• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

günaydınnnnnnnnn bacılarrrrrrrr

gurbet cim iyi de adetten her bayan aynı anda kesilmiyor ki
kimi 4 günde kimi 7 gündekimide bemim gibi 10 kadar sürüyor

mesela ben 10+8 desem zaten yumurtlamam geçmiş olur
7+8 desem zar zor bir ihtimal

bilemiyorum yaniiii

kiz niye o adar uzun sürüyor? bacim sen en iyisi gercektende o ovulasyon testlerinden al. baktin gülen yüz cikiyo her gün bak akinti varmi sümüksü gibi.

canım ben geneli için yazıdım

benim deneyeceğim yöntem yine aynı...oğlumda ki gibi yine osman beyden yardım alacam

sadece uzun süren arkadaşlarda var benim gibi....bu durumda ne olur diye yazdım

yaw gurbetcim düşük sonrası bende aynen böle oldum ve hala düzene giremedim ahanda gördün.iğneye bile vucut hazır değilmiş benim.ben test için gün sayarkene daha regime 1 hafta varken regl oldum.gittim kist...hap verdi ve ben içmedim:))d.kontrol hapını içmedim aşırı kanamam oldu.bugün gittim oh kist gitmiş.şimdi bu ay ne yapacağıma karar veremedim.takip mi rastgelemi?????:26:

Mimoza bence acele etme,,iyice toparlanmayı bekle aynı dönem düşük yapmıştık (kürtaj olmadım tamamı kendiliğinden düşmüştü) ben 3 ay sonra tekrar hamile kaldım (24 temmuz sat ) 26 ağst 3 haftalık olduğunu öğrendim 15 Eylülde lekelenmeyle gittim iğne ilaç iyiydim dr. 22sinde dr. kalp atışları için çağırdı ve GÖREMEDİ...Alltan baktığında yine yoktu KÜRTAJ dedi ve radyolojide tekrar ultrasonna girdiğimde kesinleşti BOŞ GEBELİK (yada SU GEBELİĞİde deniyormuş )tanısı kondu..Bebek hiç keseye inmemiş buda beni rahatlattı nedense.. yumurta veya spermin kalitesiz oluşundanda olabiliyomuş, düşükten sonra olabiliyormuş..( ben Allah biliyo ya TAKVİYELERDEN dolayı yumurtamın veya spermin kalisizleştiğini bile düşünüyorum ) 4 gün bekledim sadece lekelenmelerim oldu bebek olmadığından kanama gerçekleşmedi

Ve dün..26 Ağustosta öğrendim 26 Eylülde kürtaj oldum... sabah tahlillerim yapıldı 3 de kürtaja alındım-3.30 dada odama gelmişim...Genel aneztezi yapıldığı çin bir şey hatırlamıyorum..Dr. hemşireyle haber yollamış MERAK ETMESİN KAN PIHTISIYDI diye..eşime eğer kesede bebek varsa olaki büzülmüştür görünmemiştir mutlaka patolojiye gitsin demiştim..3 saat sonrada evime geldim çok şükür ağrım,sancım yok

Adını hatırlayamadığım HANİ KIZI OLURSA DÜŞÜK YAPMAYI -KÜRTAJI GÖZE ALAN ARKADAŞ ;
Ben kızım olması için kendimce her şeyi yaptım..Aklının alamayacağı her şeyi AMA RABBİM DUUUR SEN KİMSİNDE BENİM İŞİME KARIŞIYORSUN DİYE ÖYLE BİR TOKAT ATTIKİ BANA kendimi ameliyathanenin soğuk sedyesinde titrerkenbuldum..
Korktum ya uyanamazda evdeki OĞULLARIMa dönemezsem diye..Ameliyathaneden çıktıktan sonra AĞLAMA SESİME UYANDIIMM..eşim ve kat hemşiresi telaşlandı NE OLDU NİYE AĞLIYOSUN diye..BİR AN ÇOCUKLARIMI GÖRDÜM (ki narkoz aldım bi şey görmem veya hatırlamam mümkün değil ) kendimi susturamadım..Bir anlık gaflette bulunduğuna eminim ,bence tövbeni et ve kızına sarıl....

Son düzenleme:
ben bişey sormak istiyorum hepiize....

mesela aynı gece de birden fazla ilişki olursa hamililik riski olur mu?

korunmalı ilişkiler olursa yani....ilkinde korunmalı olup yarım 1 saat sonra yeniden ilişki olursa kadın hamile kalabilir mi sizce?

bence risk oluyor ama tam emin değilim....

Gelincik;

Özelden mesaj atamıyorum ben daha onun için buraya yazdım..

