• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kizlar ovulation test tim positiv cikti gibi yani yarin Allahin izniyle basliyorum denemeyek tek iliski ve esim orgz olacak hemen ben istemiyorum olmak sizce kusura bakmayin ama bölyle yazmam zorundaydim:14:

karbonatli dusu yapmiyacam korkuyorum kizlar soyuk yikacayim namazimi kilacam gerdeye girer gibi bir tuaf olu ve esimede kil diyecem:66:

Dua edin kizlar hayirlisi arti bakalim tutacak mi??insAllah hepimizin gönlündeki olur

bende yarın deniycem benimde pozitif çıktı.gülenyüz değil normal oanlardan almıştım.koyuya yakın çıkmış yani nerdeyse aynı renk...
yarın akşama denemem var.senin son reg ne zamandı benim 18 eylülsaat12
büyük ihtimal sağda.hissediyorum ağrısını

Son düzenleme:
manoya takiple hamile kaldım kızım oldu yazmışsın.iğnemi oldun.iğneden kaç saat sonra birliktelik oldu yazarmısın.öncesinde korunmasız ilişkin olmuşmuydu

bende yarın deniycem benimde pozitif çıktı.gülenyüz değil normal oanlardan almıştım.koyuya yakın çıkmış yani nerdeyse aynı renk...
yarın akşama denemem var.senin son reg ne zamandı benim 18 eylülsaat12
büyük ihtimal sağda.hissediyorum ağrısını

Benim 16.09.11 22.00 falandi ama bben gülen yüz aldim canim ve ucuzdan almisdim gülen yüz cikmadi bugün öbürü hafif cizgi olmaya basliyor hadi hayirlisi insAllah ben bide kadin doktorumda yumurtami takip etdirdim sagda dedi bana 1,8 dedi dün bugün 2,0 falan olur dedi bakalim insAllah yarin gösterir yoksa Pazara bazilarinda hep 2 de patlarmis insAllah gec patlamaz yoruldum bu islerden insan beyni yoruluyor vallahi Allah insAllah hepimize gönlündekini verir:66:

kızlar benim de adetim 18 eylüldü. yumurtlama için hala bir belirti yok. normalde bugün olmalı. en son deneme 12.gün 29.09 da oldu kız bebek için.sizce yarın yumurtlama olursa spermler 3 gün yaşar mı....tutmazsa diye korkuyorum. 1 ay daha bu şekilde denemek istemiyorum, ama denememiş olmak ta istemiyorum içimde kalmasın diye :( önümüzdeki ay tutmazsa normal gün hesabı yapmadan denemeye başlıycam...dua edin benimi çin kızım olması ve bu ay tutması için:49:

hesapta pazartesi catlicakti ama catlamadi doktorda cok sasirdi bu kez, son 2 ayi dokgru hesap etmisti ve ogün catlamisti bu ay gecikti, bakalim artik hayirlisi, keske pazarda iliskiye girseydim ama nerden bilcektim. Olmazsa artik bidahaki sefere daha cok dikkat ederim vucudumu ama hesabima göre 10-11 catlamam oluyor hep bunu cikardim...Bakalim Nazimiz ne zaman gelicek _)

sen erkekmi istiyorsun ,insallah yüce rabbim sanada nasip eder canim...

Evet canim erkek bebek icin bu 3cu deneme ve 2si tutmadi ve Son denenme de tutmadi galiba kimizilar gelir yakinda:( bakalim olmazsa doktora gitcem.yumurtaliklarim cok agriyo bazen...birde stres ha simdi ha sonra iliski derken...birde dedigin gibi bir suru ovulasyon kiti masrafi...eziyet iste ne zormus erkek dogurmak:) ama olmazsada kader artik....

kızlar benim de adetim 18 eylüldü. yumurtlama için hala bir belirti yok. normalde bugün olmalı. en son deneme 12.gün 29.09 da oldu kız bebek için.sizce yarın yumurtlama olursa spermler 3 gün yaşar mı....tutmazsa diye korkuyorum. 1 ay daha bu şekilde denemek istemiyorum, ama denememiş olmak ta istemiyorum içimde kalmasın diye :( önümüzdeki ay tutmazsa normal gün hesabı yapmadan denemeye başlıycam...dua edin benimi çin kızım olması ve bu ay tutması için:49:

canim benimde hesabima göre 2-3 önce ilsikiye son vermistik yumurtlamam gec catladi 4 gün oldu...benim bildigimde 4-5 güne kadar yasiyormuslar..alman sayfasinda birininki 6 gün ilsiki arasinda kizi oldu...ben bidahaki ay 3 gün önce birakmaya calismam, iyi hesap ederek...

Evet canim erkek bebek icin bu 3cu deneme ve 2si tutmadi ve Son denenme de tutmadi galiba kimizilar gelir yakinda:( bakalim olmazsa doktora gitcem.yumurtaliklarim cok agriyo bazen...birde stres ha simdi ha sonra iliski derken...birde dedigin gibi bir suru ovulasyon kiti masrafi...eziyet iste ne zormus erkek dogurmak:) ama olmazsada kader artik....

hayirlisi canim biz deneyelim,de artik sonunu yüce rabbim bilir...benimde 3.cü deneme tutmazsa bidahaki haftayi bekliyorum dört gözle daha dikkat etmeye caliscam..

