Süper Anneler - 2011

o kadar para harcandi yumurtlama kitlerine
bi ise yaramadi
bu defa kesinlikle ates olcumu yapicam ins
once Allah istemeli bizim cabamiz bosuna

Bennur bu mesaj sana ::::::::

insallah canim ...iki gündür agrim var hafif ama carsambadaki gibi degil..bugünde canim bir cola cekti ama icmicem...

Arkadasim gece dogum yapti ikinci oglu oldu Mikkail"imiz oldu.O kazaya ugradi hesapta beraber plan etcektik..Öglenden bebisi görmeye gitcem...

Son düzenleme:
o kadar para harcandi yumurtlama kitlerine
bi ise yaramadi
bu defa kesinlikle ates olcumu yapicam ins
once Allah istemeli bizim cabamiz bosuna

bende iki aydir cok para harcadim ultrasonmus, ovulasiontestiymis bakalim....vala korkuyorum uzun sürerse hamile kalam..iflas ederiz...

hadi bakalım....hayırlısından naz olsun inşallahhhhhhh
minik mikail hoşgelmiş....benim içinde bolbol öp...mis kokusunu kokla....
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben çok özledim bebek kokusunu ...Allahım hepimize gönlümğzdekileri tez zamanda nasip et ....şu mübarek cuma günü hürmetine..................amin.............

selam herkese
malisef bugun reqlim basladi
bebis konusu ertelendi yine (((
hayirlisi

olsun canım....stres yok....olana kadar devam
önümüzdeki ay olur inşallahhhhhhhhhhhhhh

helloooooooooooooooo kizlarrrrr naberisnizzz??

bernurrrruum ben is yerinde ebuddy kullandigim icin davetiye gelmedi daha.anca evde olunca geliyor canim. cok sagol tekrar!

eee kizlar durgunuz bugün? ne var ne yok anlatsanizaa?

berrak uzayan akıntımı ilk defa farkettim bugün uzun zamandır görmemiştim.şimdi bu akıntının anlamı neydı kızlar adetım biteli 3 gün oldu erken değilmi bu akıntıya acaba erkenmı çatlıyacağım?neolur cvp verın buay son takıpım benım inş.

Ha çatladı ha çatlayacak derken, öylemi böylemi derken ,bin bir türlü şey düşünüp okurken ,eğrisi doğrusu ne diye düşünmekten :44:yumurtadan önce ben çatlayacağım sanırım :90:
Allahtan hayırlısını isteyip sabırla beklemekte buldum huzuru

DUSTY ADLI KULLANICIDAN ALINTI
CM: En önemli kriterlerden biri. Yumurta akı benzeri CM yaklaşık 6 gün boyunca görülür (çoğu kadın farketmese de). Ovulasyon bu akıntının 5. ya da 6.günü oluşur. Sonra CM derhal eski yapışkan, pütürlü haline geri döner.
MERHABA KIZLAR....GELİNCİK , buna göre sen daha yumurtlamadın,ama yakın demekki...ben de kız istiyorum anlatırmısın neler yaptın?

Çok teşekkür ederım emremirimm valla dusty73 ün msj ını kaçıncı sayfada olduğunu unutmuştum aramayada gözüm yememişti bu kaçıncı sayfada cnm orada çok önemlı bilgiler vardı onu alacaktım
canım benım 3.ayım ateş ölçmede hala ölçüyorum bu son ay inş.
folıkasit kullanıyorum,süt dondurma gibi kalsıyumlu yiyeceklerden alıyorum
buay ovülasyon testi siparişi verdım onu kullanıcam,kalsıyum sandoz aldım,aspartam tatlandırıcı kullanıyoum çayıma,ilişki önceside sirkeli duş yapıcam inş.
yumurtlama günümden 3 gün önceyı bulmaya çalışıyorum yaptıklarım bunlar diyetıde dört dörtlük yapamıyorum beceremıyorum ne yazıkki ya.
senıde sürekli altta sayfada görüyorum ama pek katılmıyordunkız istemenede ayrıca sevındım
sen nezaman bebeği düşünüyorsun ?

kizlar arkadasimin oglu oldu yanina gittim ufacik ya, ne tuaf benimki yanimda kocam, ne cabuk büyüyolar ya....

kaynanama arada söyledim arkadas dogum ettigini ne dedi bana sasirmayin,
oglu olanlarin yanina gitmicem, eltiminde ikinci oglu olcak ya. sende dogurma oglan seninde yanina gelmem dedi tabi gülerek dedi ama yani bu kadarda olurmu, sanki bizim elimizde olan bisey.....

Dilin kemiği yok işte...herşeye bişey bulurlar
Oğlun olur kız olmaz derler...kız olur bu sefer erkek olsun derler.....amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn boşverecksin bazenn

bizim buralarda genelde erkek bebek için o tavırları yaparlar
4tane oğlu olsa 5.erkek olsa yine seviniyorlar ne yazık ki....
antepteyim ben bu arada
ben kız için bu kadar istekli olanları görünce inan çok seviniyorum
çevremde pek nadirdir....3 oğlu vardır güya kız siterler ama yine oğlan olunca da kasılırlar....ne saçma

kaynanan çok istemiş demekki kızı olmasını ama olmamış belli içinde kalmış benım kaynanam gibi.

Kizlar ovulation test tim positiv cikti gibi yani yarin Allahin izniyle basliyorum denemeyek tek iliski ve esim orgz olacak hemen ben istemiyorum olmak sizce kusura bakmayin ama bölyle yazmam zorundaydim

karbonatli dusu yapmiyacam korkuyorum kizlar soyuk yikacayim namazimi kilacam gerdeye girer gibi bir tuaf olu ve esimede kil diyecem

Dua edin kizlar hayirlisi arti bakalim tutacak mi??insAllah hepimizin gönlündeki olur

hadi bakalim cnm Allah gonlundekini karnina koysun guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…