• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

ben de deisiklik yok. kızımı buyutuorum. 2. cocuga hic sıcak deilim :27: kızım istahsız. hala geceleri kalkıo 2-3 kere vs..
ekim anneleri yopigi olu topik oldu. kimse girmio. facebookta grup kuruldu. bayaa kalabalık orası. topikteki hemen hemen herkes var. facebooka yazarsan 2009 ekim anneleri die gorursun :94:

kiz niye öyle neden kalkiyorki. suan deliksiz uyuma zamani aslinda? neler yiyor pekii aptamil veriyormusun? ben üc yasina kadar her gece aptamil verecegim kesin kararliyim. doktor ne diyor bu duruma hep böylemiydi yoksa yeni yenimi oldu? sasirdim cünkü masallah diyelim benimkini yatirinca kacta yatarsa yatsin aksam 12 saat deliksiz uyuyor :nazar: dedigin gibi cok zor evet..gündüzde uyutuyormusun?
evet baktim topige kimse yok yetim kalmis icim burukladi.. benimde faceim yok istee :43: kocam sagolsun sevmez face twitter vs.. didim sen bana yasak koyarsan al sanada yasak :) böylelikle ikimizinde yok. nolcaksa :) kiskanc :51:

özledim kiz hepinizii zuzumuu mehay seni vs...

bilmiorumki neden kalkıo. bizimkinin bebekliğide boyleydi cok sık kalkardı. simdi kalkıo su istio veriorum geri yatıo..gündüzleri annem bakıo. cogu zaman uyumuyomus. aptamil vermiorum. sütle arası yok ama yatmadan 1 su bardağı sütü içirmeye calısıorum

bilmiorumki neden kalkıo. bizimkinin bebekliğide boyleydi cok sık kalkardı. simdi kalkıo su istio veriorum geri yatıo..gündüzleri annem bakıo. cogu zaman uyumuyomus. aptamil vermiorum. sütle arası yok ama yatmadan 1 su bardağı sütü içirmeye calısıorum

cok tatli oluyorlar dimi su isteyince suya ne diyo :))? konusmaya baslamistir baya masallah. benim görümcemin kizida böyleydi buketim doktora götürdü istahsizligi icin. doktor ek bisiler verdi ama tam olarak bilmiyorum neler. sen götürdünmü hic?

evet kizlar benim kirmizi kankiler geliyorlar :65: :43: offf yaa, gelecek aya kaldim. neyse hayirlisi buymus demekki. 28 eylül not aldim taaaamam

en azından sonuçlanmış sıkıntın oh oh gelsinler bakem tabi yaa demek hayırlısı bu ay değilmiş.rahatlamışsındır biraz

en azından sonuçlanmış sıkıntın oh oh gelsinler bakem tabi yaa demek hayırlısı bu ay değilmiş.rahatlamışsındır biraz

hic sorma valla cok rahatladim kafama taka taka sinir oldum. acaba bu ay niye öyle oldum sanki karbonatli suya bagliyorum. tabii gelmeseler daha iyidi ama gec kaldigim belliydi. bakalim gelecek ay daha bilincli olaacgim icin seviniyorum :66:

kızlar yorumcuya üye oldum erkek bebek için takvime bakayım dedim gold üyelik istiyor hani böle güven veren başka takvim biliyormusunuz
bide ovülasyon testi için cihazmı almam gerekiyo yoksa akıntı ilede öğrenebilirmiyim.

tatlim isvicredenim ben. aslen samsunluyum. sen?

oh ne güzel valla tadini ciakr evdesin kizina kahvalti hazirliyon öyle özeniyomki :69:
bugün konusacam doktorumla. eger yok hamile degilsin derse bende takip ettirecem. ama bana gecende dediki iste adetininilk günüyle birlikte 12.13.14.15. gün iliskiye gir. yaw iiyidee benim derdim baskaa diyemiyorsundaaa :37:

bugün saat 14.15 de randevüm bakalim ne diyecek offf bi gecse su zamannnn
bende dün aksam bunlar vardi: patatesli domatesli tavuk kanadi, yogurtlu sarimsakli eriste yemegi, nohutlu pilav, domates corbasi ve salata. belki fikir olur tatlim :34:

Ben Almanyadan canim evet ya bir gitde sor soracayini canim bence hic utanmi bu normal buírsey insan iki meyveyi tatmak isriyor insAllah olur...

