Mimoza bence acele etme,,iyice toparlanmayı bekle aynı dönem düşük yapmıştık (kürtaj olmadım tamamı kendiliğinden düşmüştü) ben 3 ay sonra tekrar hamile kaldım (24 temmuz sat ) 26 ağst 3 haftalık olduğunu öğrendim 15 Eylülde lekelenmeyle gittim iğne ilaç iyiydim dr. 22sinde dr. kalp atışları için çağırdı ve GÖREMEDİ...Alltan baktığında yine yoktu KÜRTAJ dedi ve radyolojide tekrar ultrasonna girdiğimde kesinleşti BOŞ GEBELİK (yada SU GEBELİĞİde deniyormuş )tanısı kondu..Bebek hiç keseye inmemiş buda beni rahatlattı nedense.. yumurta veya spermin kalitesiz oluşundanda olabiliyomuş, düşükten sonra olabiliyormuş..( ben Allah biliyo ya TAKVİYELERDEN dolayı yumurtamın veya spermin kalisizleştiğini bile düşünüyorum ) 4 gün bekledim sadece lekelenmelerim oldu bebek olmadığından kanama gerçekleşmedi
Ve dün..26 Ağustosta öğrendim 26 Eylülde kürtaj oldum... sabah tahlillerim yapıldı 3 de kürtaja alındım-3.30 dada odama gelmişim...Genel aneztezi yapıldığı çin bir şey hatırlamıyorum..Dr. hemşireyle haber yollamış MERAK ETMESİN KAN PIHTISIYDI diye..eşime eğer kesede bebek varsa olaki büzülmüştür görünmemiştir mutlaka patolojiye gitsin demiştim..3 saat sonrada evime geldim çok şükür ağrım,sancım yok
Adını hatırlayamadığım HANİ KIZI OLURSA DÜŞÜK YAPMAYI -KÜRTAJI GÖZE ALAN ARKADAŞ ;
Ben kızım olması için kendimce her şeyi yaptım..Aklının alamayacağı her şeyi AMA RABBİM DUUUR SEN KİMSİNDE BENİM İŞİME KARIŞIYORSUN DİYE ÖYLE BİR TOKAT ATTIKİ BANA kendimi ameliyathanenin soğuk sedyesinde titrerkenbuldum..
Korktum ya uyanamazda evdeki OĞULLARIMa dönemezsem diye..Ameliyathaneden çıktıktan sonra AĞLAMA SESİME UYANDIIMM..eşim ve kat hemşiresi telaşlandı NE OLDU NİYE AĞLIYOSUN diye..BİR AN ÇOCUKLARIMI GÖRDÜM (ki narkoz aldım bi şey görmem veya hatırlamam mümkün değil ) kendimi susturamadım..Bir anlık gaflette bulunduğuna eminim ,bence tövbeni et ve kızına sarıl....