• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

amin canim,saol guzel dileklerin için,zaten hamile oldugumu ogrenince valla aklima siz geldiniz haber verim kizlara dedim ,cabalarimiz bosa cikmaz insallah.Allahim olmayanlarada nasip etsin insallah:))

amin canımmmmmmmm

fatoşcum kızının geçmiş doğum günü kutlu olsunnnn
öp bizim için

[
BLG çok geçmiş olsun canım

cuma günü bayrak töreninde velinin biri oğlunu almaya gelmiş karnı kocaman ,yanında da 2-3 yaşlarında bir oğlan çocuk daha var müdür konuşurken dayanamadım gittim yanına sordum hayırlı olsun 3. bekliyorsunuz cinsiyeti ne dedim erkek buda dedi aaaa dedim sen de hürrem gibi üçlemişsin gülüştük ayol ben de yapacam da bulamam diye korkuyorum sen ne yiyorsun allahaşkına hele bir deyiver dedim kadın saydı :kımızı eti doktoru yasaklamış son 2 senedir yemiyormuş et olarak tavuk ve balık tüketirmiş genelde, yumurtayı gençkızlığından beri yemezmiş kokuyor diye , normal yemekleri tuzlu severmiş ama tatlıyada bayılırım diyor sütlü şeyler ağzına koymuyormuş ama arada yoğurt yerim yemekte dedi bizim diyetle tutan tek yeri yumurta yememesi ve tuzlu sevmesi diyette doğru yoldayız gibi geldi bana....ilişki zamanını da sordum ama gel de görün kızara kızara kadın çok rahat güldü adet bittikten sonra hep oluyordu dedi ben tam ortasında yumurtlar kadın dedim o zaman erkek şansı yükselir kadının yumurtlama zamanından haberi yok !!!!!!!!!!!!!!ben bilmem o kadar dedi yumurtlama anı olayına sekte vurdu şimdi bu hatun...............​

dini kitaplarda reglı bitiminden 5 güne kadar olursa erkek 5den 8 güne kadar olursa kız dıyor ya acaba o tezmı tutuyor o bayanda yada yumurtlama dönemı regliden hemen sonra erken çatlıyor.
benım eltımınde 4 aylık oğlu oldu oda erkek istiyordu 1 kızı vardı 8 yasında sordum nezamana denk geldi ilişki adetten hemen sonra 1 defa oldu dedi şaşırmıştım bende bilmiyorum artık nasıl oluyor :37:

dini kitaplarda reglı bitiminden 5 güne kadar olursa erkek 5den 8 güne kadar olursa kız dıyor ya acaba o tezmı tutuyor o bayanda yada yumurtlama dönemı regliden hemen sonra erken çatlıyor.
benım eltımınde 4 aylık oğlu oldu oda erkek istiyordu 1 kızı vardı 8 yasında sordum nezamana denk geldi ilişki adetten hemen sonra 1 defa oldu dedi şaşırmıştım bende bilmiyorum artık nasıl oluyor :37:

ben bıraktım artık yöntemlere kafa yormayı Allah ol diyor oluyor bizim elimizden gelen bir şey yok ben artık buna inanıyorum

ben bıraktım artık yöntemlere kafa yormayı Allah ol diyor oluyor bizim elimizden gelen bir şey yok ben artık buna inanıyorum

geçenki sinir harbınden sonra bu şekılde düşünmene çok sevındım canım sıkma canını hakkımızda hayırlısı neyse olsun inş.

bende sabah positivdi öglenden catlamisti feci sekilde agrim olduydu..ama tabi bende gecikme olmustu ve follikel baya büyümüstü...

yanlis bisey söylemek istemem sana one stepde tam iki cizgi ciktimi haififten degil tam cizgi ama...ama eger sabah yapcam diyorsan gec yapma erken sabahtan yap..bise atesin bugün kacti??oda önemli tabii

naz81 arkadasının kızı olcaktı hangi yöntemlerle yakalamış sordunmu canım 2gündür görüşemıyoruz senınle

naz81 arkadasının kızı olcaktı hangi yöntemlerle yakalamış sordunmu canım 2gündür görüşemıyoruz senınle

annemlerdeyim canim burda fazla giremiyorum nete,yarin kahvaltiya gitcem arkadasima ozaman sormak istemiyorum...yarin aksam eve gelcem geri yazisiriz ozaman...