Evet kız bebek için uğraştım ,hamile kaldım ama malesef BOŞ GEBELİK dendi ve dün kürtaj oldum..Kullandıklarımda zaten çoğu burada yazıyo kızılcık tablet,probiyotik,bebe aspirini kullandım,ateş ölçtüm (3 ay )bununla ve ovulasyon kitiyleyumurtlama zamanımı buldum..Bunlardı yaptıklarım ama olmadı.....

teroşcum sen benim için aylarca uğraştın canım bende sana bakarım tabikide...
özelden birtürlü yollayamadım..denemek istersen bioritim erkek günlerini yazıyorum..
5 15 ocak arası
2 6 şubat arası
12 15 mart arası
4 12 nisan arası
27 nisan 9 mayıs arası
24 31 mayıs arası
21 23 haziran arası
28 temmuz 1 aust arası....
tutup tutmadığı konusuna geince valla tutmayanda çok oldu...tutan daha fazlaydı..%70e%30 desem abartı olurmu bilmem.ama tutanda hafife alınmayacak kadar fazlaydı

Son düzenleme:
Mimoza bence acele etme,,iyice toparlanmayı bekle aynı dönem düşük yapmıştık (kürtaj olmadım tamamı kendiliğinden düşmüştü) ben 3 ay sonra tekrar hamile kaldım (24 temmuz sat ) 26 ağst 3 haftalık olduğunu öğrendim 15 Eylülde lekelenmeyle gittim iğne ilaç iyiydim dr. 22sinde dr. kalp atışları için çağırdı ve GÖREMEDİ...Alltan baktığında yine yoktu KÜRTAJ dedi ve radyolojide tekrar ultrasonna girdiğimde kesinleşti BOŞ GEBELİK (yada SU GEBELİĞİde deniyormuş )tanısı kondu..Bebek hiç keseye inmemiş buda beni rahatlattı nedense.. yumurta veya spermin kalitesiz oluşundanda olabiliyomuş, düşükten sonra olabiliyormuş..( ben Allah biliyo ya TAKVİYELERDEN dolayı yumurtamın veya spermin kalisizleştiğini bile düşünüyorum ) 4 gün bekledim sadece lekelenmelerim oldu bebek olmadığından kanama gerçekleşmedi

Ve dün..26 Ağustosta öğrendim 26 Eylülde kürtaj oldum... sabah tahlillerim yapıldı 3 de kürtaja alındım-3.30 dada odama gelmişim...Genel aneztezi yapıldığı çin bir şey hatırlamıyorum..Dr. hemşireyle haber yollamış MERAK ETMESİN KAN PIHTISIYDI diye..eşime eğer kesede bebek varsa olaki büzülmüştür görünmemiştir mutlaka patolojiye gitsin demiştim..3 saat sonrada evime geldim çok şükür ağrım,sancım yok

Adını hatırlayamadığım HANİ KIZI OLURSA DÜŞÜK YAPMAYI -KÜRTAJI GÖZE ALAN ARKADAŞ ;
Ben kızım olması için kendimce her şeyi yaptım..Aklının alamayacağı her şeyi AMA RABBİM DUUUR SEN KİMSİNDE BENİM İŞİME KARIŞIYORSUN DİYE ÖYLE BİR TOKAT ATTIKİ BANA kendimi ameliyathanenin soğuk sedyesinde titrerkenbuldum..
Korktum ya uyanamazda evdeki OĞULLARIMa dönemezsem diye..Ameliyathaneden çıktıktan sonra AĞLAMA SESİME UYANDIIMM..eşim ve kat hemşiresi telaşlandı NE OLDU NİYE AĞLIYOSUN diye..BİR AN ÇOCUKLARIMI GÖRDÜM (ki narkoz aldım bi şey görmem veya hatırlamam mümkün değil ) kendimi susturamadım..Bir anlık gaflette bulunduğuna eminim ,bence tövbeni et ve kızına sarıl....

canım ya geçmiş olsun....
ben zaten hep takviyelerin çok uzun kullanılmaması taraftarıydım ama sürü psikolojisi heralde onuda yapayım bende yapayım dedim dedim inan vucut dengemi şaşırdım..........
aklı olan takviye kullanmaz.
yada bünyesi kabu edermi etmezmi endişeniz yoksa kullanın.benimki etmedi arkadaş..saat gibi işleyen düzenim bozuldu.düşük yaptım.ve hala toparlanamadım.hormon testlerim sapıttı...hiç bişi yapmadan ağrıkesici bile içmeden 2 3 ay beklemem lazım aslında.ama dediğin gibi herşey allahın taktiri...
ama takviye ilaç vitamin yok....folik asitide gün aşırı alıyorum.gebe kalmaya yardımcı diye.onun dışında yemek düzenime geri döndüm.peynirimide yoğurdumuda yycem.sağığımdan oldum

ben bişey sormak istiyorum hepiize....

mesela aynı gece de birden fazla ilişki olursa hamililik riski olur mu?

korunmalı ilişkiler olursa yani....ilkinde korunmalı olup yarım 1 saat sonra yeniden ilişki olursa kadın hamile kalabilir mi sizce?

bence risk oluyor ama tam emin değilim....

benim tanıdığım var bu şekilde oğluna hamile kaldı....galiba penis ucunda kalan spermler ikinci ilişkide içeri gidiyormuş ondan....

