- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.801
Ovulation Calendar - Free to Use
kizlar su adresi bi denesenize ilkine SAT ikincisi adet uzunlugu ve kac ayligini istediginizi. 1-2-3 vs
ve bos olan kücük yerede isareti koyun erkek kiz icin
ilk defa görüyorum paylasmmak istedim
Kizlar karbonat su yapcak icsek sar sor olmaz mi?????Dus yerine yani?ph cok önemlimis yani tursal kayidi 6-7 olacakmis
fatoşcuğumm yavv çatlama ile ilgili hiç bilgim yok benim yeni katıldım ya aranıza bazı bazı konuştuğunuz şeyleri bile anlamıyorum
linkinide denedim emme yabancı dilim olmadığından pek bişi anlamadım
bernur nerelerdesin osman bey hakkında bilgi versene
diğer topicte fhna vardı. demiştiki eşimle kuru kayuısı yemekten bir hal olduk. tuzlu yemişler vs. ama akıntısı yokken ilişki oldu kızı oldu. benim bu diyet konusu hiç aklıma yatmıyor ama ben de uygularım sanırım. zamanlama tek faktör bence.
ikinci ilişki de korunmalı olmadı mı ki
doktor sitesine üye olmuştum arkadaşlar orda bir doktorra erkek bebek için kullandığım takviyelerin vücudama yapacağı olulu ve olumsuz etkilerini sordum takviye olayına inanmıyor %50 şansınız var sadece folik asit alın diyor takviyeyle vücut düzenleri bozulan arkadaşları duyunca ben de bıraktım bu gün itibariyle sadece diyet,folik asit, yumurtlama zamanı dua ve namaza ancak temiz kalple tövbe ettikten sonra başlıyacam geçen gün sinirimden evdeki dua kitaplarını parçaladım içinde kuranda vardı sonra pişman oldum çöpe atmadım tabiki bizim evin önünde düdenin kanalı var büyük oraya suya attım Allahım affet...[/QUOTE
CAnım sen ne yapıyorsun Allah aşkına!
Çok günah.. Tövbe istiğfar et..
Yırtmak suya atmak... Aklım almıyor benim bunları..
Allah seni affetsin arkadaşım
doktor sitesine üye olmuştum arkadaşlar orda bir doktorra erkek bebek için kullandığım takviyelerin vücudama yapacağı olulu ve olumsuz etkilerini sordum takviye olayına inanmıyor %50 şansınız var sadece folik asit alın diyor takviyeyle vücut düzenleri bozulan arkadaşları duyunca ben de bıraktım bu gün itibariyle sadece diyet,folik asit, yumurtlama zamanı dua ve namaza ancak temiz kalple tövbe ettikten sonra başlıyacam geçen gün sinirimden evdeki dua kitaplarını parçaladım içinde kuranda vardı sonra pişman oldum çöpe atmadım tabiki bizim evin önünde düdenin kanalı var büyük oraya suya attım Allahım affet...[/QUOTE
CAnım sen ne yapıyorsun Allah aşkına!
Çok günah.. Tövbe istiğfar et..
Yırtmak suya atmak... Aklım almıyor benim bunları..
Allah seni affetsin arkadaşım
benim yaşadıklarımı sen yaşamadın ki anlayasın arkadaşım...
kizlar dua edin benim icin bugün yumurtladim...en son cumartesi iliski oldu..yani 4 gün önce hesabima göre pazartesi yumurtlucaktim bugüne kismet oldu..insallah tutar insallah bi NAzim olur kizlar....DUa edin benim icin....
icsende olur tatlim icenlerde varr bide elma sirkesi icilecek oh icinKizlar karbonat su yapcak icsek sar sor olmaz mi?????Dus yerine yani?ph cok önemlimis yani tursal kayidi 6-7 olacakmis
canim her ne yasarsan yasa imtihan icin buradayiz hic birsey hic bir sebeb kitaplari yirtmaya heleki bunlar kutsal, ayet dolu kitaplar olursa asla ve asla yirtilamaz kesinlikle senin durmundan dahada kotu olan insanlar var herkes bu sekilde yaparsa ne olur basimiza tas yagar Allah muhafaza tövbeni bol etdoktor sitesine üye olmuştum arkadaşlar orda bir doktorra erkek bebek için kullandığım takviyelerin vücudama yapacağı olulu ve olumsuz etkilerini sordum takviye olayına inanmıyor %50 şansınız var sadece folik asit alın diyor takviyeyle vücut düzenleri bozulan arkadaşları duyunca ben de bıraktım bu gün itibariyle sadece diyet,folik asit, yumurtlama zamanı dua ve namaza ancak temiz kalple tövbe ettikten sonra başlıyacam geçen gün sinirimden evdeki dua kitaplarını parçaladım içinde kuranda vardı sonra pişman oldum çöpe atmadım tabiki bizim evin önünde düdenin kanalı var büyük oraya suya attım Allahım affet...
hadi bakalim Allah gnlundekini versin cnmkizlar dua edin benim icin bugün yumurtladim...en son cumartesi iliski oldu..yani 4 gün önce hesabima göre pazartesi yumurtlucaktim bugüne kismet oldu..insallah tutar insallah bi NAzim olur kizlar....DUa edin benim icin....
selam kizlar cuma test yaptim 3 haftalik hamileymisim,beklenen bi hamileleik olmasina ragmen $oktayim hala 8 seneden sonra kolay olmicak sanirim ,Allah hepinizin gonlune gore versin kizlar.
merhaba herkese
arkadaslar 17 eylul iliskim oldu
bugun 26 eylul ve 3 gundur belimde siddetli agri var
31 -de reql olucam
bakalim nasil olucak sonuc
dua edin benim icin erkek bebisim nerdesin gel artik biricigim
ablalarin ozledi seni)))
icsende olur tatlim icenlerde varr bide elma sirkesi icilecek oh icin
canim her ne yasarsan yasa imtihan icin buradayiz hic birsey hic bir sebeb kitaplari yirtmaya heleki bunlar kutsal, ayet dolu kitaplar olursa asla ve asla yirtilamaz kesinlikle senin durmundan dahada kotu olan insanlar var herkes bu sekilde yaparsa ne olur basimiza tas yagar Allah muhafaza tövbeni bol et
hadi bakalim Allah gnlundekini versin cnm
SEVİLCİM inşallah gönlüne göre versin ALLAHIM
Canım Rabbim dilerse olur...Naz kızın yola çıkar ama olmaz sa da önümüzdeki aya inşallahhhh
Doktor yanılttı bizi :44: ben hep di,yorum burdakiler doktorları bile geçti diye
neyse sağlık olsun yete ki....geç olsun ama naz kızımız çıksın yola inşallahhhhhhhhhh
dua ediyoruz hepimiz senin için...ama bu ay olmazsa önümüzdeki aya inşallahhhhhhhhh
yumurtladığını nasıl anladın...
canim her ne yasarsan yasa imtihan icin buradayiz hic birsey hic bir sebeb kitaplari yirtmaya heleki bunlar kutsal, ayet dolu kitaplar olursa asla ve asla yirtilamaz kesinlikle senin durmundan dahada kotu olan insanlar var herkes bu sekilde yaparsa ne olur basimiza tas yagar Allah muhafaza tövbeni bol et
icsende olur tatlim icenlerde varr bide elma sirkesi icilecek oh icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?