• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

s.a. bacılar

sabahakarşı regl oldum nihayettttttttt
amabu demektir ki hmile kalmama daha çok zamanvar :(((((((
kısmet, nasip.....zamanı gelince olur herşey....Rabbim ol desin yeter ki....

en azından stresten kurtuldum...rahatladım....daha da uzar diyordum ama 29,küsürlere çıktı bu ay

a.s canim rahatadin sonunda canim, hadi göyzün aydin...

bugün bende adet oldum...bu ay daha dikkatli olmak istiyorum ve mutlaka yumurtlaman 2,5 -3 güne tutturmak istiyorum...sana gene tarihleri veriyimmi saatlerinle

gurbettttttttttt bacummmmmm

sende olursun kız merak etme....seninkideşaştı belli ki....dişinden dolayı kullandığın ilaçtan olailir
hele bekle bakalummmmmmmmmm

petunya
akacak kan durmadı evet :9: :9: çok güldüm bu lafına...Allah ta seni güldürsün inş..........

bu arada hamile olan gelincik değil
türkiyem gelinciğe cevap yazmış ama alıntıyı yapamayınca gelincik yazmış gibi olmuş kızlar
geçen biride tebrik ettide gelinciği ama gelincik değil hamile olan Turkiyem

uamrım hamile kalırda gerçekten tebrik ederiz bacımı

ver bacım tabiki...yardımcı olmaya çalışcam yine
umarım bu ay sağlıkla hamiş kalırsın kızına

bende evet regl oldum rahatladım ama malesef uzayacak tarih almam
neyse nasip ne diyelim.....geç olsun....güç olmasın.....

bu arada dua işini ne yaptın?

Slm Kizlar nasilsiniz bakim ben bu sabah ev doktoruna gittim yumurtaliklarim agriyordu kan tahlili istedi verdim.iki gun sonra belli olur dedi.ya ben hollandadan yaziyorum ordan yazan varmi?turkiyede yasayanlar cok sanslisiniz istediginiz zaman kadin hastaliklarina gidiyosunuz burda hemen yok oyle aile doktoru karar Veriyor en Son kadin hastaliklarina gonderiyor.ve hollandadan yazan varsa bana yardimci olurmu?

gerçekten çok sıkıcı ya yani para verip özel bir yere gözükemiyomusun ayy illa ev doktorumu sevk edecek hele birde ev doktoru huysuz bişeyse of ki ne off Allah sabır versin gerçekten çok şanslı hissettim kendimi

gurbettttttttttt bacummmmmm

petunya
akacak kan durmadı evet :9: :9: çok güldüm bu lafına...Allah ta seni güldürsün inş..........

bu arada hamile olan gelincik değil
türkiyem gelinciğe cevap yazmış ama alıntıyı yapamayınca gelincik yazmış gibi olmuş kızlar
geçen biride tebrik ettide gelinciği ama gelincik değil hamile olan Turkiyem

uamrım hamile kalırda gerçekten tebrik ederiz bacımı

Bende Türkiyemin hamile olduğunu anladım ama ona yanıtla deyince diğer mesajı koymuş otomatik evet vardır bundada hayır demek ki sıradaki gelincik :)

selam kardeslerim kayinperderin iyi olması (beyin tümörü var) için yasin dağıtıliyor 500 olması lazım..... kişi başına 1 yasin olmak şartıyla yasin dağıtabilirmisiniz eğer dağıtabilirseniz sevinirim...bildileri bana msj olarak gönderirseniz sevinirim... simdiden Allah razi olsun......

bu yönteme O+12 diyorlar. bizimkiler bunu ovulasyondan 12 saat sonra ilişki diye yanlış biliyolar. bu yöntem kız bebek için uygulanıyor. daha çok siklus başında da yumurtlayan bayanlar uyguluyor. ovulasyondan 12 gün sonra ilişki oluyor. gelecek siklus başında yumurtlama oluyor dayanıklı x ler döllüyor.

