• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

aynenn canım aynenn
annem 60 yasında şuanda ozamanlar nerde yumurtlamayı bılmek değil yumurtlama dra bıle zorgidiyıomuşsun yazık şartlar uygun değilmiş yani.erkek kardeşimde tek ilişkidenmiş :17: annem kızararak baban istemıyordu ben babanı kandırdım dıyor :34: tabi babamın haberi olmadan anlayın yaniii
sizin erkek tezinizi doğruluyor bu :)
hatta ozamanlar ultrosonda yok 9 ay bebek doğuncaya kadar cinsiyetını merak etmiş yazık doğyuncada aşırı sevinmiş ama yaşı ilerlediği içinde çok zor doğum olmuş kaç günlerce hastanede yattı :25:
anlayacağınız eskıden daha zormuş şimdi bizler neyın ne olduğunu gayet iyi biliyor arastırıyoruz elımızde netımız var çok şanslıyız çok şükür RABBIM aratmasın cümlemızı amın
HAYIRLI CUMALAR KIZLARRR

ay kıyamam 9 ay bılmeden beklemek ya NE ZORDUR Rabbım yuzunu guldurmus ne guzel cnm darısı bız ısteyenlere ıns cok sagol cevap verdıgın ıcın tatlım senınde CUMAN MUBEREK DUALARIMIZ KABUL OLSUN INS.

Son düzenleme:
aynenn canım aynenn
annem 60 yasında şuanda ozamanlar nerde yumurtlamayı bılmek değil yumurtlama dra bıle zorgidiyıomuşsun yazık şartlar uygun değilmiş yani.erkek kardeşimde tek ilişkidenmiş :17: annem kızararak baban istemıyordu ben babanı kandırdım dıyor :34: tabi babamın haberi olmadan anlayın yaniii
sizin erkek tezinizi doğruluyor bu :)
hatta ozamanlar ultrosonda yok 9 ay bebek doğuncaya kadar cinsiyetını merak etmiş yazık doğyuncada aşırı sevinmiş ama yaşı ilerlediği içinde çok zor doğum olmuş kaç günlerce hastanede yattı :25:
anlayacağınız eskıden daha zormuş şimdi bizler neyın ne olduğunu gayet iyi biliyor arastırıyoruz elımızde netımız var çok şanslıyız çok şükür RABBIM aratmasın cümlemızı amın
HAYIRLI CUMALAR KIZLARRR

ay kıyamam 9 ay bılmeden beklemek ya NE ZORDUR Rabbım yuzunu guldurmus ne guzel cnm darısı bız ısteyenlere ıns cok sagol cevap verdıgın ıcın tatlım senınde CUMAN MUBEREK DUALARIMIZ KABUL OLSUN INS...

Gunaydin kizlar nasilsiniz?ben bu ay denemeyecegim bebis seneye oglan kardesimin dugunu var hamile olursam gidemem tr ye.o yuzden ben mayis gibi hamile kalmak istiyorum insallah tutar bu defa 3ay tutmadi bide tek iliski...ama vucudumu anlamam icin iyi bir firsat en azindan.bende 30a merdiven dayadim.3,5 yasinda bir kizim var.hamile kal dogur derken yasta gececek.ikinciye gec kalidim artik hayirlisi...haaa kizlar yumurta catladi gun hala gulen yuz cikarmi acaba yoksa sonuc negatifmidir?Yani tam catladiginda bilen varmi?opuyorum hepinizi.....

Hayırlııs olsun canım demek düğün var oh ne güzel

benim bildiğim kadarıyla çatladıktan sonra negatif çıkıyor

Gunaydin kizlar nasilsiniz?ben bu ay denemeyecegim bebis seneye oglan kardesimin dugunu var hamile olursam gidemem tr ye.o yuzden ben mayis gibi hamile kalmak istiyorum insallah tutar bu defa 3ay tutmadi bide tek iliski...ama vucudumu anlamam icin iyi bir firsat en azindan.bende 30a merdiven dayadim.3,5 yasinda bir kizim var.hamile kal dogur derken yasta gececek.ikinciye gec kalidim artik hayirlisi...haaa kizlar yumurta catladi gun hala gulen yuz cikarmi acaba yoksa sonuc negatifmidir?Yani tam catladiginda bilen varmi?opuyorum hepinizi.....

yumurtlama olduktan sonra da pozitif çıkar evet. ertesi gün negatif çıkıyor.2 gün boyunca pozitif çıkar. günleri bağlayan gece veya 2. gün yumurtlama olur diye biliyorum.

