• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

aaa aşk olsun kız neden kızayım görmedım ben seni yazdım hemen çıktım işim vrdı alınma canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hamılelık ? ne bilim kiz aklima oyle geldi iste,gonul umdugu yere kusermis :P iyi hamilelik iste pazartesi doktora gittim kalp sesini duydum bebegin,6 haftalik 8mm olmus simdilik bi sikayetim yok,insl bole devam eder darisi butun isteyenlere insallah
:))

:1: sorun yok canımm ne olcak fani dünyada ne dıye kızayım bunun için falan boşverrr
arada takıl buraya hele hele cinsiyetini mutlaka bildir buradan kutlayalım ne heyecanlı olur yaa
allah sağlıkl sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.amın canım inş. bizede en kısa sürede nasıp eder inşşşşşşşşşşşş.:nazar:

bu yönteme O+12 diyorlar. bizimkiler bunu ovulasyondan 12 saat sonra ilişki diye yanlış biliyolar. bu yöntem kız bebek için uygulanıyor. daha çok siklus başında da yumurtlayan bayanlar uyguluyor. ovulasyondan 12 gün sonra ilişki oluyor. gelecek siklus başında yumurtlama oluyor dayanıklı x ler döllüyor.

yani benım ovülasyon günüm 14 16 arası bunun üzerinden hesap edersem adetıme 2 gün kala civarında ilişkimı olmalı teravet bu yöntemın açılımı bumu.
gerçi ben yum öncesi düşünüyorum ama merak ettim bunuda

s.a. bacılar

sabahakarşı regl oldum nihayettttttttt
amabu demektir ki hmile kalmama daha çok zamanvar :(((((((
kısmet, nasip.....zamanı gelince olur herşey....Rabbim ol desin yeter ki....

en azından stresten kurtuldum...rahatladım....daha da uzar diyordum ama 29,küsürlere çıktı bu ay

bernur hadi gözün aydın gelmiş senın kırmızılar
bacım sen neden bu kadar kasıyosun zaten 4 bebek düşünüyordun budefa bırak ne tutarsa tutsun diğerinde ayar çek :34: ozamana kadarda reglin belkı tam istediğin gibi olur tabi sen bilirsinde benım fikrim bu:16:

gurbettttttttttt bacummmmmm

sende olursun kız merak etme....seninkideşaştı belli ki....dişinden dolayı kullandığın ilaçtan olailir
hele bekle bakalummmmmmmmmm

petunya
akacak kan durmadı evet :9: :9: çok güldüm bu lafına...Allah ta seni güldürsün inş..........

bu arada hamile olan gelincik değil
türkiyem gelinciğe cevap yazmış ama alıntıyı yapamayınca gelincik yazmış gibi olmuş kızlar
geçen biride tebrik ettide gelinciği ama gelincik değil hamile olan Turkiyem

uamrım hamile kalırda gerçekten tebrik ederiz bacımı

:1::1: ayyyyy inş öbür aya bu tebrikleri gerçek halde kabul ederim kııııı Allah mı söyletti ne :)
evet karışmış yazılar tebrıkler türkiyeme gitsin

a.s canim rahatadin sonunda canim, hadi göyzün aydin...

bugün bende adet oldum...bu ay daha dikkatli olmak istiyorum ve mutlaka yumurtlaman 2,5 -3 güne tutturmak istiyorum...sana gene tarihleri veriyimmi saatlerinle

aaa regl oldmuşsun tühh ehh hayırlısı diyelim belkı bu ay beraber hamiş kalırız naz inş.aynen bende 3güne bi denk getirsem Allahım inş hayırlısıyla azkaldı bakalım
bugün tekrar kalsıyum sandoz aldım aa bıdene göreyım geçen hafta aldığım fiyatın tam 2 katına çıkmış bı anda fıyatlar folık p...çıkmıyormuş artık üretımı onun yerıne baska folık aldım artık

gelelim bana lobucuiki denedim allahın cezası silik pozitif verdi nasıl sevindim anatamammmm
sonra kanda bakıdı sonuç 1.20den küçük yani negatif...idrar için belli markalar varmış zaten onları almamak lazımm

ayy omarkayı bende aldım ov. testını anam 8 adet yaptım hepsinide sılık çizgi verdi yumurtladığımı bu ay ben bıle hissettım ama hala o silik yuhh dedim yaa nerden aldım seni dedim kullanmayın onu yanlış o

olsun canim takma kafana,yasini felanda problem yapma sakin, ben kendime ne diyim ozaman 30 zuna basmisim ikincisi yok ortada...

insallah canim, insallah bu ay kalirim...

