Süper Anneler - 2011

aminnn insallahhh! yok canim tutmadi saril saril geliyorlar kirmizi kankilerim. artik gelecek aya kaldi bakalim hayirlisi. bende öyle düsündüm arada baya fark var. bence kiz isteyenler adetten sonra iki günder bi iliskiye girsinler. yumurtlama gününe kadarr

yeni evin hayirli olsun guzelim benim hadi baalim bebginde kesesini gorursun o zamn

şu cevabın için Allah senden razı olsun canım

cnm dertlesmek istersen dertleselim cözüm bullalim
birseyleri yirtmakla veya kirip dökmekle hallolmaz bu isler
sen kendini yipratirsin kimseye de birsey olmaz
istersen özel den yazabilrisin canim ne oldu ne bitti
fikir alisverisi olur
demekki sen benim yasadiklarimi dinlesen veya yasasan sen bitmissin belkide intihar edersin..
insanlar nelere ne turlu imtihanlara tabi tutuluyor
bizim yasadiklarimiz yaninda hic gibi geliyor bunu unutma
her zaman diyorum ve yineliyorum her zaman insan kendisinden daha kotu durumlarda olanlari aklina getirsin teselli bulur o zaman
Allah sevdigi kuluna dert verir ki kendini hatirlatir ..
hersey yolunda oldugu zaman hangi birimiz Allah diyoruz.... ne zaman basimiz sikissa o zaman Allah diyoruz bunu herkes yapiyor o nedenle sabirli ol her ne yasadiysan yasa asla ISYAN ETME sabrin sonu selamet insAllah

kızlarrr evımızın kapıları acıldı zıyarete gelebılırsınızzzzzz

Son düzenleme:
FASEDEN HESAP ACILDI SUPER ANNELER DIYE CNM HERKES GELEBULUR
gurbet melek onu ekleyin sizi davet ederim bnn

FASEDEN HESAP ACILDI SUPER ANNELER DIYE CNM HERKES GELEBULUR
gurbet melek onu ekleyin sizi davet ederim bnn

faceim yokki
gurbet abla yaa sanada sorayim banada bi bakarmisin su bio olayina? cok karisik geliyor bana bisi anlamadim sana bilgilerimi vereiymde vaktin olursa canin istrerse zahmet olmazsa bakarmisin :))))

dogum tarihim 13.01.1985
kocacim: 11.11.1985
sat: 28 eylül :)
28-29 gün sürüyo abla

kizlar dua edin benim icin bugün yumurtladim...en son cumartesi iliski oldu..yani 4 gün önce hesabima göre pazartesi yumurtlucaktim bugüne kismet oldu..insallah tutar insallah bi NAzim olur kizlar....DUa edin benim icin....
Ay canim benim
tutmusdur insallah.......Naz gelecek insAllah...benimde Egem.......insAllah ne güzel 4 gün planin tutdu insAllah benimde tutar..

kizlar dua edin benim icin bugün yumurtladim...en son cumartesi iliski oldu..yani 4 gün önce hesabima göre pazartesi yumurtlucaktim bugüne kismet oldu..insallah tutar insallah bi NAzim olur kizlar....DUa edin benim icin....
Ay canim benim
tutmusdur insallah.......Naz gelecek insAllah...benimde Egem.......insAllah ne güzel 4 gün planin tutdu insAllah benimde tutar..

Kizlar ben karbonatli su icmeyim bugünden itibaren basliyorum valla dusu yapmaya korkuyorum niyese icimden gecmiyor

saol Gurbetgüzelim

ben bugün doktora gitdimve bana dedi 1,8 cm olmus yani haftasonu iliskiye gir dedi kizlar dua edin banada insAllah denk gelir ben hep allahim diyorumAllahim kadinlarkulubunde arkadaslarima da gönlündekini ver insallah kabul eyler...

Son düzenleme:

Herseyin hayirlisi fatos bende bugu gitdi haftasonnu iliski ol dedi 1 kez dedi dua edin insAllah tutar...

500 tefriciyem bitti pc ye oturamiycam arkadaslarimiz ilgilenen karsesimize bir zahmet duyursun

Ay canim benim

sagol canim insallah bakalim,ben 3 gün hesap etmek istemistim ama bu kez 4 dün oldu artik hayirlisi...

sanada hafta sonu bol sans canim insallah egemizde olur

dualarim seninle...

SELAM SÜPER ANNELER...Sizleri uzun zamandır takipteyim,yazmak bugüne nasip oldu...Benim 2 oğlum var hayırlısıyla bir de kız istiyorum rabbim nasip ederse..FATOŞ-55 diğer topice yazdım ama buraya da yazayım Ekim ayı için bion şöyle 3,4,5,6,7 Ekim erkek günlerin,
19,20,21,22,23......30 ekime kadar da erkeğe yatkın günlerin...
diğer günler ise kız günlerin...rabbim hayırlısıyla gönlündekine kavuşmayı nasip etsin

Canimmm cok tesekkür ederiiiim! Zahmet oldu sanada! Ama o günler benim yumurtlama günüme denk gelmiyor napcam?

selaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm kııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaarr nabersiniz ne yapıyonuz görüşmeyeli ben uzun zamandırr giremıyom çok yoğunum malüm okullar başladı 3 çocukla akşam nasıl oluyo anlamıyom hep koşuşturma içersindeyım

hesapta pazartesi catlicakti ama catlamadi doktorda cok sasirdi bu kez, son 2 ayi dokgru hesap etmisti ve ogün catlamisti bu ay gecikti, bakalim artik hayirlisi, keske pazarda iliskiye girseydim ama nerden bilcektim. Olmazsa artik bidahaki sefere daha cok dikkat ederim vucudumu ama hesabima göre 10-11 catlamam oluyor hep bunu cikardim...Bakalim Nazimiz ne zaman gelicek _)

sen erkekmi istiyorsun ,insallah yüce rabbim sanada nasip eder canim...

Son düzenleme:
bellide olmaz canım

ben bir yerde kız spermlerin anne rahminde 1 haftaya yakın yaşadığınıda okumuştum
tabiii her okuduğumuz doğru bilgiler olamayabilir
ama nasibi varsa yola çıkmıştır zaten NAZ kızımız.....inşallahhhhhhhh

fatoşşş msn ekledim canım

ordan soruna cevap yazmaya çalışırım

özelden yazdım ama 10 dk.bir gidiyormuş boşa gitti yazılanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…