- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.781
ben de deisiklik yok. kızımı buyutuorum. 2. cocuga hic sıcak deilimkızım istahsız. hala geceleri kalkıo 2-3 kere vs..
ekim anneleri yopigi olu topik oldu. kimse girmio. facebookta grup kuruldu. bayaa kalabalık orası. topikteki hemen hemen herkes var. facebooka yazarsan 2009 ekim anneleri die gorursun :94:
bilmiorumki neden kalkıo. bizimkinin bebekliğide boyleydi cok sık kalkardı. simdi kalkıo su istio veriorum geri yatıo..gündüzleri annem bakıo. cogu zaman uyumuyomus. aptamil vermiorum. sütle arası yok ama yatmadan 1 su bardağı sütü içirmeye calısıorum
evet kizlar benim kirmizi kankiler geliyorlarofff yaa, gelecek aya kaldim. neyse hayirlisi buymus demekki. 28 eylül not aldim taaaamam
en azından sonuçlanmış sıkıntın oh oh gelsinler bakem tabi yaa demek hayırlısı bu ay değilmiş.rahatlamışsındır biraz
Azicik gidecek te oooo bnm texribelerime dayanaraktan olmadiiii
tatlim isvicredenim ben. aslen samsunluyum. sen?
oh ne güzel valla tadini ciakr evdesin kizina kahvalti hazirliyon öyle özeniyomki
bugün konusacam doktorumla. eger yok hamile degilsin derse bende takip ettirecem. ama bana gecende dediki iste adetininilk günüyle birlikte 12.13.14.15. gün iliskiye gir. yaw iiyidee benim derdim baskaa diyemiyorsundaaa
bugün saat 14.15 de randevüm bakalim ne diyecek offf bi gecse su zamannnn
bende dün aksam bunlar vardi: patatesli domatesli tavuk kanadi, yogurtlu sarimsakli eriste yemegi, nohutlu pilav, domates corbasi ve salata. belki fikir olur tatlim
kızlar yorumcuya üye oldum erkek bebek için takvime bakayım dedim gold üyelik istiyor hani böle güven veren başka takvim biliyormusunuz
bide ovülasyon testi için cihazmı almam gerekiyo yoksa akıntı ilede öğrenebilirmiyim.
ben bilmiyorum canim baska takvim bende denedim yorumcuyu ama dedigin gibi gold üyelik istiyor hayinler :)) heveslenmistim bidee
evet ovulasyon testi al bence daha iyi. tabiiki eger akintin belirli bi sekildeyse gerekte yok.
ben su catlama olayina taktim mesela yumurtladim asagi yukari kac saat sonra catlarki bu
kızlar yorumcuya üye oldum erkek bebek için takvime bakayım dedim gold üyelik istiyor hani böle güven veren başka takvim biliyormusunuz
bide ovülasyon testi için cihazmı almam gerekiyo yoksa akıntı ilede öğrenebilirmiyim.
Bende onu arasdiriyorum ya yarin ben sorayim ne zaman catliya bilir diye ama 12-24 saate kadar duydum ama belli olmaz siz hic aylar varmis kiz veya erkek ay günleri duydunuz mu eskiden öyle yaparlarmis insanlar ama türkce nerede bilmiyorum ki?
bende tam 2,5 yıl bu yöntemle korundum olmadı yani sonra bebek düşündük hemen oldu.belkı binde birdir ama olmaihtımalı varmış bende sonradan öğrendım
hayırlısıyla bir hamile kalırsam 2 değil istediği kadar olsun
fatoş cum gözün aydın...senin kankiler gelmiş...
olsun önümüzdeki ay olur inşallahhhhhhh hayırlı sağlıklı bir pipili
bernur nerelerdesin osman bey hakkında bilgi versene
inşallah dualarınızkabul olur benım de ıkı yasında oglum var
Allahim gonöundekini versin guzelim benimmmmm
fatosummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm isvicrenin nersi anacim hangi turk dra gidiyon de hele bir bana yavrummmmmm
demir b vitaminleri folik balık yağı çinko ve bol et limon turşu sıfır süt ürünü
aklıma gelenler.vardı bişiler daha:26:
korunmalı olursa gebe kalınmaz evet ama bir boşalmadan kısa zaman sonra yeniden ilişki olursa bence risk olur...hatta benzer bişey okumuştum diye hatırlıyorum
önceki boşalmadan hala sperm kalmış olabilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?