Hayırlııs olsun canım demek düğün var oh ne güzel

benim bildiğim kadarıyla çatladıktan sonra negatif çıkıyor

evet canim Allah nasip ederse dugun var...biraz rejim yapip bakimli olmaliyim yani:)valla bende anlamadim negatifmi pozitifmi bende mayisa kadar anlamaya calisiyim artik:) canim sen ne zaman adet olacaksin yani insallah hamilesindir:)

yumurtlama olduktan sonra da pozitif çıkar evet. ertesi gün negatif çıkıyor.2 gün boyunca pozitif çıkar. günleri bağlayan gece veya 2. gün yumurtlama olur diye biliyorum.

hii demek oyle sagol canim ya merak ediyordum....bende esime takviye aldirmayi dusunuyorum artik....bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler:)

hii demek oyle sagol canim ya merak ediyordum....bende esime takviye aldirmayi dusunuyorum artik....bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler:)

o kitap ben de de var ..12 saat şöyle yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyormuş.ilk 12 saat yani

sağol canım cevabın için...
ben temmuza erteledim iş ve koca baskısı dolayısıyla gerçi temmuz diye belki benimki başından savmak için dedi ama olsun ağzından çıktı bir kere temmuz..:49: ben temmuza kadar takviye alsam vücudum ne der acaba 5 eylül de başlamıştım takviyeye...

Son düzenleme:
evet canim Allah nasip ederse dugun var...biraz rejim yapip bakimli olmaliyim yani:)valla bende anlamadim negatifmi pozitifmi bende mayisa kadar anlamaya calisiyim artik:) canim sen ne zaman adet olacaksin yani insallah hamilesindir:)

canım ekimin 23-24 ü gibi olmam gerek Allahım hayırlısını versin
bir yanım ilk ayda zor olmaz diyor bir yanım ya verdiyse Allah belki imrendiklerim gibi banada ilk ayda verir diyor hep bir umut var bunada şükürler olsun canım bu ay olmasada çalışmalar devam bakalım daha yolun başındayım kısmet artık hayırlı zamanda hayırlısıyla olur inşallah

Son düzenleme:
canım ekimin 23-24 bu sıralar olmam gerek Allahım hayırlısını versin
bir yanım ilk seferde zor olmaz diyor bir yanım ya verdiyse Allah diyor hep bir umut var bunada şükürler olsun canım ya olmasada çalışmalar devam bakalım daha yolun başındayım kısmet artık hayırlı zamanda hayırlısıyla olur inşallah

insallah canim hayirlisi beklemek cok heyecanli:)olmazsada bi dahaki sefere artik:)

slm fistuklar nasilsiniz
bakem adet olanlar uzulmesin
bekleyenlerede sabir versin gelmesin kirmizililar
diyet yapanlar kolay gelsin inssssss

meryem suresi kuran-ı azimuşşandan bir suredir.amenna.lakin anlamadığınız bir nokta var,olay kalpte biter.meryem suresini arapça bin kere okuyun,ihlasın,ve dahi yüce yaradana muhebbet ve sevginin,iki damla göz yaşıyla,katkısının olmadığı bir duanın ne önemi var.bakın başka bir ayet yazayım ,ben kalplere göre hüküm veririm diyor,yüce allah,abdestinizi alıp,samimi göz yaşlarıyla şu duayı edin.alemlere can veren yüce rabbim,senin emri ilahinle bana vereceğin canla bende şu fani dünyada,evlat sevgisini tadayım,sana layık bir kul olarak evladımı,senin izininle yetiştireyim,yarın huzuru ilahinde senin övgüne mazhar olayım,bana hayırlı bir evlat nasip et.ve benzeri samimi dualarla içinizden geldiği şekilde dua edin.ihlasın olmadğı bin meryem suresinin faydasıu olmaz.hacı bayram veli hz.ne güzel buyurmuşlar….alan sensin,veren sensin,kılan sen.ne verdinse odur dahi neyimiz var….ALLAH dualarınızı kabul etsin.isteyene hayırlı evlat versin.göz yaşınızı ALLAH için dökmeyi unutmayın........................... :28:

Erkek bebek doğurtan bitki bulundu

CEZAYİRLİ araştırmacı Djamila Souiki Kadhi, annelere erkek bebek doğurtan bir bitki keşfettiğini iddia ediyor. Cezayir'in doğusundaki arkeolojik bir kentte yetişen bitkinin yerel adı ‘menhir’ ya da ‘dolmen.’ Bitki son 18 yıldır daha önce sadece kız doğurmuş 440 Cezayirli ve 3 yabancı kadın üzerinde denendi. Ve denemenin ‘çok tatmin edici’ olduğu bildirildi. Bu bitkilerin mumyalamada kullanılmış olabileceğini belirten kadın araştırmacı, milliyetinden vazgeçmesi şartıyla ABD, Arap, Kanadalı, Fransız ve İngiliz firmalarının bu buluşuyla ilgilendiklerini belirtti.

olsun canim takma kafana,yasini felanda problem yapma sakin, ben kendime ne diyim ozaman 30 zuna basmisim ikincisi yok ortada...

insallah canim, insallah bu ay kalirim...

