- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.861
Kizlar ovulation test tim positiv cikti gibi yani yarin Allahin izniyle basliyorum denemeyek tek iliski ve esim orgz olacak hemen ben istemiyorum olmak sizce kusura bakmayin ama bölyle yazmam zorundaydim
karbonatli dusu yapmiyacam korkuyorum kizlar soyuk yikacayim namazimi kilacam gerdeye girer gibi bir tuaf olu ve esimede kil diyecem
Dua edin kizlar hayirlisi arti bakalim tutacak mi??insAllah hepimizin gönlündeki olur
bende yarın deniycem benimde pozitif çıktı.gülenyüz değil normal oanlardan almıştım.koyuya yakın çıkmış yani nerdeyse aynı renk...
yarın akşama denemem var.senin son reg ne zamandı benim 18 eylülsaat12
büyük ihtimal sağda.hissediyorum ağrısını
hesapta pazartesi catlicakti ama catlamadi doktorda cok sasirdi bu kez, son 2 ayi dokgru hesap etmisti ve ogün catlamisti bu ay gecikti, bakalim artik hayirlisi, keske pazarda iliskiye girseydim ama nerden bilcektim. Olmazsa artik bidahaki sefere daha cok dikkat ederim vucudumu ama hesabima göre 10-11 catlamam oluyor hep bunu cikardim...Bakalim Nazimiz ne zaman gelicek _)
sen erkekmi istiyorsun ,insallah yüce rabbim sanada nasip eder canim...
kızlar benim de adetim 18 eylüldü. yumurtlama için hala bir belirti yok. normalde bugün olmalı. en son deneme 12.gün 29.09 da oldu kız bebek için.sizce yarın yumurtlama olursa spermler 3 gün yaşar mı....tutmazsa diye korkuyorum. 1 ay daha bu şekilde denemek istemiyorum, ama denememiş olmak ta istemiyorum içimde kalmasın diyeönümüzdeki ay tutmazsa normal gün hesabı yapmadan denemeye başlıycam...dua edin benimi çin kızım olması ve bu ay tutması için
Evet canim erkek bebek icin bu 3cu deneme ve 2si tutmadi ve Son denenme de tutmadi galiba kimizilar gelir yakindabakalim olmazsa doktora gitcem.yumurtaliklarim cok agriyo bazen...birde stres ha simdi ha sonra iliski derken...birde dedigin gibi bir suru ovulasyon kiti masrafi...eziyet iste ne zormus erkek dogurmak:) ama olmazsada kader artik....
BÜTÜN GÜZEL ANNECİKLERE EN İÇTEN SEVGİLER,MERHABALARÇok teşekkür ederım emremirimm valla dusty73 ün msj ını kaçıncı sayfada olduğunu unutmuştum aramayada gözüm yememişti bu kaçıncı sayfada cnm orada çok önemlı bilgiler vardı onu alacaktım
canım benım 3.ayım ateş ölçmede hala ölçüyorum bu son ay inş.
folıkasit kullanıyorum,süt dondurma gibi kalsıyumlu yiyeceklerden alıyorum
buay ovülasyon testi siparişi verdım onu kullanıcam,kalsıyum sandoz aldım,aspartam tatlandırıcı kullanıyoum çayıma,ilişki önceside sirkeli duş yapıcam inş.
yumurtlama günümden 3 gün önceyı bulmaya çalışıyorum yaptıklarım bunlar diyetıde dört dörtlük yapamıyorum beceremıyorum ne yazıkki ya.
senıde sürekli altta sayfada görüyorum ama pek katılmıyordunkız istemenede ayrıca sevındım
sen nezaman bebeği düşünüyorsun ?
canim benimde hesabima göre 2-3 önce ilsikiye son vermistik yumurtlamam gec catladi 4 gün oldu...benim bildigimde 4-5 güne kadar yasiyormuslar..alman sayfasinda birininki 6 gün ilsiki arasinda kizi oldu...ben bidahaki ay 3 gün önce birakmaya calismam, iyi hesap ederek...
