- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.161
aynenn canım aynenn
annem 60 yasında şuanda ozamanlar nerde yumurtlamayı bılmek değil yumurtlama dra bıle zorgidiyıomuşsun yazık şartlar uygun değilmiş yani.erkek kardeşimde tek ilişkidenmişannem kızararak baban istemıyordu ben babanı kandırdım dıyor tabi babamın haberi olmadan anlayın yaniii
sizin erkek tezinizi doğruluyor bu :)
hatta ozamanlar ultrosonda yok 9 ay bebek doğuncaya kadar cinsiyetını merak etmiş yazık doğyuncada aşırı sevinmiş ama yaşı ilerlediği içinde çok zor doğum olmuş kaç günlerce hastanede yattı
anlayacağınız eskıden daha zormuş şimdi bizler neyın ne olduğunu gayet iyi biliyor arastırıyoruz elımızde netımız var çok şanslıyız çok şükür RABBIM aratmasın cümlemızı amın
HAYIRLI CUMALAR KIZLARRR
aynenn canım aynenn
annem 60 yasında şuanda ozamanlar nerde yumurtlamayı bılmek değil yumurtlama dra bıle zorgidiyıomuşsun yazık şartlar uygun değilmiş yani.erkek kardeşimde tek ilişkidenmişannem kızararak baban istemıyordu ben babanı kandırdım dıyor tabi babamın haberi olmadan anlayın yaniii
sizin erkek tezinizi doğruluyor bu :)
hatta ozamanlar ultrosonda yok 9 ay bebek doğuncaya kadar cinsiyetını merak etmiş yazık doğyuncada aşırı sevinmiş ama yaşı ilerlediği içinde çok zor doğum olmuş kaç günlerce hastanede yattı
anlayacağınız eskıden daha zormuş şimdi bizler neyın ne olduğunu gayet iyi biliyor arastırıyoruz elımızde netımız var çok şanslıyız çok şükür RABBIM aratmasın cümlemızı amın
HAYIRLI CUMALAR KIZLARRR
Gunaydin kizlar nasilsiniz?ben bu ay denemeyecegim bebis seneye oglan kardesimin dugunu var hamile olursam gidemem tr ye.o yuzden ben mayis gibi hamile kalmak istiyorum insallah tutar bu defa 3ay tutmadi bide tek iliski...ama vucudumu anlamam icin iyi bir firsat en azindan.bende 30a merdiven dayadim.3,5 yasinda bir kizim var.hamile kal dogur derken yasta gececek.ikinciye gec kalidim artik hayirlisi...haaa kizlar yumurta catladi gun hala gulen yuz cikarmi acaba yoksa sonuc negatifmidir?Yani tam catladiginda bilen varmi?opuyorum hepinizi.....
Gunaydin kizlar nasilsiniz?ben bu ay denemeyecegim bebis seneye oglan kardesimin dugunu var hamile olursam gidemem tr ye.o yuzden ben mayis gibi hamile kalmak istiyorum insallah tutar bu defa 3ay tutmadi bide tek iliski...ama vucudumu anlamam icin iyi bir firsat en azindan.bende 30a merdiven dayadim.3,5 yasinda bir kizim var.hamile kal dogur derken yasta gececek.ikinciye gec kalidim artik hayirlisi...haaa kizlar yumurta catladi gun hala gulen yuz cikarmi acaba yoksa sonuc negatifmidir?Yani tam catladiginda bilen varmi?opuyorum hepinizi.....
Hayırlııs olsun canım demek düğün var oh ne güzel
benim bildiğim kadarıyla çatladıktan sonra negatif çıkıyor
yumurtlama olduktan sonra da pozitif çıkar evet. ertesi gün negatif çıkıyor.2 gün boyunca pozitif çıkar. günleri bağlayan gece veya 2. gün yumurtlama olur diye biliyorum.
yumurtlama olduktan sonra da pozitif çıkar evet. ertesi gün negatif çıkıyor.2 gün boyunca pozitif çıkar. günleri bağlayan gece veya 2. gün yumurtlama olur diye biliyorum.
o kitap ben de de var ..12 saat şöyle yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyormuş.ilk 12 saat yani
evet canim Allah nasip ederse dugun var...biraz rejim yapip bakimli olmaliyim yani:)valla bende anlamadim negatifmi pozitifmi bende mayisa kadar anlamaya calisiyim artik:) canim sen ne zaman adet olacaksin yani insallah hamilesindir:)
canım ekimin 23-24 bu sıralar olmam gerek Allahım hayırlısını versin
bir yanım ilk seferde zor olmaz diyor bir yanım ya verdiyse Allah diyor hep bir umut var bunada şükürler olsun canım ya olmasada çalışmalar devam bakalım daha yolun başındayım kısmet artık hayırlı zamanda hayırlısıyla olur inşallah
insallah canim hayirlisi beklemek cok heyecanli:)olmazsada bi dahaki sefere artik:)
olsun canim takma kafana,yasini felanda problem yapma sakin, ben kendime ne diyim ozaman 30 zuna basmisim ikincisi yok ortada...
insallah canim, insallah bu ay kalirim...
Bi arkadas var, o demisti ben okurum diye..tabi ona anlatmadim neler yaptigimi felan...tek dedimki dua ederken kizim olmasi icin dua etsin dedim saglikli eli ayagi düzgün diye...
Aklimda sende vardin,ama sende adet olsun genede cok sagol canim...Bu ay dikkat etmek istiyorum 7-8-9 yaparim diye düsünüyorum....doktorada gitmek istemiyorum bu ay..sen nedersin??
bernur hadi gözün aydın gelmiş senın kırmızılar
bacım sen neden bu kadar kasıyosun zaten 4 bebek düşünüyordun budefa bırak ne tutarsa tutsun diğerinde ayar çekozamana kadarda reglin belkı tam istediğin gibi olur tabi sen bilirsinde benım fikrim bu
milletin agzi torba degilki büzesis iste...vala benim kaynanamlar kiza düskün, tabi ailede hic kiz yok diye....ben hic takmazdim valahi kiz veya erkek..ama ilk hamileligimden beri baktim bunlar illede kiz istiyor ..bende korkmaya basladim hep oglum olursa diye...Ben hamileykenede cok konusan oldu sendemi erkek dogurcan bir kizi tutturan olmadi felan fulan cok aglamistim,hamilelikte herseye kafama takmistim...esim hep destek cikti bana,simdi oglum benim herseyim..kötünü yesinler
tamam özelden atarim orda varmidir bilmiyorum ama bu haptan...
kızlar mrb, bende sizler gibi erkek bebek için araştırıp buraya yazanlardanım, benimde 10 aylık bi kızım var, ikinci isterimki erkek olsun, araştırıp duruyodum, gel gelelimki, benim bu ay adetim geçtiiiiama 2 gündür kahverengi leke gelio, 2 gün önce test yaptım negatifti, 2-3 saat sonra baktığımda ikinci çizgi silikti ve kızım ne yiyosa kuzuyo, acaba hamileyimde sütümün tadımı değişiyo kızlar bana bişi söleyin yaaa , babaannemde emziriken bebeğin kusuosa oğlun olcak, bide lekenmen var dio, erkek dio, eşimde kızda erkekte olsa, hamileysen doğur dio, yarın test yapcam, siz ne diyorsunuz, inşallah hamile değilimdir yaaa
saglicakla dogur anacim krkmayin bakimdan flan Alah yardim eder kimseye cekemeyecegi yuku yuklemez guzel Allahimmm
sağol canım
inşallh sende regl olmazsın inşallah paşamız yola çıkmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?