Süper Anneler - 2011

Petunya canim sag ol sen de oglan istiyorsun dimi?Valla bilmiyorum baska Forumda yumurtlama günü 2 kez yapan oldu ve oglu oluyor?Bence önemlli olan yumurtlama günü sik iliski sence?

Bilen varsa yassin lütfen ?

Petunya canim sag ol sen de oglan istiyorsun dimi?Valla bilmiyorum baska Forumda yumurtlama günü 2 kez yapan oldu ve oglu oluyor?Bence önemlli olan yumurtlama günü sik iliski sence?

yok canım benim erkek kız farketmiyor yumurtlama öncesi ve sonrası ilşkide hamile kalma şansı artıyor ya o sıralarda ilşkiye dikkat ediyorum o kadar ama bu ay ilk denememdi ve istediğim sıklıkta olamadı malesef hayırlısı bakalım ama olmaz ise öbür ay daha sık çalışmak gerek

insAllah canim olursun bu ay öptüm

canım ben ajandama kaydetmişim oğlumu düşündüğümde ilişki günlerimi yumurtlama günüm tahmınen 26 sıyken ben 19undan itibaren 2şer gün arayla ilişkide bulunmuşum diğer ayın 3üne kadar sonuç oğlum oldu
yenilerde baktım ajandamada hepsini yazmışım yani tek ilişkiden değil sanıyorum tam yumurtlama günüme denk geldi farkında olmadan

bilmiyorum artık canım yaaaa... baksana hamile kalamıyorum bu şekilde... geçen ay da herhalde yumurtlamadım ben

canım ben de tutmadı.yumurtlama günümün bir öncesi sonrasına da baktım erkek diyor ama benim kızım var.:)

demek ki ne yorumcu, ne çin takvimi ne yumurtlamaya göre cinsiyet hiçbirinin garantisi yok.... en mantıklısı yumurtlamaya göre cinsiyet belirleme ancak o da tutmayabiliyor.egem senin kızın yumurtama günü öncesi mi olmuştu...

benim kızım 2 temmuz adet tarihimdi 13-14 temmuzda ilişki olmuştu..yani yumurtlama günü hesaplamayı bilmiyordum o zamanlar

buarada benım oğlumdada tuttu bü takvım baktım buay olursa kız dıyor inşşşş.

cok sag ol canim benim insAllah birtanede kizin olur
ben en iyisi yumurtlamadan önce korunarak sik iliskiye gireyim 2 günde bir yumurtlamaya 6 gün kala stop yapayim bakalim ne olacak sonra yumurtlama günü korunmadan girelim sizce?
kusura bakmayin böyle yazmam zorundaydim

gelelim bana lobucuiki denedim allahın cezası silik pozitif verdi nasıl sevindim anatamammmm
sonra kanda bakıdı sonuç 1.20den küçük yani negatif...idrar için belli markalar varmış zaten onları almamak lazımm

ezgin regin geldimi benim daha olmadı.karın ağrısı meme haassasiyeti ful ama bir türlü olamadım.yine test yapmıycam tabiki kan negatif vermişti ama niye regl olmadım ya yarında olmazsam ne zaman olcam......

teroş sence ne zaman olurum diycem ama çok düzensiz zaten.18 eylüldü son satım saat 1 civarı öğen.29 güne göre bakarsak bugün olmam lazımdı dimi

bernurcum adetin düzene girse gebelik düşüncem yazmışsın ama diyelim 3 ay düzenli gitti gün aldın ama 4. ay düzeni bozuldu o zamana ne yapıcan ...
ben şunu derimki regli saat gibi olan kadın var ama olmayanda çok fazla.......benimde eskiden kurulu saat gibiydi şimdi şaştı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…