Bi arkadas var, o demisti ben okurum diye..tabi ona anlatmadim neler yaptigimi felan...tek dedimki dua ederken kizim olmasi icin dua etsin dedim saglikli eli ayagi düzgün diye...
Aklimda sende vardin,ama sende adet olsun genede cok sagol canim...Bu ay dikkat etmek istiyorum 7-8-9 yaparim diye düsünüyorum....doktorada gitmek istemiyorum bu ay..sen nedersin??

ne duası ne okumasoı bu naz81 anlayamadım bu teravete sorduğum namazdanmı bahsedıyorsun yoksa

aaa regl oldmuşsun tühh ehh hayırlısı diyelim belkı bu ay beraber hamiş kalırız naz inş.aynen bende 3güne bi denk getirsem Allahım inş hayırlısıyla azkaldı bakalım
bugün tekrar kalsıyum sandoz aldım aa bıdene göreyım geçen hafta aldığım fiyatın tam 2 katına çıkmış bı anda fıyatlar folık p...çıkmıyormuş artık üretımı onun yerıne baska folık aldım artık

insallah kiz, sen adet oldunmu olacanmi daha?
bende kalsiyum aldim gecen allahtan ucuzdu, agzinda eriyeninden aldim tozunlan mozunlan ugrasamam, zaten magneziumda aliyorum....aldikca aliyoruz artik nereye kadar bakalim:34:
icim disim dondurma oldu hergün 500g kesin yiyorum ,askitomun yediginden aliyorum,bazen oluyor 750 g yiyorum.Bi arkadasda dedi hamile kalmak icinde dondurma iyimis zaten kiz,sen ye bakiyim:1:

insallah kiz, sen adet oldunmu olacanmi daha?
bende kalsiyum aldim gecen allahtan ucuzdu, agzinda eriyeninden aldim tozunlan mozunlan ugrasamam, zaten magneziumda aliyorum....aldikca aliyoruz artik nereye kadar bakalim:34:
icim disim dondurma oldu hergün 500g kesin yiyorum ,askitomun yediginden aliyorum,bazen oluyor 750 g yiyorum.Bi arkadasda dedi hamile kalmak icinde dondurma iyimis zaten kiz,sen ye bakiyim:1:

yok şuanda yumurtam sürüklenmekte hala :27:
adetim tahmınen 20si gibi gelecek az kaldı 5 gün sürer sonrasın hadi bismillah dicem :17:
bende yıyorum ama artık havalar değişince çokda istemıyor insan süt içiyorum yoğurt pek sevmıyorum
kalsıyum sandozum c vitamınlı kız bebek için c önemlı diye bılıyorum yanlışsam söyleyin?

yok şuanda yumurtam sürüklenmekte hala :27:
adetim tahmınen 20si gibi gelecek az kaldı 5 gün sürer sonrasın hadi bismillah dicem :17:
bende yıyorum ama artık havalar değişince çokda istemıyor insan süt içiyorum yoğurt pek sevmıyorum
kalsıyum sandozum c vitamınlı kız bebek için c önemlı diye bılıyorum yanlışsam söyleyin?

bilmem önemli oldugunu bilmiyorum ben canim, benim aldigim follikte bol vitamin var bunu biliyorum...kardesimde almisti ondan baska biride ikisininde kizi oldu..

dün ögrendimki dayimin gelininde kizi olcakmis ilk bebis daha, galiba onlar oglan istiyordu yani hissediyorum, bizim taraf oglana daha düsgündürler...hayirlisi ilk cocuk daha saglikli olsunsa,darisi basimiza..

bilmem önemli oldugunu bilmiyorum ben canim, benim aldigim follikte bol vitamin var bunu biliyorum...kardesimde almisti ondan baska biride ikisininde kizi oldu..

dün ögrendimki dayimin gelininde kizi olcakmis ilk bebis daha, galiba onlar oglan istiyordu yani hissediyorum, bizim taraf oglana daha düsgündürler...hayirlisi ilk cocuk daha saglikli olsunsa,darisi basimiza..

hangisiymiş o naz81 banada özelden söylesene adını keramet ondaysa alalım kız :52:
sizin taraf bizim taraf değil tatlım türk halkı oğlana düşkün çaktırmasalarda var bi ağırlık bunu erkek kardeşimden bılıyorum annemın 3 kızı vardı komşuları laf ata laf ata oğlu yok dıye kadını sinir ettilerdi içten içe üzülüyordu annem okadar zayıflamıştı ki 4.ye karar verdi
babam hayır benım altın gibi 3 kızım var bize yeter ele bakma dediysede annem ısrarcı olunca erkek kardeşim doğdu iyikide doğmuş canımm benım
nerden bılıyorsun bu kadar detay dersenızde o çocuk halımızle allaha dua ederdık ne olur allahım erkek kardesımız olsun bızımde dıye.annemın komşu dıyaloglarından bılıyorduk sesı çıkmazdı annemın ama ağlardı yazık kıyamam
sırf milletin baskısındakı yarattığı şeylere bakın ne kötü :50:
rabbim tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlısıyla gönlündekını versın inş.
böylece aile sırrımızıda vermiş oldum :53:

hangisiymiş o naz81 banada özelden söylesene adını keramet ondaysa alalım kız :52:
sizin taraf bizim taraf değil tatlım türk halkı oğlana düşkün çaktırmasalarda var bi ağırlık bunu erkek kardeşimden bılıyorum annemın 3 kızı vardı komşuları laf ata laf ata oğlu yok dıye kadını sinir ettilerdi içten içe üzülüyordu annem okadar zayıflamıştı ki 4.ye karar verdi
babam hayır benım altın gibi 3 kızım var bize yeter ele bakma dediysede annem ısrarcı olunca erkek kardeşim doğdu iyikide doğmuş canımm benım
nerden bılıyorsun bu kadar detay dersenızde o çocuk halımızle allaha dua ederdık ne olur allahım erkek kardesımız olsun bızımde dıye.annemın komşu dıyaloglarından bılıyorduk sesı çıkmazdı annemın ama ağlardı yazık kıyamam

milletin agzi torba degilki büzesis iste...vala benim kaynanamlar kiza düskün, tabi ailede hic kiz yok diye....ben hic takmazdim valahi kiz veya erkek..ama ilk hamileligimden beri baktim bunlar illede kiz istiyor ..bende korkmaya basladim hep oglum olursa diye...Ben hamileykenede cok konusan oldu sendemi erkek dogurcan bir kizi tutturan olmadi felan fulan cok aglamistim,hamilelikte herseye kafama takmistim...esim hep destek cikti bana,simdi oglum benim herseyim..kötünü yesinler:1::1:

tamam özelden atarim orda varmidir bilmiyorum ama bu haptan...

Son düzenleme:

gercekden bu bızım halkımız cok acımasız kendınde varsa tmm karsındakı kırılır uzulur hıc dusunmezler ıstısnalar harıc tabı ama genelı böle cnm annem 3 kızdan sonra bır sey yapmısmı doktora felan gıtmısmı yumurta takıbı ıcın mesela ?

ay kizlar kusura bakmayin ya ozurdilerim,alinti yaptiydim karismis yazilar,evet ben hamileyim kizlar,darisi butun isteyenlere insallah:49:
inşallah canım inşallah Allah sağlıkla versin kucağına

:1::1: ayyyyy inş öbür aya bu tebrikleri gerçek halde kabul ederim kııııı Allah mı söyletti ne :)
evet karışmış yazılar tebrıkler türkiyeme gitsin
İnşallah canım ya belki yarın belki yarından da yakın umudumuzu kaybetmek yok tam gaz devam :)

Malesef az düşünen, boş zamanı fazlaca olup tek işi onu bunu konuşmak olan insan modeli örneği yazık kadını ne hale koymuşlar

Gunaydin kizlar nasilsiniz?ben bu ay denemeyecegim bebis seneye oglan kardesimin dugunu var hamile olursam gidemem tr ye.o yuzden ben mayis gibi hamile kalmak istiyorum insallah tutar bu defa 3ay tutmadi bide tek iliski...ama vucudumu anlamam icin iyi bir firsat en azindan.bende 30a merdiven dayadim.3,5 yasinda bir kizim var.hamile kal dogur derken yasta gececek.ikinciye gec kalidim artik hayirlisi...haaa kizlar yumurta catladi gun hala gulen yuz cikarmi acaba yoksa sonuc negatifmidir?Yani tam catladiginda bilen varmi?opuyorum hepinizi.....

gercekden bu bızım halkımız cok acımasız kendınde varsa tmm karsındakı kırılır uzulur hıc dusunmezler ıstısnalar harıc tabı ama genelı böle cnm annem 3 kızdan sonra bır sey yapmısmı doktora felan gıtmısmı yumurta takıbı ıcın mesela ?

aynenn canım aynenn
annem 60 yasında şuanda ozamanlar nerde yumurtlamayı bılmek değil yumurtlama dra bıle zorgidiyıomuşsun yazık şartlar uygun değilmiş yani.erkek kardeşimde tek ilişkidenmiş :17: annem kızararak baban istemıyordu ben babanı kandırdım dıyor :34: tabi babamın haberi olmadan anlayın yaniii
sizin erkek tezinizi doğruluyor bu :)
hatta ozamanlar ultrosonda yok 9 ay bebek doğuncaya kadar cinsiyetını merak etmiş yazık doğyuncada aşırı sevinmiş ama yaşı ilerlediği içinde çok zor doğum olmuş kaç günlerce hastanede yattı :25:
anlayacağınız eskıden daha zormuş şimdi bizler neyın ne olduğunu gayet iyi biliyor arastırıyoruz elımızde netımız var çok şanslıyız çok şükür RABBIM aratmasın cümlemızı amın
HAYIRLI CUMALAR KIZLARRR

Back