Gelincik;

Evet kız bebek için uğraştım ,hamile kaldım ama malesef BOŞ GEBELİK dendi ve dün kürtaj oldum..Kullandıklarımda zaten çoğu burada yazıyo kızılcık tablet,probiyotik,bebe aspirini kullandım,ateş ölçtüm (3 ay )bununla ve ovulasyon kitiyleyumurtlama zamanımı buldum..Bunlardı yaptıklarım ama olmadı.....

tekrar geçmiş olsuncanım ne kadarda zor senin için.allah yaşatmasın son olsun inşallah.o kadar bekleyip kalınca bide düşürünce insan çok yıpranıyor.bende acele etsemde etmesemde allahın dediğii oluyor şte...rabbim artık yaşatmasın sanada banada kimseye yaşatmasın....

blg patalojidende bi sonuç çıkmıyor.genetik inceleme istersen bi sonuç alırsın.oda çok pahalı.bana sonuç oarak patolojide spontan düşük yazmışlar.bende bebekte vardı üsstelik...zaten boş gebelik adı üstüünde boş.içinde bebeğe ait hücreler var ama kromozomlardaki bi sorun yüzünden bebek oluşamıyor.boş gebeik çok kadında olabilen bişiymiş.sade o gebeliğe ait olabilirmiş tekrarlama olasılığı çok düşükmüş.o sebepten bence kendini toparlamaya çalış.... giden gitti.allaha tevekkül et...

geçmiş olsun kıslar. zaten takviye olayı (folik asit dışında) bence de pek uygun değil. bence diyette pek etkilemiyor. belki vajinal duş ama oda en fazla iki sefer ama emin değilim tabi, uyguladığım birşey yok.

tek seferde denemeyle hamile kalınsa bir ay takviye ve tek ilişki için vajina duş oabilir belki.ama bizler malesef yumurtamayı tutturamıyoruz yada tutsa bile şans %25 ....uzun zaman diyet duş takviye vucut dengemi bozdu mantar oldum yumurtlamam bozuldu kistim oldu geçti ben bu işi bıraktım...deemek isteyen devam eder..

Gelincik;

çok büyük geçmiş olsun canım üzüldüm gerçektende :59:
RABBIM haıyırlı zamanda verır inş. tekrar kendını toparlada

geçmiş olsun kıslar. zaten takviye olayı (folik asit dışında) bence de pek uygun değil. bence diyette pek etkilemiyor. belki vajinal duş ama oda en fazla iki sefer ama emin değilim tabi, uyguladığım birşey yok.

bende.. dedigim gibi bir ay öncesinden saka suyu ictim ama fazla derinlerine girmedim. iste vajinal dus esime soguk dus bi saat öncesinden sert bir kahve ve yumurtlama günü (ben ne kadar gec kalsamda) iliski. bu ay tutmadiysa gelecek ay aynen bunlari uyguliyaacgim. hepsi bu.. hatta o yumurta aki gibi aktinyi gördükten sonra iliski diye düsünüyorum yani akintidan 7 saat sonra. icimden böyle geciyo
Spermlerinde yumurtaya ulasma süreleride 6-7 saatmis.

aynen bunlari uygulicam aha:

akintidan 6 saat sonra iliski
iliskiden 1 saat önce esime sert kahve
esim soguk dus.
ben vajinal koarbonatli dus.
org. cok önemli
ve ters (derin iliski)

bilimsel bunlar tabiiki takdiri rabbime kalmis

blg cok gecmis olsun canim..Allah diger evlatlarini sana bagislasin....durumunu okurken gozlerim doldu....evlat evlattir ama hep fazlasini istiyoruz....benim 3,5 yasinda bir kizim var bende ikinciyi dusunuyorum ama iki aydir deniyoruz olmuyo malum tek iliski olunca sans azaliyor herhalde...bende buyuk konustum galiba kizima hamileyken cok hastalandim bisey yiyemedim hep kustum...ikinciyi isterken herkeze hic canim istemiyo hamile kalmayi dedim,bir de kizima ilk denedigim ay kamile kaldim dedim herkeze simdi de olmuyor...:(sonuc olarak buyuk konustum galiba..herseyin hayirlisi....

fatos-55 sen 2009 ekim annelerindeki fatos musun?
hayırdır yeniden mi hamilesin* gorunmuosun uzun zamandır

canimmm evettt! ara ara giriyorum vakit olmuyorki pek calismaktan. calisiyorumya tekrar. evet hayatiim düsünüyorum ikinciyi istiyoruz planladik herseyi.. artik tam vakti :) hem kisizimla aralarinda fark olsun istemiyorum okul vs. cikar aradan sonra bende calisirim gene.

sende ne var ne yok? nasil gidiyor? nerdesiniz hepiniz?

Back