- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.181
Selam gurbet güzeli hepimizin gönlüne göre versin Allah sağolasınslm fistuklar nasilsiniz
bakem adet olanlar uzulmesin
bekleyenlerede sabir versin gelmesin kirmizililar
diyet yapanlar kolay gelsin inssssss
öyle güzel bir duaki hemen yazıyorum teşekkür ederim paylaştığın için ben hep buna benzer etmeye çalışıyorum dualarımı ama dediğin gibi içten gelmesi o duyguyu hissederek dua edebilmek önemli olanmeryem suresi kuran-ı azimuşşandan bir suredir.amenna.lakin anlamadığınız bir nokta var,olay kalpte biter.meryem suresini arapça bin kere okuyun,ihlasın,ve dahi yüce yaradana muhebbet ve sevginin,iki damla göz yaşıyla,katkısının olmadığı bir duanın ne önemi var.bakın başka bir ayet yazayım ,ben kalplere göre hüküm veririm diyor,yüce allah,abdestinizi alıp,samimi göz yaşlarıyla şu duayı edin.alemlere can veren yüce rabbim,senin emri ilahinle bana vereceğin canla bende şu fani dünyada,evlat sevgisini tadayım,sana layık bir kul olarak evladımı,senin izininle yetiştireyim,yarın huzuru ilahinde senin övgüne mazhar olayım,bana hayırlı bir evlat nasip et.ve benzeri samimi dualarla içinizden geldiği şekilde dua edin.ihlasın olmadğı bin meryem suresinin faydasıu olmaz.hacı bayram veli hz.ne güzel buyurmuşlar….alan sensin,veren sensin,kılan sen.ne verdinse odur dahi neyimiz var….ALLAH dualarınızı kabul etsin.isteyene hayırlı evlat versin.göz yaşınızı ALLAH için dökmeyi unutmayın...........................
bazı anlar sırlıdır insan hisseder ama anlatamaz işte o anlarda dua etmek öyle güzelki ama ne dediğini bilerek illa ezberlenmiş anlamını bilmediğin kelimeleri tekrar ederek değil ve illaki kuranda yazandan olmasıda şart değil Allah kullarına sadece bir dua mesafesinde yeterki içten edilen güzel dualar iyi istekler olsun
Erkek bebek doğurtan bitki bulundu
CEZAYİRLİ araştırmacı Djamila Souiki Kadhi, annelere erkek bebek doğurtan bir bitki keşfettiğini iddia ediyor. Cezayir'in doğusundaki arkeolojik bir kentte yetişen bitkinin yerel adı ‘menhir’ ya da ‘dolmen.’ Bitki son 18 yıldır daha önce sadece kız doğurmuş 440 Cezayirli ve 3 yabancı kadın üzerinde denendi. Ve denemenin ‘çok tatmin edici’ olduğu bildirildi. Bu bitkilerin mumyalamada kullanılmış olabileceğini belirten kadın araştırmacı, milliyetinden vazgeçmesi şartıyla ABD, Arap, Kanadalı, Fransız ve İngiliz firmalarının bu buluşuyla ilgilendiklerini belirtti.
yakında kökünü kuruturlar :))kız oluncada boşa heveslenmişiz derler :) asparagas diyorum
canım bir kaç gün sonra gene test yap bence duruma göre karar verirsin Allah gönlüne göre versin belki erkek olur ama hamile değilsen ve henüz düşünmüyorsan dikkatli korunmam gerek sanırımkızlar mrb, bende sizler gibi erkek bebek için araştırıp buraya yazanlardanım, benimde 10 aylık bi kızım var, ikinci isterimki erkek olsun, araştırıp duruyodum, gel gelelimki, benim bu ay adetim geçtiiii ama 2 gündür kahverengi leke gelio, 2 gün önce test yaptım negatifti, 2-3 saat sonra baktığımda ikinci çizgi silikti ve kızım ne yiyosa kuzuyo, acaba hamileyimde sütümün tadımı değişiyo kızlar bana bişi söleyin yaaa , babaannemde emziriken bebeğin kusuosa oğlun olcak, bide lekenmen var dio, erkek dio, eşimde kızda erkekte olsa, hamileysen doğur dio, yarın test yapcam, siz ne diyorsunuz, inşallah hamile değilimdir yaaa
sevgiler
bakımından diil, bide oğlum olsun çok isterim
Allah gönlüne göre versin