kizlar beni yanlis anlamayin ne olur gelincikin yazisini okuduktan sonra bunu soleyim dedim.Allahin dedigi olur tabi siz ne yaparsaniz yapin zaten onun cinsiyeti coktan belli,bole yontemler uyguluyacaniza Allahim senin dedigin olur bana bir kiz yada bir oglan nasip et deseniz yeterli ,biliyormki zaten bunu diyorsunuz .bu benim 3.cocugum olcak hiç birindede ozel bise yapmadim,sadece ALLAHIM bana erkek cocugu nasip et dedim oglum oldu,ikincide kiz istedim Allahim senin dedigin olur bana birde kiz cocugu nasip et dedim kizim oldu,bu son hamileligimdede kiz istiyorum Allahin dedigi olur,kizimda var oglumda hangisini laik gorurse artik,cok yoruyozunuz kendinizi bunun farkindayim bu islerle yatip bunlarla kalkiyosunuz,kendinizi cok strese sokuyosunuz.beni yanlis anlamayin ne olur;Allahim insallah kalbinize gore versin,tez gunde yuzunuzu guldursun.:71::71:

kizlar beni yanlis anlamayin ne olur gelincikin yazisini okuduktan sonra bunu soleyim dedim.Allahin dedigi olur tabi siz ne yaparsaniz yapin zaten onun cinsiyeti coktan belli,bole yontemler uyguluyacaniza Allahim senin dedigin olur bana bir kiz yada bir oglan nasip et deseniz yeterli ,biliyormki zaten bunu diyorsunuz .bu benim 3.cocugum olcak hiç birindede ozel bise yapmadim,sadece ALLAHIM bana erkek cocugu nasip et dedim oglum oldu,ikincide kiz istedim Allahim senin dedigin olur bana birde kiz cocugu nasip et dedim kizim oldu,bu son hamileligimdede kiz istiyorum Allahin dedigi olur,kizimda var oglumda hangisini laik gorurse artik,cok yoruyozunuz kendinizi bunun farkindayim bu islerle yatip bunlarla kalkiyosunuz,kendinizi cok strese sokuyosunuz.beni yanlis anlamayin ne olur;Allahim insallah kalbinize gore versin,tez gunde yuzunuzu guldursun.:71::71:

amin canım iyi dileklerin için ben gerçekten yoruldum bıraktım zaten yöntem möntem yumurtladığımı hissedince yapacam artık eşim temmuz olur daha erken istemiyor zaten temmuza kadar hep takip edecem ne zaman yumurtladığımı canım ekmek arası peynir domates çekiyor günlerdir yiycem artık ,rüyalarıma girdi peynirler

canım bu güne kadar bende hep yazdım
bu istekler asla illaki olmamalı.....takıntı haline gelmemeli
bana göre kız veya oğlum olsunistemek ve bunun için çareler aramak gayet doğal
herşeyin başı duadır...ben çok inanıyorum....Allahım senden istiyorum ama vesilen şu olsun diyorum

zaten herşeyi yaradan düzene koymuş
ne olacağı ezelden belli olmuş hepimiz için
bu uygulamalar işin eğlencesi bence

arkadaşlar Allah aşkına bilen biri bana yardım etsin ovülasyon takibi yaptırdım ona göre hamile kaldım, çin takvimine ve yediklerimede dikkat ettim bütün hepsi kız çocuk içindi ama dün doktor erkek dedi 16. haftadayım belki doktor yanlış görmüş olabilir diye düşünüyorum başka doktorlarada gidicem benim şu anda sizden istediğim şey çin takvimini benmi yanlış yaptım;25.06.1975 doğumluyum son adet tarihim 31.10.2010 (16hafta 5 günlük )hamileyim 7 yaşında 1 oğlum var.Sizden cevaplarınızı bekliyorum...[/Q
Düzenleyen: s_seval Düzenleme Tarihi : 09-09-2011 Düzenleme Saati :12:53

bu bayanı okuduktan sonra ümidim tamamen bitti doğal yollarla hamile kalacam işallah burdan ve facedeki gurubumuzdan birbirimizle haberleşmeye devam ederiz...

