• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Ovulation Calendar - Free to Use

kizlar su adresi bi denesenize ilkine SAT ikincisi adet uzunlugu ve kac ayligini istediginizi. 1-2-3 vs
ve bos olan kücük yerede isareti koyun erkek kiz icin

ilk defa görüyorum paylasmmak istedim

fatoşcuğumm yavv çatlama ile ilgili hiç bilgim yok benim yeni katıldım ya aranıza bazı bazı konuştuğunuz şeyleri bile anlamıyorum :31:
linkinide denedim emme yabancı dilim olmadığından pek bişi anlamadım

Kizlar karbonat su yapcak icsek sar sor olmaz mi?????Dus yerine yani?ph cok önemlimis yani tursal kayidi 6-7 olacakmis

okuduğum araştırdığım kadarıyla olmaz canım zaten karbonatlı şeyler yiyorsun vajidende destek lazım.inş zararı olmaz ilerki tarihlerdebu duşun bize
su içinde ph en yüksek aytaç akyudum -saka -pınar ve kardelenmiş

fatoşcuğumm yavv çatlama ile ilgili hiç bilgim yok benim yeni katıldım ya aranıza bazı bazı konuştuğunuz şeyleri bile anlamıyorum :31:
linkinide denedim emme yabancı dilim olmadığından pek bişi anlamadım

kocisimle konustum akinti gelir gelmez ben karnim agriyo diyip isden cikacam sende bisi uydur dedim tamam dedi hahahaha

first day of .. en son adet tarihin
length.. artik 28 günde bir yada 30 günde bir adet oluyorsan oraya o
show me my.. bir aylik yada üc aylik takvim ister bir aylik ver ister iki

show me the best.. yazan yerede isareti koy
sonrada plan it! e bas

Monday 10th October 2011 - VERY fertile, best chance of conceiving a boy - bu yazan yer: en dogurgan zaman, erkek bebek icin en iyi sans.
bende 10 ekim yaziyo iste. 28 eylül satim yani bugün :)) 28 gün sürüyor bu geldi bende 10 ekim diyo yap diyo :)) bakalim o gün sivim gelirse yaparim caniiim takvimimi kiracam :51:

doktor sitesine üye olmuştum arkadaşlar orda bir doktorra erkek bebek için kullandığım takviyelerin vücudama yapacağı olulu ve olumsuz etkilerini sordum takviye olayına inanmıyor %50 şansınız var sadece folik asit alın diyor takviyeyle vücut düzenleri bozulan arkadaşları duyunca ben de bıraktım bu gün itibariyle sadece diyet,folik asit, yumurtlama zamanı dua ve namaza ancak temiz kalple tövbe ettikten sonra başlıyacam geçen gün sinirimden evdeki dua kitaplarını parçaladım içinde kuranda vardı sonra pişman oldum çöpe atmadım tabiki bizim evin önünde düdenin kanalı var büyük oraya suya attım Allahım affet...​

bernur nerelerdesin osman bey hakkında bilgi versene

bu konuda çok konuşmak istemiyorum canım....diğer sorunu gördüm ama kusura bakma es geçtim
konu çok tartışıldı zamanında... birçok arkadaşımız tepki gösterdi...ama ben denedim herşeye rağmen oğlumda...,
ilişki öncesinden itibaren bilgileri yazdım başka bir forum
da....çokşükür oğlum 3,5 yaşında...yine erkek olsun istiyorum Rabbimden ve yine osman beyden yardım alacam canım....herşeyi burdan yazarım mutlaka....sadece yine tartışma olmasın istiyorum....topic sukut içinde olsun :9:
ama öğrenmek istiyorsan sağlıklı bebek osman yıldız yaz google ye.....herşey yazıyor canım.....bana soracakların olursa özelden cevaplarım.....merak ediyorsan sonucu beni takipte kal diğer takip edenlergibi :9:

diğer topicte fhna vardı. demiştiki eşimle kuru kayuısı yemekten bir hal olduk. tuzlu yemişler vs. ama akıntısı yokken ilişki oldu kızı oldu. benim bu diyet konusu hiç aklıma yatmıyor ama ben de uygularım sanırım. zamanlama tek faktör bence.

bence de bacım ya...zamanla faktörü en büyük etken....gerisi benimde çok kafama yatmıyor ama denemek isteyenlere de ısrar etmiyorum....keşke deneseydim demesinler.....

ikinci ilişki de korunmalı olmadı mı ki

bacım hepsinde korunmalı oluyor
ama diyorum hani ilk boşalmadan sonra sperm kalmıyor mu? kıyıda köşede bana kalıoyor gibi geliyor sanki...ikincide de korunmalı olsa bile onlar kapıdan girerler mi acaba? korunmalı derken bizde eşim korunuyor sadece....

doktor sitesine üye olmuştum arkadaşlar orda bir doktorra erkek bebek için kullandığım takviyelerin vücudama yapacağı olulu ve olumsuz etkilerini sordum takviye olayına inanmıyor %50 şansınız var sadece folik asit alın diyor takviyeyle vücut düzenleri bozulan arkadaşları duyunca ben de bıraktım bu gün itibariyle sadece diyet,folik asit, yumurtlama zamanı dua ve namaza ancak temiz kalple tövbe ettikten sonra başlıyacam geçen gün sinirimden evdeki dua kitaplarını parçaladım içinde kuranda vardı sonra pişman oldum çöpe atmadım tabiki bizim evin önünde düdenin kanalı var büyük oraya suya attım Allahım affet...​
[/QUOTE