Bi arkadas var, o demisti ben okurum diye..tabi ona anlatmadim neler yaptigimi felan...tek dedimki dua ederken kizim olmasi icin dua etsin dedim saglikli eli ayagi düzgün diye...
Aklimda sende vardin,ama sende adet olsun genede cok sagol canim...Bu ay dikkat etmek istiyorum 7-8-9 yaparim diye düsünüyorum....doktorada gitmek istemiyorum bu ay..sen nedersin??

aynı anda regl olmamız iyi olmadı...ama gerekirse regliden sonra da okurum cnım....sen yaz yeter ki :)))))
bu arada ne zaman oldun saat ve tarih verir misin bana?
msn den yazarsan temizlik yapıyorum kış temizliği....evde bilgisayarı kaldırdım odasını değiecem ama biraz sürer
yeniden kurmam....annemlerdeyim şimdi.....

bernur hadi gözün aydın gelmiş senın kırmızılar
bacım sen neden bu kadar kasıyosun zaten 4 bebek düşünüyordun budefa bırak ne tutarsa tutsun diğerinde ayar çek :34: ozamana kadarda reglin belkı tam istediğin gibi olur tabi sen bilirsinde benım fikrim bu:16:

canım evet benim için cinsiyetin çok çok önemi yok
ama hem en küçüğüm kız olsun çok istiyorum
hemde bu yöntemi denememi bekleyen arkadaşlarım var
hepimiz için yeniden denemek istiyorum
hakkımıza hayırlısı tabiki.....Son söz Yaradanın.....

milletin agzi torba degilki büzesis iste...vala benim kaynanamlar kiza düskün, tabi ailede hic kiz yok diye....ben hic takmazdim valahi kiz veya erkek..ama ilk hamileligimden beri baktim bunlar illede kiz istiyor ..bende korkmaya basladim hep oglum olursa diye...Ben hamileykenede cok konusan oldu sendemi erkek dogurcan bir kizi tutturan olmadi felan fulan cok aglamistim,hamilelikte herseye kafama takmistim...esim hep destek cikti bana,simdi oglum benim herseyim..kötünü yesinler:1::1:

tamam özelden atarim orda varmidir bilmiyorum ama bu haptan...

yesinler canım......:9: :9::9::9::9::9: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sen çok yaşa emi...........
kızının da .ötünü yesinler inşallahhhhhhhhhhh:9::9::9:

yesinler canım......:9: :9::9::9::9::9: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sen çok yaşa emi...........
kızının da .ötünü yesinler inşallahhhhhhhhhhh:9::9::9:[/QUOTE]

olsunda onuda yediririm dermisim:1:

adetlerim 25.08.2011 saat 12:15
18.09.2011 saat 11:05
13.10.2011 saat 10:00

sagol canim ama 4 gün sonra ben devam edebilirim duaya.....

kızlar mrb, bende sizler gibi erkek bebek için araştırıp buraya yazanlardanım, benimde 10 aylık bi kızım var, ikinci isterimki erkek olsun, araştırıp duruyodum, gel gelelimki, benim bu ay adetim geçtiiii :( ama 2 gündür kahverengi leke gelio, 2 gün önce test yaptım negatifti, 2-3 saat sonra baktığımda ikinci çizgi silikti :( ve kızım ne yiyosa kuzuyo, acaba hamileyimde sütümün tadımı değişiyo :( kızlar bana bişi söleyin yaaa :(, babaannemde emziriken bebeğin kusuosa oğlun olcak, bide lekenmen var dio, erkek dio, eşimde kızda erkekte olsa, hamileysen doğur dio, yarın test yapcam, siz ne diyorsunuz, inşallah hamile değilimdir yaaa :(

kızlar mrb, bende sizler gibi erkek bebek için araştırıp buraya yazanlardanım, benimde 10 aylık bi kızım var, ikinci isterimki erkek olsun, araştırıp duruyodum, gel gelelimki, benim bu ay adetim geçtiiii :( ama 2 gündür kahverengi leke gelio, 2 gün önce test yaptım negatifti, 2-3 saat sonra baktığımda ikinci çizgi silikti :( ve kızım ne yiyosa kuzuyo, acaba hamileyimde sütümün tadımı değişiyo :( kızlar bana bişi söleyin yaaa :(, babaannemde emziriken bebeğin kusuosa oğlun olcak, bide lekenmen var dio, erkek dio, eşimde kızda erkekte olsa, hamileysen doğur dio, yarın test yapcam, siz ne diyorsunuz, inşallah hamile değilimdir yaaa :(

saglicakla dogur anacim krkmayin bakimdan flan Alah yardim eder kimseye cekemeyecegi yuku yuklemez guzel Allahimmm

Back