biraz daha açarmısın teravet.yani gurbetin dediği gibi bişimi...
ovulasyondan 12 gün sonra tekrarmı ovulasyon oluyor yoksa ovulasyondan 12 saat sonrayımı kastediyor..biliyorsan ayrıntiarı yaz

gelelim bana lobucuiki denedim allahın cezası silik pozitif verdi nasıl sevindim anatamammmm
sonra kanda bakıdı sonuç 1.20den küçük yani negatif...idrar için belli markalar varmış zaten onları almamak lazımm

gelelim bana lobucuiki denedim allahın cezası silik pozitif verdi nasıl sevindim anatamammmm
sonra kanda bakıdı sonuç 1.20den küçük yani negatif...idrar için belli markalar varmış zaten onları almamak lazımm

en az 5 olması lazımmıs yanım benım allahım hayılrısını versın ne dıyelım

cnm bende isvicreden yaziyoum fakat ev drum var ayrica bide dogum drum var 5 yildir mutlaka olur yani burada siurekli ona giderim bende illa sizin ORADA SEVK EDECEK EV DRU O ZAMAN :53:[/QUOTE]

Evet canim illaki ev doktoru sevkediyo...sizin orda ne guzelmis keske burasida oyle olsa:(

gerçekten çok sıkıcı ya yani para verip özel bir yere gözükemiyomusun ayy illa ev doktorumu sevk edecek hele birde ev doktoru huysuz bişeyse of ki ne off Allah sabır versin gerçekten çok şanslı hissettim kendimi

Bende Türkiyemin hamile olduğunu anladım ama ona yanıtla deyince diğer mesajı koymuş otomatik evet vardır bundada hayır demek ki sıradaki gelincik :)

Aynen petunya Allah bize sabir versin ellerine dustuk mu yandik...giciklar...bakalim kan sonucum ne olcak?

a.s canim rahatadin sonunda canim, hadi göyzün aydin...

bugün bende adet oldum...bu ay daha dikkatli olmak istiyorum ve mutlaka yumurtlaman 2,5 -3 güne tutturmak istiyorum...sana gene tarihleri veriyimmi saatlerinle

Gecmis olsun nazcim benimde tutmadi bu ay...valla 3ay bosa gitti...bu sefer yumurtlamaya biraz yakin birak bari....hayirlisi artik.....

ay kizlar kusura bakmayin ya ozurdilerim,alinti yaptiydim karismis yazilar,evet ben hamileyim kizlar,darisi butun isteyenlere insallah:49:

biraz daha açarmısın teravet.yani gurbetin dediği gibi bişimi...
ovulasyondan 12 gün sonra tekrarmı ovulasyon oluyor yoksa ovulasyondan 12 saat sonrayımı kastediyor..biliyorsan ayrıntiarı yaz

bacım bazı kadınlar adet döneminde hem siklus başında hem de 14. gün civarı yumurtlarlar. bu kadınlar adet döneminin bitmesine yakın zamanda ilişki yapıyorlar. gelecek adet döneminin başında yumurtlama oluyo. y ler o zamana kadar ölmüş oluyo ve x ler döllüyor.

ver bacım tabiki...yardımcı olmaya çalışcam yine
umarım bu ay sağlıkla hamiş kalırsın kızına

bende evet regl oldum rahatladım ama malesef uzayacak tarih almam
neyse nasip ne diyelim.....geç olsun....güç olmasın.....

bu arada dua işini ne yaptın?

olsun canim takma kafana,yasini felanda problem yapma sakin, ben kendime ne diyim ozaman 30 zuna basmisim ikincisi yok ortada...

insallah canim, insallah bu ay kalirim...

Bi arkadas var, o demisti ben okurum diye..tabi ona anlatmadim neler yaptigimi felan...tek dedimki dua ederken kizim olmasi icin dua etsin dedim saglikli eli ayagi düzgün diye...
Aklimda sende vardin,ama sende adet olsun genede cok sagol canim...Bu ay dikkat etmek istiyorum 7-8-9 yaparim diye düsünüyorum....doktorada gitmek istemiyorum bu ay..sen nedersin??

Gecmis olsun nazcim benimde tutmadi bu ay...valla 3ay bosa gitti...bu sefer yumurtlamaya biraz yakin birak bari....hayirlisi artik.....

Hayirlisi canim...bir umutla basladim bu aya gene bakalim artik sonuc ne olcak....esim yavas yavas bu plan isinden kafayi yiyor....diete devam halen...süt icmek istemiyorum artik ya, icim disim yogurt oldu offfff offffff:14::14:

Back