CAnım sen ne yapıyorsun Allah aşkına!
Çok günah.. Tövbe istiğfar et..
Yırtmak suya atmak... Aklım almıyor benim bunları..
Allah seni affetsin arkadaşım

[/QUOTE

CAnım sen ne yapıyorsun Allah aşkına!
Çok günah.. Tövbe istiğfar et..
Yırtmak suya atmak... Aklım almıyor benim bunları..
Allah seni affetsin arkadaşım

benim yaşadıklarımı sen yaşamadın ki anlayasın arkadaşım...

kizlar dua edin benim icin bugün yumurtladim...en son cumartesi iliski oldu..yani 4 gün önce hesabima göre pazartesi yumurtlucaktim bugüne kismet oldu..insallah tutar insallah bi NAzim olur kizlar....DUa edin benim icin....

Canım Rabbim dilerse olur...Naz kızın yola çıkar ama olmaz sa da önümüzdeki aya inşallahhhh

Doktor yanılttı bizi :44: ben hep di,yorum burdakiler doktorları bile geçti diye :9:

neyse sağlık olsun yete ki....geç olsun ama naz kızımız çıksın yola inşallahhhhhhhhhh

dua ediyoruz hepimiz senin için...ama bu ay olmazsa önümüzdeki aya inşallahhhhhhhhh

Kizlar karbonat su yapcak icsek sar sor olmaz mi?????Dus yerine yani?ph cok önemlimis yani tursal kayidi 6-7 olacakmis
icsende olur tatlim icenlerde varr bide elma sirkesi icilecek oh icin

canim her ne yasarsan yasa imtihan icin buradayiz hic birsey hic bir sebeb kitaplari yirtmaya heleki bunlar kutsal, ayet dolu kitaplar olursa asla ve asla yirtilamaz kesinlikle senin durmundan dahada kotu olan insanlar var herkes bu sekilde yaparsa ne olur basimiza tas yagar Allah muhafaza tövbeni bol et
kizlar dua edin benim icin bugün yumurtladim...en son cumartesi iliski oldu..yani 4 gün önce hesabima göre pazartesi yumurtlucaktim bugüne kismet oldu..insallah tutar insallah bi NAzim olur kizlar....DUa edin benim icin....
hadi bakalim Allah gnlundekini versin cnm

Son düzenleme:
KIZLAR ben geldim.4 gündür giremedim.taşındık onunla uğraştık.net daha bağlanmadı .bende sizi çok özledim.eşimin leptobundan girdim.internet bağlanınca sık görüşürüz inşallah.bende daha gidemedim doktora haftaya inşallah

canim her ne yasarsan yasa imtihan icin buradayiz hic birsey hic bir sebeb kitaplari yirtmaya heleki bunlar kutsal, ayet dolu kitaplar olursa asla ve asla yirtilamaz kesinlikle senin durmundan dahada kotu olan insanlar var herkes bu sekilde yaparsa ne olur basimiza tas yagar Allah muhafaza tövbeni bol et

şu cevabın için Allah senden razı olsun canım

günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrr güzel bi gün dilegiyleee

rabbim tüm icten isteyenlere cocuk nasip eder insallahhhhh ha erkek ha kiz ne olursa olsun icimizde olan öncelikle tabiiki saglik ve hayirlisiii

cennetgözlü hosgeldinn :89: yeni evin hayirli olsun tatlim rabbim bol saglilki neseli mutlu huzurlu günler aylar seneler gecirmeyi nasip eder insallah!

nazzz hadi bakalim hayirlisi olsun insallahhhh sadece bir kere miiliski oldu?

bernurrr doktorun dedikleri tuttu demekki sen bi gelsene bakem :51:

Canım Rabbim dilerse olur...Naz kızın yola çıkar ama olmaz sa da önümüzdeki aya inşallahhhh
Doktor yanılttı bizi :44: ben hep di,yorum burdakiler doktorları bile geçti diye :9:
neyse sağlık olsun yete ki....geç olsun ama naz kızımız çıksın yola inşallahhhhhhhhhh
dua ediyoruz hepimiz senin için...ama bu ay olmazsa önümüzdeki aya inşallahhhhhhhhh

Cok sagolun canim....evet bu ay sanki olmicakmis Gibi bi His Niye bilmiyorum,belki 4 gün diye,insallah bidaki aa eğer tutmazsa....

yumurtladığını nasıl anladın...

Doktor kontroluyle canım,ve gecen ayda cok ağrımıştı dayanilmicak gibiydi ateşim düştüysek ve ovulasion test positivdi,saat 10 dan aksama kadar cok ağrım vardım ,şimdi ise az az sızlıyor ateşimde çıktı bugün sabah...

Son düzenleme:

Sagol canım insallah

Selam kizlar naber?fatoss sen ne yaptin hamile degilsin herhalde? degilsen obur ay insallah...naz biliyorum bir oglun var ve bir nazin olsun istiyosun seni takip ediyorum.....ama sanki erken birakmissin iliskiyi yani spermler yasar mi ozamana kadar?ama hayirlisi tabi bu naz cok nazli olcak:)bende denedim bu ay 3 cu ayim tek iliski ama benimkide tutmadi galiba bakalim...hayirlisi diyorum artik....allah isteyene suruyle kiz iste suruyle erkek bebek nasip etsin....AMINNNNNN

Back