mimoza arkadasım hatırlamrmısın bilmem ama sen bana bakmıstın oğlun olcak diye ve benim ikinciye oğlum oldu doğru tahmın yani

canım zaten bende illa istiyorum demıyorum namazımı kılıp allah tan istiyorum hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum ki burdakı arkadasların çoğuda öyle zaten.fakat ortadada bilimsel bişeylerin olduğu bilgileride denemekten ne çıkarki bunun günah olduğunuda sanmıyorum
ben sağlıklı hayırlı bı kız evlkat istiyorum ama rabbım bana erkek verırse isyan edecek değilim haşa.
yıne benım canım yıne benım evledım yani...

DUA VE NAMAZ LA GELEN OGLUSLARIMIN HIKAYELERI...........

canlarim benim ilk cocugum benim kiz oldu...
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
(mecburriyyeten böyle birseye kalkistim bunuda belirtmek isterim)ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim.
esim bebek istemiyordu ben istedim hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
kiz oglan saglikli sihhatli hayirli versin mevlam

Kizlar bugün baya gec girebildim Gurbetgüzelim benim Allah razi olsun bizimle bunu paylasdiyin icin....
Ben dün Yatsi namazimi kildim sonra ayni sekilde uyguladim kizlar Namazi kildim Allahima du etdim Bana hayirlisinla bide oglum olmasina nasip et dedim.
Iliski oldu dün yumurtla kiti positivdi agrim vardi bütün gün canlarim...tek iliski istedim ..:34:
Neyse sabah oldu esim diyor benim icime dogdu tutdu dedi bende dedim hayirdir insAllah hayirlisi dedim..Esim fazla rüya görmez ama ben rüya görüm dedi isim ariyorduk dedi yok egemi egemen mi hayirdir dedim

Gurbetgüzeli sendede öyle oldu gibi demi canim isimini söylendi sirf sana insAllah kabul olmusdur ve hamileyimdir bakalim canlarim hayirlisi artik
Hep dualarim sizinle canlarim Kadinlarkulubundeki arkadaslarima gönlündekini nasip et diyiyorum Allahima insAllah

Gurbetgüzelim cok ama cok sag ol bizimle paylasdiyin icin bu duayi:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
yok guzelim giriliyor girebilin yaneeee

demene yapanlara hayirlisini diliyorum ins
yumurta takibi yapanlara sabir diliyorum

benim de ev kesinlesti kizlar aralikta ins yeni evimdeyim kismetse bir aydada yerlesssem 01.01.2012 de calismalara basliycam kismetim de varsaaa yasarsam o guna kadar
faceden ekleyin beni gurbet melek anne ve bebek var profilde bide ekledikten sonra msj atin super anneler diye

Hayirli olsun canim ay ne güzel Allah güle güle oturmana nasip etsin inSAllah

amin canımmmmmmmm

fatoşcum kızının geçmiş doğum günü kutlu olsunnnn
öp bizim için

[
BLG çok geçmiş olsun canım

Hayirli olsun canim ay ne güzel Allah güle güle oturmana nasip etsin inSAllah

tombilibuuuuu cok sgaol canim! bu arada nickin cok hosuma ghidiyor :))

ezgincimmm allah razi olsun canim birbirimize hep dua edelim kizlar allah büyük..