Çok teşekkür ederım emremirimm valla dusty73 ün msj ını kaçıncı sayfada olduğunu unutmuştum aramayada gözüm yememişti bu kaçıncı sayfada cnm orada çok önemlı bilgiler vardı onu alacaktım
canım benım 3.ayım ateş ölçmede hala ölçüyorum bu son ay inş.
folıkasit kullanıyorum,süt dondurma gibi kalsıyumlu yiyeceklerden alıyorum
buay ovülasyon testi siparişi verdım onu kullanıcam,kalsıyum sandoz aldım,aspartam tatlandırıcı kullanıyoum çayıma,ilişki önceside sirkeli duş yapıcam inş.
yumurtlama günümden 3 gün önceyı bulmaya çalışıyorum yaptıklarım bunlar diyetıde dört dörtlük yapamıyorum beceremıyorum ne yazıkki ya.:43:
senıde sürekli altta sayfada görüyorum ama pek katılmıyordunkız istemenede ayrıca sevındım :66:
sen nezaman bebeği düşünüyorsun ?
BÜTÜN GÜZEL ANNECİKLERE EN İÇTEN SEVGİLER,MERHABALAR :64:
GELİNCİK canım inşaalah seneye düşünüyorum,tabi cesaret edebilirsem..malum 2 oğlandan sonra insanın biraz gözü korkuyor,ama tabi hayırlısı....Senin bir oğlun vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam.rabbim oğluna bir kızkardeş nasip etsin. SUDAFET ŞURUP VEYA TABLET vajinayı asidik yapıyormuş diye okudum,ilişkiyi düşündüğün hafta içilecekmiş ,sen kullandınmı?
DUSTY NİN değerli bilgileri 253,254,258 gibi o sayfalarda,ama ben burada işime yarayacak ne görürsem hemen kopy yapıyorum..sayfaları bilgisayardan çıkarsam kitap olcak nerdeyse..bilgilerinden faydalandığım bütün kardeşlerime sonsuz teşekkürler,umarım herkes gönlündekine kavuşur
:71:

canim benimde hesabima göre 2-3 önce ilsikiye son vermistik yumurtlamam gec catladi 4 gün oldu...benim bildigimde 4-5 güne kadar yasiyormuslar..alman sayfasinda birininki 6 gün ilsiki arasinda kizi oldu...ben bidahaki ay 3 gün önce birakmaya calismam, iyi hesap ederek...

çatladığını da tam anlayamıyorum ama, bu ay akıntı da olmadı henüz :( bakalım artık tutarsa tutar... biz elimzden geleni yaplım da herşeye rağmen erkek olursa allahın takdiri buymuş deriz :)

Dilin kemiği yok işte...herşeye bişey bulurlar
Oğlun olur kız olmaz derler...kız olur bu sefer erkek olsun derler.....amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn boşverecksin bazenn

bizim buralarda genelde erkek bebek için o tavırları yaparlar
4tane oğlu olsa 5.erkek olsa yine seviniyorlar ne yazık ki....:63:
antepteyim ben bu arada :72:
ben kız için bu kadar istekli olanları görünce inan çok seviniyorum
çevremde pek nadirdir....3 oğlu vardır güya kız siterler ama yine oğlan olunca da kasılırlar....ne saçma :63::45:[/QUOTE

BERNURCUĞUM,sana katılmamam mümkün değil,çok doğru söylüyorsun.Benim de eşim ANTEPli,biz de MARAŞtayız şuanda ama seneye Antep e tayin isteyeceğiz.dediğin gibi hepsi erkek delisi...eltimin kızı oldu,doğurana kadar çocuğun cinsiyetini söyleyemediler..Ben çocuğumun kız olmasını okadar istedim ki anlatamam,hele de ikincinin..hastanedeyiz,doğumdan çıktım,acıdan kıvranıyorum,yanımda doğum yapan kadının kızı olmuş,refakatçisi bana: Erkek doğurdun diye mi böyle kasım kasım kasılıyorsun demez mi? Ya sabır dedim içimden....Rabbim hidayete erdirsin ne diyeyim....

Son düzenleme:
gurbet senin mahalle kapandımı canım giremiyorum:)
yok guzelim giriliyor girebilin yaneeee

demene yapanlara hayirlisini diliyorum ins
yumurta takibi yapanlara sabir diliyorum

benim de ev kesinlesti kizlar aralikta ins yeni evimdeyim kismetse bir aydada yerlesssem 01.01.2012 de calismalara basliycam kismetim de varsaaa yasarsam o guna kadar
faceden ekleyin beni gurbet melek anne ve bebek var profilde bide ekledikten sonra msj atin super anneler diye

Kizlar bana dua edin isterseniz ben bugun aksam ilikiye gidecem tek iliski yumurtlama kiti gülen yüz gösterdi:64::64::64::64::64::66::66::66::66::64::64::64:
InsAllah Allah dualarimi kabul eder sizlerede hep ediyorum canlarim Naza Fatos ve diyer arkadaslara.....