oh baya marifetlisin bakiyorumda... sag ol bende et yemeyi yapayim yanina corba pilav ve kizartma bakalim oda cok kokuyor yahu
ben valla hic yogurt yiyemiyorum takdim aklima nasil özledim yogurtlu kizartma ...bayadir beri yemedim ramazandan öncedi galiba arasira atisdirdim ama...

valla hic birsey 100 de 100 degil canlarim Allaha birakalim ..dua edelim

Son düzenleme:
kızlar yorumcuya üye oldum erkek bebek için takvime bakayım dedim gold üyelik istiyor hani böle güven veren başka takvim biliyormusunuz
bide ovülasyon testi için cihazmı almam gerekiyo yoksa akıntı ilede öğrenebilirmiyim.

ben bilmiyorum canim baska takvim bende denedim yorumcuyu ama dedigin gibi gold üyelik istiyor hayinler :)) heveslenmistim bidee :37:
evet ovulasyon testi al bence daha iyi. tabiiki eger akintin belirli bi sekildeyse gerekte yok.

ben su catlama olayina taktim mesela yumurtladim asagi yukari kac saat sonra catlarki bu

ben bilmiyorum canim baska takvim bende denedim yorumcuyu ama dedigin gibi gold üyelik istiyor hayinler :)) heveslenmistim bidee :37:
evet ovulasyon testi al bence daha iyi. tabiiki eger akintin belirli bi sekildeyse gerekte yok.

ben su catlama olayina taktim mesela yumurtladim asagi yukari kac saat sonra catlarki bu

Bende onu arasdiriyorum ya yarin ben sorayim ne zaman catliya bilir diye ama 12-24 saate kadar duydum ama belli olmaz siz hic aylar varmis kiz veya erkek ay günleri duydunuz mu eskiden öyle yaparlarmis insanlar ama türkce nerede bilmiyorum ki?

Bende onu arasdiriyorum ya yarin ben sorayim ne zaman catliya bilir diye ama 12-24 saate kadar duydum ama belli olmaz siz hic aylar varmis kiz veya erkek ay günleri duydunuz mu eskiden öyle yaparlarmis insanlar ama türkce nerede bilmiyorum ki?

simdi yumurtladik diyelim. kac saat sonra catliyor. ve catlak gene ne kadar duruyor. ben o 12-24 saati catlak gene durdugunu biliyordum. :37:

bende tam 2,5 yıl bu yöntemle korundum olmadı yani sonra bebek düşündük hemen oldu.belkı binde birdir ama olmaihtımalı varmış bende sonradan öğrendım :37:

hayırlısıyla bir hamile kalırsam 2 değil istediği kadar olsun :9: :9: :9:

fatoş cum gözün aydın...senin kankiler gelmiş...
olsun önümüzdeki ay olur inşallahhhhhhh hayırlı sağlıklı bir pipili :9:

hayırlısıyla bir hamile kalırsam 2 değil istediği kadar olsun :9: :9: :9:

fatoş cum gözün aydın...senin kankiler gelmiş...
olsun önümüzdeki ay olur inşallahhhhhhh hayırlı sağlıklı bir pipili :9:

hahahah geldiler geldiler sagolsunlar hemen yerlerini hazirladim :90:
evet zaten cin takviminde gelecek ay erkek diyordu felan :)))))))))))))

bernur nerelerdesin osman bey hakkında bilgi versene

bu takti osman beye :52::52::52::52::52: allah iyiligini versin emi güldürdün beniii

inşallah dualarınızkabul olur benım de ıkı yasında oglum var

insallah amin! özel birsey yaptinmi? yumurtlama günündemi oldu? akintiyi gördükten sonrami oldu? yoksa daha öncemi :))))) cokmu sordum bir anda takviye felan oldumu? yoksa rasgelemi oldu? allah bagislasin

Allahim gonöundekini versin guzelim benimmmmm

fatosummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm isvicrenin nersi anacim hangi turk dra gidiyon de hele bir bana yavrummmmmm

ben st. margerethen tarafindayim! yok istee burda türk doktoru. ezginin doktor türkmüs almanyada o. sen nerdensin?

demir b vitaminleri folik balık yağı çinko ve bol et limon turşu sıfır süt ürünü
aklıma gelenler.vardı bişiler daha:26:

diğer topicte fhna vardı. demiştiki eşimle kuru kayuısı yemekten bir hal olduk. tuzlu yemişler vs. ama akıntısı yokken ilişki oldu kızı oldu. benim bu diyet konusu hiç aklıma yatmıyor ama ben de uygularım sanırım. zamanlama tek faktör bence.

Back