illede olsun demiyoruzya rabbim ne nasip ederse tabiiki. dediginiz gibi hersey zaten düzenlendi yazildi. hersey yaziyor zaten kaderimizi belli. ama belkide bu arastirmalara girmemizde kaderimizde var :). bizim icimizde hep yanlismi yapiyorum acaba günahmi diyoruz. bende sanmiyorum günah oldugunu tabiiki allah bilir. ama biz öncelikle rabbime sonrada bilimsel olan seyleere siginiyoruz. hersey yaparken zaten besmele cekerek baslamiyormuyuz? keyfen gidipte baska ülkede yasal olan yerlerde bana x aktar yada y aktar demiyoruzki. dua ile bilim ile haraket ediyoruz. bunda kötü bisi görmüyorum ben. baska sitelerde bakiyorumda bi arkadas kizim olmasini cok istiyorum diyor icindekilerini yaziyor hemen zarttt geliyor birisi ARKADASIM ÖNCELIKLE HAYIRLISINI DILEE SAGLIKKK DILEE diyor. dahada orayi okuyasim gelmiyor. sanki o konuyu acan arkadasin icinde saglik ve hayrilisi yokmu.. saglik ve hayirlisini istemek zaten icimizde bunu dile bile vurmaya gerek bile yok. onlar önce gelir. denemek istediklerimizide icimizden gelenleride isteklerimizi paylasmak icin burdakilerle sohbet etmek istiyor ama engelleniyor. yani bi takim kisiler geliyor hemen moral bozuyor. ben böylelerinden cok SIKILDIM.

tabiiki herseyden önce saglik gelir. hayirlisi gelir. bu her ANA nin icinden olan bisidir zaten. gecipte haddi olmadan arkadasim önce saglik dileee demek bence saygisizliktir o kisiye. o bir ana degil sankide erkek yada kiz olsun diyipte tutturmusda sanki sagligi umrunda degilmis gibi.. cok yanlis.. bunlar artik SIKMAYA basladi böyle seyler.. ben suna inaniyorum-HERSEYIN BIR NEDENI VARDIR.

gurbet ablaa tanisiniyormussun rabbim hayirli huzurlu mutlu yasamaya nasip eder insallah ailenle.

bu arada kizlar benim kirmizi kankiler beni terkettielr sagolsunlar fazla bile kaldilar hahaha. 28 de basladi dün aksam abdest aldim. gelmiyorlar daha. bakalim gecen ay gibi siddetli hissedecekmiyim yumurtlamami. bu sefer gülen sabah görürsem ertesi sabah iliskii olacak. hem sabah hem aksam yapsam ne olur kizlar? yani tamam tek iliski ama simdi yumurtlamaya cok yakinya? o günü iki kere olsa nolur acaba :)
ülennn ay sonu kaynanamlar geliyor kayinpederimle bizeee 3 ayligina misafirlige onlar türkiyede biz isvicrede. odalar zaten afedersiniz sey seyeee, e benimde önce org. olmam lazim ondan önce vajinal dus yapmam lazim
:37::37::37:

selma kizlar eve geldim...

arkadasimla bulustuk sabah..tam olarak hatirlamiyor tam nezamndi diye ama tek iliskide olmus, ya ya yumurtlamaya cok yakindi ya o gündü diye hatirliyor ama hic ne ates ne bir baska bisey yapmis benim tahminem bi kac gün öncede tek iliskiyle hamile kalmis olabilir yumurtlamasi gec olduysa kiz sperminler yasamista olabilir. ilk cocugu oglan tabiki kiz istedim diyor sonucta bir oglum var dedi, yüce rabbim gönlüne göre verdi darisi basimiza....

kızlar ben laboquick yumurtlama testi almıştım, şu ana kadar çoktan yumurtlamış olmam gerekirdi, son adet tarihim 18.09.2011.27 günde 1 adet oluyorum ama hala ikinci çizgi çok belirsiz akıntı da yok... neden böyle olmuş olabilir

alinti yaptim hepsi getti yaaaa
sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin
kiraya cikiyorum henuz benim evim yok bu gidislede olurmu bilemem Allahim huzuru sagligi sadakati yuvalarimizdan eksik etmesin ins

canim ezgincim benim oglum iki aylikti karnimda sanirim gecmis gun ruya gordum tabi bilmiyoruz erkek oldugunu ruyamda oglun olacak adini yusuf koy dediler esime dedim erkek oluncada yusuf emre koyduk Allhim hayirli evlat etsin ins

Back