Dilin kemiği yok işte...herşeye bişey bulurlar
Oğlun olur kız olmaz derler...kız olur bu sefer erkek olsun derler.....amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn boşverecksin bazenn
bizim buralarda genelde erkek bebek için o tavırları yaparlar
4tane oğlu olsa 5.erkek olsa yine seviniyorlar ne yazık ki....
antepteyim ben bu arada
ben kız için bu kadar istekli olanları görünce inan çok seviniyorum
çevremde pek nadirdir....3 oğlu vardır güya kız siterler ama yine oğlan olunca da kasılırlar....ne saçma[/QUOTE
BERNURCUĞUM,sana katılmamam mümkün değil,çok doğru söylüyorsun.Benim de eşim ANTEPli,biz de MARAŞtayız şuanda ama seneye Antep e tayin isteyeceğiz.dediğin gibi hepsi erkek delisi...eltimin kızı oldu,doğurana kadar çocuğun cinsiyetini söyleyemediler..Ben çocuğumun kız olmasını okadar istedim ki anlatamam,hele de ikincinin..hastanedeyiz,doğumdan çıktım,acıdan kıvranıyorum,yanımda doğum yapan kadının kızı olmuş,refakatçisi bana: Erkek doğurdun diye mi böyle kasım kasım kasılıyorsun demez mi? Ya sabır dedim içimden....Rabbim hidayete erdirsin ne diyeyim....
yok guzelim giriliyor girebilin yaneeeegurbet senin mahalle kapandımı canım giremiyorum:)
Kizlar bana dua edin isterseniz ben bugun aksam ilikiye gidecem tek iliski yumurtlama kiti gülen yüz gösterdi
InsAllah Allah dualarimi kabul eder sizlerede hep ediyorum canlarim Naza Fatos ve diyer arkadaslara.....
Namazimi kilacam simdi öyleni hadi bakalim öptüm
BÜTÜN GÜZEL ANNECİKLERE EN İÇTEN SEVGİLER,MERHABALAR
GELİNCİK canım inşaalah seneye düşünüyorum,tabi cesaret edebilirsem..malum 2 oğlandan sonra insanın biraz gözü korkuyor,ama tabi hayırlısı....Senin bir oğlun vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam.rabbim oğluna bir kızkardeş nasip etsin. SUDAFET ŞURUP VEYA TABLET vajinayı asidik yapıyormuş diye okudum,ilişkiyi düşündüğün hafta içilecekmiş ,sen kullandınmı?
DUSTY NİN değerli bilgileri 253,254,258 gibi o sayfalarda,ama ben burada işime yarayacak ne görürsem hemen kopy yapıyorum..sayfaları bilgisayardan çıkarsam kitap olcak nerdeyse..bilgilerinden faydalandığım bütün kardeşlerime sonsuz teşekkürler,umarım herkes gönlündekine kavuşur
hayırlı haberlerini tez zamanda alırız işallah canım darısı benim gibi deneyemeyenlerin başına .......
Kizlar bana dua edin isterseniz ben bugun aksam ilikiye gidecem tek iliski yumurtlama kiti gülen yüz gösterdi
InsAllah Allah dualarimi kabul eder sizlerede hep ediyorum canlarim Naza Fatos ve diyer arkadaslara.....
Namazimi kilacam simdi öyleni hadi bakalim öptüm
canim arkadasim benim dualarim seninle kocaman öptüm...
annemlere geldim pazartesiye kadar burdayim ama buranin takipscisiyim arada girer bakarim yazdiklarina...
Sag ol canimbenim iyi eglenceler size Annende...
Naz cano bana diyorlar ki bugün sabah positivse yarin iliskiye gir diyorlar bazilari ama ozaman daha yaklasirsin yumurtlamina diyorlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?