yani ben 4 gün önce bu işi yapmış oldum sizce mümkünmü hamile kalmam.he bide doktoruma sordum inanma böyle şeylere dedi kızdı bana o sebeple yumurtlama gününden 1gün sonra tekrar beraber olduk .öncesimi tutar sonrasımı sizce????
ben de vazgeçtim kızlar artık hesap yapmaktan... bu ay da hamile kalamadım çünkühayırlısı allahtan artık... kız, erkek ne olursa....bir kızım olsun çok istiyorum ama artık ne olursa...
merhaba hanımlar benimde bi oğlum var ve kızım olsun istiyorum ben sadece 1ay kalsiyum magnezyum aldım ve sebze tükettim.doğumdan sonra her ay düzenli adet olmuştum dolayısıyla yurtlama günlerimde çatlama olduğunu anlıyorum.bu ay yumurtlama 1-2 gün geç oldu yani ben 4 gün önce bu işi yapmış oldum sizce mümkünmü hamile kalmam.he bide doktoruma sordum inanma böyle şeylere dedi kızdı bana o sebeple yumurtlama gününden 1gün sonra tekrar beraber olduk .öncesimi tutar sonrasımı sizce????
böyle
evet canım seni çok iyi anlıyorum benim gittiğim doktor bir tüp bebek uzmanıydı ve alanında 1 numara ama o da aynı şeyi söylüyor yumurtlama günü ilşki de kızında olabilir bunun garantisi yok dedi tek yöntem sperm ayıklama ki oda burda yasak dedi....Allaha bol dua edelim canım gönlümüzdekini o biliyor
erkek bebeği ütobik bir şey gibi görmeye başladım diyen arkadaşım bozma moralini kız isteyenlerde aynı duyguyu kızlar için hissediyor
ben de 2 kızım var bir ara erkek doğuramam ben diye kendimi aşağılıyordum çoook şükür sıyrıldım bu duygudan kızlarım büyüdükçe anladım nasıl bir hazineye sahip olduğumu temmuzda bebek çalışmam başlayacak artık kızda olsa sevinecem son hamileliğim jübile yapar gibi tadını çıkaracam Allahın mutlaka bir bildiği vardır kaderlerimizi böyle yazmışsa ...öptüm canlar hepinizi ..hepimizin duası kabul olur işallah...
Slm 4gun once cok fazla sanki.burada bir arkadasta 4gun once denedi ve tutmadi.ama yumurtlama gununden 1gun sonrasi tutabilir...hayirlisi canim
ben de vazgeçtim kızlar artık hesap yapmaktan... Bu ay da hamile kalamadım çünkühayırlısı allahtan artık... Kız, erkek ne olursa....bir kızım olsun çok istiyorum ama artık ne olursa...
böyle
evet canım seni çok iyi anlıyorum benim gittiğim doktor bir tüp bebek uzmanıydı ve alanında 1 numara ama o da aynı şeyi söylüyor yumurtlama günü ilşki de kızında olabilir bunun garantisi yok dedi tek yöntem sperm ayıklama ki oda burda yasak dedi....Allaha bol dua edelim canım gönlümüzdekini o biliyor
erkek bebeği ütobik bir şey gibi görmeye başladım diyen arkadaşım bozma moralini kız isteyenlerde aynı duyguyu kızlar için hissediyor
ben de 2 kızım var bir ara erkek doğuramam ben diye kendimi aşağılıyordum çoook şükür sıyrıldım bu duygudan kızlarım büyüdükçe anladım nasıl bir hazineye sahip olduğumu temmuzda bebek çalışmam başlayacak artık kızda olsa sevinecem son hamileliğim jübile yapar gibi tadını çıkaracam Allahın mutlaka bir bildiği vardır kaderlerimizi böyle yazmışsa ...öptüm canlar hepinizi ..hepimizin duası kabul olur işallah...
vazgeçtim çünkü 2-3 ay denedim ve bu şekilde olmuyor her işte bir hayır vardır derler belki vazgeçince hiç birşey denemeden kızım olur ne dersin?
Canım hayırlısı olsun bence yumurtlama zamanı daha sık ilşki olsa şans artar gibime geliyor benimde eğer regl olursam öbür ay daha sık ilişki düşünüyorum verimli zaman bol ilşki bence hamile kalmayı kolaylaştırır herşeyin hayırlısı Zamanını bilen tabiki AllahKizlar bu ay hamis kalamadim cok üzgünüm 1 de olmaydi isde Allah biliyor.insAllah bu ay tutar..
Ben bu kez 1 kere iliskiye girdim yumurtlamam zamaninda acaba ondan mi ki bu kez 2 keremi girsem ki düsünüyorum?
Gunaydin kizlar.ya gercekten tek iliski ve hamile kalmak cok zor.benim 3ay tutmadi ve insanin moralide bozuluyor.kizima ilk ay hamile kaldim.bunda tutmadimayista hamilelik dusunuyorum simdi.oylede olamzsa normal deniycem.yasta geciyor her ay lehimize yani...hayirlisi artik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?