Namazimi kilacam simdi öyleni hadi bakalim öptüm

Kizlar bana dua edin isterseniz ben bugun aksam ilikiye gidecem tek iliski yumurtlama kiti gülen yüz gösterdi:64::64::64::64::64::66::66::66::66::64::64::64:
InsAllah Allah dualarimi kabul eder sizlerede hep ediyorum canlarim Naza Fatos ve diyer arkadaslara.....

hayırlı haberlerini tez zamanda alırız işallah canım darısı benim gibi deneyemeyenlerin başına .......

BÜTÜN GÜZEL ANNECİKLERE EN İÇTEN SEVGİLER,MERHABALAR :64:
GELİNCİK canım inşaalah seneye düşünüyorum,tabi cesaret edebilirsem..malum 2 oğlandan sonra insanın biraz gözü korkuyor,ama tabi hayırlısı....Senin bir oğlun vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam.rabbim oğluna bir kızkardeş nasip etsin. SUDAFET ŞURUP VEYA TABLET vajinayı asidik yapıyormuş diye okudum,ilişkiyi düşündüğün hafta içilecekmiş ,sen kullandınmı?
DUSTY NİN değerli bilgileri 253,254,258 gibi o sayfalarda,ama ben burada işime yarayacak ne görürsem hemen kopy yapıyorum..sayfaları bilgisayardan çıkarsam kitap olcak nerdeyse..bilgilerinden faydalandığım bütün kardeşlerime sonsuz teşekkürler,umarım herkes gönlündekine kavuşur
:71:

Bayaa varmış sana canım bende geçen sene takıpde kalırdım hep. teşekkür ederım canım bende ajandama yazıyorum bilgilerımı.evet 1 oğlum varallah bağışlarsa inş.
evet sudafed şurubunu eczanelerden vermıyorlar dr tavsıyesı olmadan alamadım canım geçen sene elara arkadas bana söylemişti ama aspartam tatlandırıcı kullanıyorum olmazsa sağlık ocağından yazdırayım nebıleyım verırlermi.
birde 2 çeşit var o şurupdan hangısı dıye soruyolar bılemıyorum mavı kaplımı turuncu kaplımı senın bılgın varmı canım ?

cuma günü bayrak töreninde velinin biri oğlunu almaya gelmiş karnı kocaman ,yanında da 2-3 yaşlarında bir oğlan çocuk daha var müdür konuşurken dayanamadım gittim yanına sordum hayırlı olsun 3. bekliyorsunuz cinsiyeti ne dedim erkek buda dedi aaaa dedim sen de hürrem gibi üçlemişsin gülüştük ayol ben de yapacam da bulamam diye korkuyorum sen ne yiyorsun allahaşkına hele bir deyiver dedim kadın saydı :kımızı eti doktoru yasaklamış son 2 senedir yemiyormuş et olarak tavuk ve balık tüketirmiş genelde, yumurtayı gençkızlığından beri yemezmiş kokuyor diye , normal yemekleri tuzlu severmiş ama tatlıyada bayılırım diyor sütlü şeyler ağzına koymuyormuş ama arada yoğurt yerim yemekte dedi bizim diyetle tutan tek yeri yumurta yememesi ve tuzlu sevmesi diyette doğru yoldayız gibi geldi bana....ilişki zamanını da sordum ama gel de görün kızara kızara kadın çok rahat güldü adet bittikten sonra hep oluyordu dedi ben tam ortasında yumurtlar kadın dedim o zaman erkek şansı yükselir kadının yumurtlama zamanından haberi yok !!!!!!!!!!!!!!ben bilmem o kadar dedi yumurtlama anı olayına sekte vurdu şimdi bu hatun...............​

canim arkadasim benim dualarim seninle kocaman öptüm...
annemlere geldim pazartesiye kadar burdayim ama buranin takipscisiyim arada girer bakarim yazdiklarina...

canim arkadasim benim dualarim seninle kocaman öptüm...
annemlere geldim pazartesiye kadar burdayim ama buranin takipscisiyim arada girer bakarim yazdiklarina...

Sag ol canimbenim iyi eglenceler size Annende...

Naz cano bana diyorlar ki bugün sabah positivse yarin iliskiye gir diyorlar bazilari ama ozaman daha yaklasirsin yumurtlamina diyorlar ??

Sag ol canimbenim iyi eglenceler size Annende...

Naz cano bana diyorlar ki bugün sabah positivse yarin iliskiye gir diyorlar bazilari ama ozaman daha yaklasirsin yumurtlamina diyorlar ??

bende sabah positivdi öglenden catlamisti feci sekilde agrim olduydu..ama tabi bende gecikme olmustu ve follikel baya büyümüstü...

yanlis bisey söylemek istemem sana one stepde tam iki cizgi ciktimi haififten degil tam cizgi ama...ama eger sabah yapcam diyorsan gec yapma erken sabahtan yap..bise atesin bugün kacti??oda önemli tabii

Back