- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.201
Canım hayırlısı olsun bence yumurtlama zamanı daha sık ilşki olsa şans artar gibime geliyor benimde eğer regl olursam öbür ay daha sık ilişki düşünüyorum verimli zaman bol ilşki bence hamile kalmayı kolaylaştırır herşeyin hayırlısı Zamanını bilen tabiki Allah
Evet canım yaş olayı insanı biraz sıkıyor ama vardır bir hayır geç olsun güç olmasın diyorum sevgiler..
Petunya canim sag ol sen de oglan istiyorsun dimi?Valla bilmiyorum baska Forumda yumurtlama günü 2 kez yapan oldu ve oglu oluyor?Bence önemlli olan yumurtlama günü sik iliski sence?
Bilen varsa yassin lütfen ?
yok canım benim erkek kız farketmiyor yumurtlama öncesi ve sonrası ilşkide hamile kalma şansı artıyor ya o sıralarda ilşkiye dikkat ediyorum o kadar ama bu ay ilk denememdi ve istediğim sıklıkta olamadı malesef hayırlısı bakalım ama olmaz ise öbür ay daha sık çalışmak gerek
Petunya canim sag ol sen de oglan istiyorsun dimi?Valla bilmiyorum baska Forumda yumurtlama günü 2 kez yapan oldu ve oglu oluyor?Bence önemlli olan yumurtlama günü sik iliski sence?
Bilen varsa yassin lütfen ?
insAllah canim olursun bu ay öptüm
tabiiki rabbım en iyisini bilir neden olmasın ol dedımmı
sen yınede tam yumurtlama günlerınde ilişki olmasın harici bırak madem burayıda habersız bırakma.ilk denemem olacak bu ay benımde bakalım belkı tutar inşş.. hayırlısıyla amın
Predict Baby Sex by Chinese age and woman conception month
bebeklerinizin cinsiyetine bu takvimden bakmış mıydınız baktyısanız eğer tuttu mu
Predict Baby Sex by Chinese age and woman conception month
bebeklerinizin cinsiyetine bu takvimden bakmış mıydınız baktyısanız eğer tuttu mu
bende tutmuştu alta yumurtlama üste doğum tarihi yazılıyor
canım ben de tutmadı.yumurtlama günümün bir öncesi sonrasına da baktım erkek diyor ama benim kızım var.:)
demek ki ne yorumcu, ne çin takvimi ne yumurtlamaya göre cinsiyet hiçbirinin garantisi yok.... en mantıklısı yumurtlamaya göre cinsiyet belirleme ancak o da tutmayabiliyor.egem senin kızın yumurtama günü öncesi mi olmuştu...
benim kızım 2 temmuz adet tarihimdi 13-14 temmuzda ilişki olmuştu..yani yumurtlama günü hesaplamayı bilmiyordum o zamanlar
canım ben ajandama kaydetmişim oğlumu düşündüğümde ilişki günlerimi yumurtlama günüm tahmınen 26 sıyken ben 19undan itibaren 2şer gün arayla ilişkide bulunmuşum diğer ayın 3üne kadar sonuç oğlum oldu
yenilerde baktım ajandamada hepsini yazmışım yani tek ilişkiden değil sanıyorum tam yumurtlama günüme denk geldi farkında olmadan
gelelim bana lobucuiki denedim allahın cezası silik pozitif verdi nasıl sevindim anatamammmm
sonra kanda bakıdı sonuç 1.20den küçük yani negatif...idrar için belli markalar varmış zaten onları almamak lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?